This version of the page http://www.me-press.kiev.ua/abiturient.php?artid=1832 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
КИЇВЕНЕРГО >>> Цікаве >>> Абітурієнту >>> А найкращі інвестиції – освіта
   
 

Мапа сайту
Новини
Компанія
ПЕК України
Споживачам
Цікаве


 

 Абітурієнту 
 
 
 
А найкращі інвестиції – освіта

 
Якщо висипати вміст гаманця собі в голову,
ніхто вже не відніме його у Вас.
Бенджамін Франклін
Скажи, які у тебе бажання, і я скажу, хто ти! Бажання отримати гідну освіту - це характерна риса цілеспрямованої людини, яка будує свою кар'єру і несе відповідальність за своє життя. Бажання батьків, які мріють про вищу освіту для своєї дитини, свідчить про їх турботу щодо майбутнього свого нащадка. Освіта - це не тільки знання, професія, але й коло спілкування, друзі на все життя і, як свідчить статистика, часто-густо сім'я. На сьогодні навчання коштує недешево. Аналіз вартості навчання у київських вузах, проведений відділом аналізу ринку Енергобанку, показав, що за рік треба сплатити мінімум 3400 грн. (Європейський університет), максимум - 15000 грн. (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний університет "Києво-Могилянська академія"). Однак це не повинно зупиняти людину на шляху до освіти.
В усьому світі студенти вищих навчальних закладів отримують кредити на навчання. І світова практика доводить, що здобута освіта дає змогу не лише віддати борги, а й піднятися сходами свого добробуту. Саме тому спеціально для працівників-учасників зарплатних проектів АК "Київенерго" та її афілійованих компаній фахівці Енергобанку розробили цільову кредитну програму "Освіта".
Кредит пропонується для оплати навчання в середніх спеціальних та вищих навчальних закладах (денна, вечірня та заочна форма навчання) працівників Компанії або членів їх сімей (чоловіка/дружини або сина/доньки).
Кредит надається шляхом перерахування коштів на рахунок навчального закладу. Ліміт кредитування визначається банком відповідно до побажань клієнта, але з урахуванням таких обмежень: на один навчальний рік - до 5 000 гривень, на весь термін навчання (до 5 років) - до 25 000 гривень.
Розмір щомісячних платежів за кредит та відсотків за користування ним не може бути більшим ніж 50% від середньомісячного розміру надходжень на банківський рахунок працівника ("зарплатний рахунок"), що були нараховані в рамках зарплатного проекту, або від рівня заробітної плати (крім відрахувань) за 6 останніх календарних місяців.
Максимальний термін дії Договору - 96 місяців (8 років). Кредит надається окремими траншами за кожний рік навчання (семестр). Термін дії кредитної лінії за кожним траншем - 36 місяців (3 роки) з дати перерахування коштів.
Вартість кредиту для працівників АК "Київенерго" та її афілійованих компаній - в межах 22 % річних.
Кредит "Освіта"
Розмір кредиту на один навчальний рік - до 5 000 гривень;
на весь термін дії навчання -
до 25 000 гривень.
Термін кредитування -
96 місяців (8 років).
Вартість кредиту - в межах 22 % річних.
Увага!
Кредит "Освіта" надається лише після повного погашення оформлених раніше кредитів.

 
 Автор: Віталій Чепіжко
 Джерело: "Київенерго сьогодні" №100 (04.08.05)
 Дата: 04.08.2005


Ім'я 
E-mail 
Введіть цифри з малюнка: 
Коментар 
 

Коментарів: 0

 
 
 
 



 Цікаве
Життя столиці
Страхування
Абітурієнту
Вітаємо
Відпочинок
Ваше здоров'я
Спорт
Оголошення
Народні традиції
Муза на дозвіллі
 
Варто подивитись
  Енергетичне господарство готово до зими
  Київенерго у цифрах та фактах
  Коментарі до публікацій
 

 Телефон цілодобової інформаційної
служби АК "Київенерго": 0-88
201 58 79
© Прес-служба АК "Київенерго", 1999-2007
E-mail: pubrel@kievenergo.com.ua
тел. (044) 201 58 67, 201 58 57, факс: (044) 239 47 06
Україна, 01001, м. Київ, пл. І.Франка, 5