This version of the page http://www.personal-plus.net/228/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-14. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №25 (228) 4 - 10 липня 2007 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

На шляху до здобуття якісної освіти

Традиційно на початку липня Міжрегіональна Академія управління персоналом проводить щорічний набір студентів в інститути та відокремлені регіональні підрозділи по всій Україні. Нині навчання в лавах Президентського університету МАУП розпочали понад 600 студентів.
[ читати далі... ]

Іспанія визнала Голодомор в Україні актом геноциду

Конгрес депутатів Королівства Іспанія визнав Голодомор 1932 — 1933 років в Україні актом геноциду українського народу.
[ читати далі... ]
Актуально

Жидівсько-расистська змова проти Запорізького інституту МАУП

[ читати далі... ]

МОН ігнорує судові рішення

[ читати далі... ]

Світ має знати правду про єврейський расизм

[ читати далі... ]

Слово підтримки

[ читати далі... ]

Народна дошка ганьби

[ читати далі... ]

Чи допитає Черновецького прокуратура?

[ читати далі... ]

Сергій Бєліков: Що за один?

Це нинішній ректор Запорізького технічного університету (колишнього машинобудівного інституту), який разом з колишнім ректором Запорізького державного університету (колишній педагогічний інститут) В.Толоком та його спільницею Зайцевою займаються своєрідним бандитизмом в освіті, що відомий під назвою рейдерства (тобто піратства).
[ читати далі... ]

«Вечірній Київ» треба перейменувати на «Київ жидівський»

До такого висновку приходять дедалі більше киян, яким прямо в руки, «безплатно» сують цю газетку, від якої за версту тхне жидівською ксенофобією. Але то лише здається, що безплатно — насправді «Вечірній Київ» видається коштом київської мерії, яку нині захопила єврейська команда неадекватного Черновецького.
[ читати далі... ]

Найман відповість за Гітлера

У газеті «2000» відомий у 2004 році не багатьом любителям єврейської історії «вчений секретар» незареєстрованої «академії» імені Шимона Дубнова Олександр Найман, який теж пнеться в передові борці з «антисемітизмом», опублікував порівняльну таблицю висловлювань з видань Міжрегіональної Академії управління персоналом і гітлерівською «Майн Кампф». О.Найман намагався довести «схожість» висловлювань «біснуватого фюрера» з публікаціями професорсько-викладацького складу МАУП.
[ читати далі... ]

Газета «по-київськи», «по-україн­ськи» чи «по-жидівськи»?

«Газета по-київськи» вкрала свою назву у знаменитих котлет, які під назвою «по-київськи» були дуже популярні в 90-ті роки у київських ресторанах. Але вживати «Газету по-київськи», на відміну від обікрадених нею котлет, вкрай небезпечно. Бо отруєна ксенофобією та україножерством, що проявляється у ненависті до української книжкової продукції, зокрема й величної української класики, яка пропонується киянам з полиць книжкової мережі «Бібліон».
[ читати далі... ]

Малінін, Рабинович, Черновецький — друзі по хворобі?

[ читати далі... ]

Ця смерть — не випадкова

Ольга Худецька 30 червня, в суботу вранці, в Києві біля посольства США пройшла акція молодих «націонал-соціалістів». Праві радикали провели мітинг пам’яті Девіда Лейна, одного з відомих ідеологів руху, автора «14 слів», який помер 28 травня цього року в ув’язненні. Такі заходи проходили цього дня біля представництв Сполучених Штатів по всьому світу, в рамках «глобальної мобілізації», яку оголосили націонал-соціалісти(НС) після смерті свого ідеолога.
[ читати далі... ]
Олігархи

Амброзія для «Бєні Днєпровського»

Іван Черевичко Саме таке прізвисько отримав від своїх конкурентів-олігархів один з найбагатших громадян України Ігор Коломойський. Хоча його громадянство — поняття відносне. Адже один із співвласників групи «Приват» здебільшого проживає в Швейцарії. Та й, як повідомляють ЗМІ, в Ізраїлі він — людина знана. Попри це, він залишається одним з найзакритіших персонажів бізнес-еліти України.
[ читати далі... ]
Чужі

З життя «еліти»: маєток Дмитра Табачника

Щороку влітку автор цих рядків має звичку робити «інспекцію» елітних котеджних містечок в обухівському напрямку. Поїздка вздовж та впоперек Кончі-Заспи, Козина і Нових Безрадичів займає кілька годин. І цього часу достатньо, аби переконатися у покращенні життя вітчизняної чиновницької та бізнес-еліти.
[ читати далі... ]
Політикум

