This version of the page http://www.krainamriy.com/rozdil23.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
Чини Олега Скрипки // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
Пошук у вістях


Свіжі надбання

V/A
Українське Бароко. Шедеври Української Музики
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція (collector's edition, 2 DVD)
DVD
V/A
Фестиваль "РОК СІЧ"
CD


Новини поштою






  
Чільна сторінка ВІСТІЧини Олега Скрипки
Музичний фейшн від Олега Скрипки на «Українському тижні моди» — керманич ВВ став музичним постановником «УКРАЇНСЬКОГО ЕТНОРЕНЕСАНСУ»

18 жовтня в рамках «Українського тижня моди», що проходить у Києві, відбувся показ нової колекції черкаського дизайнера Олесі Теліженко під назвою «УКРАЇНСЬКИЙ ЕТНОРЕНЕСАНС» (режисер-постановник — Олесь Санін).

20 жовтня 2008   21:02

Вечорниці Етно-Диско збадьорять Львів-княже місто!

20 квітня ватаг ВВ Олег Скрипка повезе Вечорниці Етно-Диско до Львова. Як і завше, головним художнім керівником дійства буде сам вевешник, або, в цьому випадку, радше крутій плит DJ O’Skrypka. Йому на підмогу завітають гурт Мандри та чудернацька народницька капела Чоботи З Бугая, яку свого часу Олег зібрав до купи в одне ціле навмисно для Вечорниць Етно-Диско.

09 квітня 2008   23:33

Правда від Олега Скрипки

Мережеве видання PRAVDA.COM.UA оприлюднило вивідку з чільником ВВ Олегом Скрипкою. Розмова вийшла надзвичайно розлогою і торкається не лише справ творчих. Звісно, є там і про Країну Мрій, і про Скрипку як кінорежисера, але багато чого сказано й про геополітику, інформаційні війни, чому вевешник не йде в нардепи, а також про китайські вишиванки. Словом, балачка дозволяє пізнати Олега Скрипку не лише з точки зору співочої.

08 квітня 2008   03:21

Олег Скрипка - кавалер Залізного Мамая

Вчора (у суботу) ввечері біля підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченка у Києві відбулася церемонія нагородження Народною Премією імені Великого Кобзаря.

17 березня 2008   10:18

Народна Шевченківка

15 березня відбудеться вручення Народної Шевченківської премії – статуетки Залізного Мамая, стародавнього Воїна-Кобзаря, постать якого є знаковою у вітчизняній героїці. Цього року лавреатом від співочих підмостків став чільник Воплів Відоплясова – Олег Скрипка.

14 березня 2008   14:44

Співоцьке «за» український кінопереклад

12 березня в столичному кінотеатрі Жовтень відбулася дія Всеукраїнського громадського руху Не Будь Байдужим! на підтримку переозвучення іноземних стрічок українською мовою. Захід зібрав численну когорту наших піснярів, що зрештою, не дивно: багато хто з них безпосередньо брав участь в переозвученні українською стрічок Карлсон..., Теркель і Халепа, Пірати Карибського Моря 2 тощо.

13 березня 2008   09:59

Олег Скрипка - Почесний голова Тижня Франкофонії в Україні

Вчора відбулося урочисте відкриття Тижня Франкофонії в Україні, який триватиме від 14 до 24 березня в дев’ятьох містах – Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Севастополі, Рівному та Харкові (докладніше див. на іменці Французького Культурного Центру). У 2006 році Україна долучилася до Спільноти Франкофонії в якости спостерігача, а цього року вперше дійство відбуватиметься вже з повним розмахом і щільною насиченістю подіями.

06 березня 2008   10:20

Молода Гвардія-2008: як усе було

Увечері 19 лютого у столичному Міжнародному культурному центрі мистецтв вперше відбувся Фестиваль Української Героїчної пісні Молода Гвардія, серед учасників якого відзначились Олег Скрипка, Тарас Чубай, Марія Бурмака, Тарас Компаніченко, Фома, гурти ВВ, Тартак, ТНМК та інші. Все відбувалося стисло, кожен виступ – що той влучний постріл «в яблучко».

20 лютого 2008   14:49

Наші на Берлінале

Днями Олег Скрипка повернувся з 58-го Берлінського Міжнародного кінофестивалю Берлінале. Вперше в літописі цього поважного злету вітчизняне кіно отримало офіційну прописку на європейському кіноринку.

15 лютого 2008   17:56

Олега Скрипку висунуто на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка

Співака Воплів Відоплясова Олега Скрипку висунуто на здобуття найвищої української культурної відзнаки – Національної премії імені Тараса Шевченка-2008. Заковикою є те, що висунуто його в доволі незвичній іпостасі: не як пісняра, а в якости....

04 січня 2008   06:20


 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль