This version of the page http://www.prostobank.com/uk/publikatsiyi/poradi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-14. The original page over time could change.
Поради / Публікації / Простобанк Консалтинг

Навигация по сайту

Поради

1 Грудень 2008

Як правильно підготувати свою пластикову картку до закордонної поїздки

Перед виїздом за кордон, або просто відправляючись у подорож, власнику пластикової картки необхідно:
27 Листопад 2008

Чи можливо доручити банку щомісячно платити за комунальні послуги свого клієнта?

Для того щоб поручити банку щомісячно оплачувати комунальні послуги необхідно відкрити поточний рахунок. Після цього необхідно у відділенні кредитної установи написати заяву встановленого зразку та вказати суму, яку фінансова організація буде щомісячно перераховувати на реквізити, заповнені клієнтом в анкеті.
24 Листопад 2008

Стрибки курсу долара: як мінімізувати неприємності?

Навіть в умовах відносно стабільного внутрішнього валютного курсу середньостатистичний українець надавав перевагу зберігати основні збереження у доларах, а враховуючи незмінність внутрішнього валютного курсу до недавніх часів, то й кредити (у тому числі довгострокові) переважно брав у іноземній валюті, не маючи відповідних прибутків у валюті. А тому кожний практично залежить від того, як змінюється курс долару.
20 Листопад 2008

Депозити якої валюти найбільш вигідні на сьогодні – у доларах, гривні або у євро?

Порівняємо депозити у доларах, євро та гривні за процентними ставками. Максимальну прибутковість можливо отримати за депозитами у гривні, так на 27.10.2008 середня ставка за річним накопичувальним вкладам складає 16,10% у гривні, 10,60% у доларах США та 10% у євро.
20 Листопад 2008

Як отримати найбільшу вигоду від своїх депозитів?

Найбільш вигідним є не окремий депозит, а формування оптимального “депозитного портфелю”.
21 Лютий 2008

Чи можна отримати кредит на гараж?

Сьогодні можна взяти позику на придбання гаража, оформивши іпотечний кредит або нецільовий кредит готівкою, оскільки окремих кредитних програм на придбання гаража в кредит в українських банках не існує.
6 Червень 2007

На що потрібно звертати увагу під час вибору кредитної карти?

Оскільки кредитні карти — досить новий продукт на українському банківському ринку, для людини, не ознайомленої з цією послугою, буде складно розібратися з усіма його нюансами.
6 Червень 2007

Що потрібно знати клієнтові, коли він звертається в банк за іпотечним кредитом?

По-перше, позичальник повинен знати, що під час одержання іпотечного кредиту необхідно буде заплатити банку одноразову комісію. Найчастіше банки називають її «комісією за проведення розрахунків і перевірку документів по кредитній операції» або «комісією за оформлення кредитної справи».
6 Червень 2007

Яким повинен бути дохід позичальника, щоб одержати іпотечний кредит?

За даними Комітету державної статистики середня зарплата українця в листопаді 2006 року становила всього 1104 грн, тобто $220 на людину або $440 на родину. Щодо витрат по іпотечному кредиту, то вони будуть різними залежно від суми позики, строку й валюти кредитування, а також від банківської установи, але в середньому складуть $500–800 щомісяця.
Поради у форматі RSS

Поради