Конституційна мозаїка

Переможна ейфорія минула швидко, однак не без наслідків. Довкола метушилися «любі друзі», штовханина яких у боротьбі за посади дедалі більше загрожувала перерости у бійку. Це лякало. Хоча радикалізм і лякав, тут, за бажання, їх можна було повиганяти, поміняти чи заслати подалі від себе, на відміну від неспроможності що-небудь протиставити очікуваному «обрізанню» повноважень.
[ читати далі... ]

Коня кують, а Шустер ногу підставляє

У вівторок, 26 червня, в центрі Києва відбулося чергове порно-дійство під назвою «Марш проти расизму». Про порно-складник акції дещо згодом. Наразі — про речі серйозні.
[ читати далі... ]
Героям слава

Неминучість націоналізму

Націоналізм впевнено крокує Європою. Саме такий висновок напрошується, коли глянути на сучасну політичну карту європейського континенту та проаналізувати стан так званого європейського націоналістичного руху. Та щоб не бути голослівними, нижче подамо хроніку поступу націоналізму в сучасній Європі. Але спочатку кілька загальних зауважень.
[ читати далі... ]

Участь УПА і Шухевича в каральних акціях документами НКВС не підтверджується

Сьогодні, в день 100-річчя з дня народження генерала Української Повстанської Армії Романа Шухевича, в Києві презентовано І том книги документів радянських спецслужб «Роман Шухевич. У документах радянських органів державної безпеки (1940 — 1950)».
[ читати далі... ]
Афери

Залізничний транзит — неоголошена війна

Українські чиновники так само, як і у ситуації з обхідними газопроводами, пасивно спостерігають, як росіяни залишають Україну без роботи і доходів.
[ читати далі... ]
Спротив

ФАШИЗМ И РУСОФОБИЯ ПОД МАСКОЙ ЗАКОННОСТИ

Из открытого письма Генеральному прокурору РФ Ю.Я. Чайке и Председателю Верховного Суда РФ В.М. Лебедеву
[ читати далі... ]

Сатанинське дійство

Заява Служби комунікації Московського Патріархату у зв’язку з планами проведення так званих парадів гордості сексуальних меншин
[ читати далі... ]

Захистимо родину!

[ читати далі... ]
Світ

Ізраїль та США: симптоми схожі

США, влада в яких давно опинилася в руках єврейських расистів сіоністського та хабадського штибу, повним ходом будують тисячокілометрову бетонну стіну на кордоні з Мексикою. Зауважимо: усе це відбувається на території, свого часу відібраної США у Мексики. Те ж саме робить і Ізраїль — будує бетонну стіну на землях, які належать палестинським арабам.
[ читати далі... ]

Чечня: знову єврейський слід

Спочатку наведемо невеличку цитату. Читачка повідомляє: «Я гарно пам’ятаю, що чула та бачила особисто. Ахмад Кадиров, порвавши з Масхадовим, Дудаєвим, перейшов на бік «федералів».
[ читати далі... ]

Голанські висоти стануть сирійськими?

[ читати далі... ]

Росія продасть Сирії винищувачі МіГ-31. Сіоністи уже «стурбовані»...

[ читати далі... ]
Культура

КШИШТОФ ЗАНУССІ: «Що є гірше, як повірити у власну неправду?»

Юліана Миргородська [ читати далі... ]
Аналітика

ХТО УЗУРПУЄ ВЛАДУ?

Оприлюднюючи Висновок наукової політико-правової експертизи щодо наявності в нашому законодавстві виборчого цензу, експерти і редакція газети звертаються до суб’єктів права з конституційним зверненням: надайте в Конституційний Суд України матеріали для визнання неконституційними норми Закону, якими встановлено виборчий ценз. Допоможіть мільйонам виборців мати свого депутата у ВРУ, покращити якість влади.
[ читати далі... ]
Суспільство

Таємні товариства: міфи та реальність

Ми продовжуємо публікацію книжки Миколи Сенченка та Валерія Гастинщикова «Таємні товариства: міфи та реальність»
[ читати далі... ]
Загрози

«Біомігранти» атакують!

На думку науковців, стрімке поширення агресивних видів рослин і тварин у «світі без кордонів» руйнує екосистему планети.
[ читати далі... ]
Постаті

МІСІЯ ВАСИЛЯ ДУМАНСЬКОГО

Наталя Околітенко [ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19