This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
Вечорниці Етно-Диско збадьорять Львів-княже місто! / Чини Олега Скрипки // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
Пошук у вістях


Свіжі надбання

V/A
Українське Бароко. Шедеври Української Музики
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція (collector's edition, 2 DVD)
DVD
V/A
Фестиваль "РОК СІЧ"
CD


Новини поштою






  
Чільна сторінка ВІСТІЧини Олега Скрипки
Вечорниці Етно-Диско збадьорять Львів-княже місто!

20 квітня ватаг ВВ Олег Скрипка повезе Вечорниці Етно-Диско до Львова. Як і завше, головним художнім керівником дійства буде сам вевешник, або, в цьому випадку, радше крутій плит DJ O’Skrypka. Йому на підмогу завітають гурт Мандри та чудернацька народницька капела Чоботи З Бугая, яку свого часу Олег зібрав до купи в одне ціле навмисно для Вечорниць Етно-Диско.

Під супровід Чобіт, як вже повелося на фольк-вечірках, буде проведено показові уроки наших давніх танкíв під керівництвом етно-хореографа Олександра Богорода. Вхід на Вечорниці – в народному вбранні, або бодай з його вкрапленнями. Місце проведення – Палац спорту «Україна» (в минулому – «Спартак"). Початок дійства о 20:00. Отож, «стрибаймо високо і низько – танцюймо в стилі етно-диско!».

Увага: весняні етно-знижки! Ціна квитків до 10 квітня – 30 грн, від 11 до 15 квітня – 40 грн, від 16 до 20 квітня – 50 грн.

Замовлення і доставка квитків в межах Львова – тутечки.

09 квітня 2008   23:33

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль