This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=21 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
ВВ в російській кінострічці День Радіо / Діяння ВеВешні // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
Пошук у вістях


Свіжі надбання

V/A
Українське Бароко. Шедеври Української Музики
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція (collector's edition, 2 DVD)
DVD
V/A
Фестиваль "РОК СІЧ"
CD


Новини поштою






  
Чільна сторінка ВІСТІДіяння ВеВешні
ВВ в російській кінострічці День Радіо

18 березня о 20:00 у столичному кінотеатрі Україна відбудеться першина російської кінострічки День Радіо від виробників нагуділої потішної комедії День Виборів – тепер знайомі дійові особи потраплять у нові, не менш заковичні пригоди. У стрічці знялося багато відомих гуртів з Російської Федерації, а підсилили співочу когорту українські Воплі Відоплясова.

Наставник музичної складової фільму Михайло Козирєв не жаліє добрих слів про вевешників: «Важко переоцінити кількість творчих зв’язків і історичних ниток, які пов’язують знімальний колектив стрічки з Україною. Відверто кажучи, не так багато улюблених і значущих українських гуртів, які могли б зайняти гідне місце в цьому фільмі. Ми вибрали найрозгнузданіший, найбільш шибайголовий та іронічний, а Олег Скрипка виявився неймовірно обдарованим комічним артистом». Щоправда, у вівторок відбудеться лише попередній, закритий показ стрічки для новинарів, а у відкритий прокат фільму піде від 20 березня.

16 березня 2008   12:34

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль