This version of the page http://www.me-press.kiev.ua/abiturient.php?artid=1659 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
КИЇВЕНЕРГО >>> Цікаве >>> Абітурієнту >>> Міжгалузевий інститут післядипломної освіти Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
   
 

Мапа сайту
Новини
Компанія
ПЕК України
Споживачам
Цікаве


 

 Абітурієнту 
 
 
 
Міжгалузевий інститут післядипломної освіти Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"

 


Оголошується набір на заочну форму навчання за спеціальністю "Теплоенергетика" (теплоенергетика, теплопостачання, теплотехнології та енергозбереження) для осіб, які мають спеціальну технічну освіту (технікуми та інші навчальні заклади І і II рівня акредитації). Термін навчання - 4 роки; три сесії на рік: установча (восени, тривалість -17 днів), друга (січень, 15 днів), третя (червень, не більше 8 днів). Зарахування на навчання за співбесідою. Вартість навчання приблизно 2100 гривень на рік.

Вступники подають такі документи:

1. Диплом про середню спеціальну освіту (оригінал і копія).

2. Додаток до диплома (оригінал і копія).

3. Довідка з місця роботи. Для непрацюючих - довідка з місця проживання.

4. Паспорт (оригінал і копія першої сторінки).

5. Три фотокартки 3x4 см.

Документи приймаються з 1 березня до 5 вересня з 10 до 16 години щодня, крім суботи та неділі. Консультацію можна отримати на кафедрі теоретичної та промислової теплотехніки теплоенергетичного факультету НТУУ "КПІ" у завідувача кафедри д.т.н., професора Безродного Михайла Костянтиновича (тел. 241-75-88) або у методиста (тел. 454-90-92). Адреса кафедри: 03056, Київ - 56, проспект Перемоги, 37, НТУУ "КПІ", 1510 (їхати: метро "Політехнічний інститут", вул. Політехнічна, корпус №5, 4 поверх, кімнати 425, 427). Кафедра теоретичної та промислової теплотехніки здійснює підготовку за спеціальністю 7.090510 "Теплоенергетика". Випускники отримують повну вищу освіту за цією спеціальністю та кваліфікацію інженера-енергетика. Широкий профіль спеціальності надає інженеру змогу брати участь у виробничій, керівній, проектній та науково-дослідній діяльності з експлуатації, розробки, монтажу, налагодження, ремонту, модернізації енергогенеруючого та енергоспоживаючого обладнання, установок та систем промислових підприємств, житлових масивів, об'єктів агропромислового комплексу та транспорту, розподілу енергоносіїв, захисту навколишнього середовища від забруднення відходами виробництва.

Прийом документів та співбесіда проводяться на базовій кафедрі за вищезазначеною адресою.

Додаткова інформація про спеціальність та базову кафедру - на сайті: http://tef.bigmir.net


Основний зміст навчання за спеціальністю "Теплоенергетика"

Вивчення професійно орієнтованих дисциплін за спеціальністю забезпечує набуття знань за такими напрямами:

Системи і джерела теплопостачання, виробництва і розподілу енергоносіїв.

У цьому блоці дисциплін розглядається паливо та пристрої для його спалення; котельні установки промислових підприємств; теплові двигуни та нагнітачі; промислові котельні; теплові електричні станції промислових підприємств і їх паливне та водне господарство; системи водопостачання, холодопостачання, виробництва і розподілу стисненого повітря, забезпечення підприємств киснем і азотом, теплові мережі; системи транспортування і розподілу газу; електропостачання і електрогосподарство промислових підприємств; нетрадиційні і поновлювані джерела енергії.

Споживачі тепла, теплотехнологічні процеси та установки.

У цьому блоці дисциплін розглядаються системи вентиляції, кондиціювання повітря, опалення, гарячого водопостачання промислових, громадських і житлових комплексів та окремих будинків; високо, середньо- та низькотемпературні теплотехнологічні процеси та установки. Енергозбереження

У цьому блоці дисциплін розглядаються джерела вторинних енергоресурсів (ВЕР), методи і установки використання ВЕР в промисловості та енергетиці, енерготехнологічне комбінування в промисловості, енергозбереження в теплопостачанні.

Захист навколишнього середовища

У цьому блоці дисциплін розглядаються загальні питання екології, екологія енергетики і промисловості, екологічний моніторинг, системи і установки знешкодження промислових викидів. Вивчення професійно орієнтованих дисциплін передбачає також проектно-конструкторську підготовку з використанням САГТР на базі комп'ютерних технологій та економічну підготовку (економіка енергетики, планування і організація виробництва, менеджмент, маркетинг).
 
 Джерело: "Київенерго сьогодні" №92 (10.02.05)


Ім'я 
E-mail 
Введіть цифри з малюнка: 
Коментар 
 

Коментарів: 0

 
 
 
 



 Цікаве
Життя столиці
Страхування
Абітурієнту
Вітаємо
Відпочинок
Ваше здоров'я
Спорт
Оголошення
Народні традиції
Муза на дозвіллі
 
Варто подивитись
  Енергетичне господарство готово до зими
  Київенерго у цифрах та фактах
  Коментарі до публікацій
 

 Телефон цілодобової інформаційної
служби АК "Київенерго": 0-88
201 58 79
© Прес-служба АК "Київенерго", 1999-2007
E-mail: pubrel@kievenergo.com.ua
тел. (044) 201 58 67, 201 58 57, факс: (044) 239 47 06
Україна, 01001, м. Київ, пл. І.Франка, 5