This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/news_camp_v-v.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-14. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
11.08.08 м. Володимир-Волинський. Духовно-соціальна програма «Варто жити»




У період з 5 по 10 серпня в місті Володимирі-Волинському у наметі при вході в Слов’янський парк працівники та волонтери ВОБФ «Переображення» спільно з місцевою євангельською церквою «Благодать» провели духовну програму «Варто жити». Зустрічі були орієнтовані на дітей, підлітків, молодь та дорослих. У програмі розкривалися теми сім’ї, окультизму, різного виду залежностей, азартних ігор тощо з метою попередження і профілактики негативних явищ у суспільстві – алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління та ін.



Програми відбувалися щодня з 15.00 – для дітей (ігри, творчість, уроки етики та ін.), з 19.00 – для молоді та дорослих (музичні програми та обговорення теми), а після закінчення з 21.00 – показ актуальних фільмів по темах дня. Перед проведенням програм щоденно працівники та волонтери ВОБФ «Переображення» спільно з євангельською церквою «Благодать» відвідали близько 50 сімей неповносправних дорослих та дітей з метою надання гуманітарної допомоги нужденним та знедоленим.



Найбільше дітям запам’ятались уроки творчості та етики, стрибання на батуті, а дорослі щодня мали змогу слухати різні музичні гурти волинської області та обговорювати актуальні і цікаві теми.

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(050)969-21-14
 
<<<всі новини
 
© 2008 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”               
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34