This version of the page http://www.climb.te.ua/?node=8&m=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-13. The original page over time could change.
Про клуб < About | Гірський клуб "Тернопіль" v0.010
1. Новини
2. План заходів
3. Альпінізм
4. Скелелазіння
5. Туризм
6. Про клуб
7. Рейтинг
8. Форум
Тренажер
Коли? Де? Як?
Зареєструватися або

Логін:
Пароль:
Меню розділу:  Про клуб  -  Статут  -  Зареєстровані  -  Правила сайту  -  Структура клубу  -  Адміністрація сайту
Гірський клуб „Тернопіль”

Ми, БРАТЕРСТВО (сестринство також :-) скельних та гірських душ, своєю волею, бажанням та Духом вниз посланим на нас з найвищої гори Всесвіту, заснували цей Клуб, - як притулок для всіх неспокійних сердець, як маяк, що вказує дорогу в темноті, як ДИКИЙ птах, що летить над буденним життям, як будинок, якому буревій зірвав дах, як повітря без якого неможливо жити... МИ НАРОДИЛИСЬ... МИ РАЗОМ... МИ ДИХАЄМО ВІЛЬНО !!!

Гірський клуб „Тернопіль” засновано у березні 2004 року ініціативною групою альпіністів, скелелазів та мандрівників. Діяльність клубу направлена на розвиток скелелазіння, альпінізму, туризму та екстрім–проектів.

Засновники Клубу!!! Скеля „Червоний Камінь”, Крим, вересень 2003 р.

Кредо клубу – професійний підхід до справи. Клуб входить до Федерації Альпінізму та Скелелазіння України, що ґарантує належний рівень навчального процесу та безпеки, а також системну та правову підтримку у проведені тренувань, навчально-тренувальних зборів, сходжень, експедицій.

Члени клубу постійно здійснюють тренувальні виїзди на скелі Карпат, Криму, а також роблять сходження в горах Карпат, Татр, Альп, Кавказу, Паміру, Тянь-Шаню.

Наявність штучної скелі в спортзалі дозволяє тренуватись і в холодну пору року.

Взимку – катання на гірських лижах у Карпатах.

Членство в клубі з 15 років.

Сайт зроблено і працює на вільному відкритому
програмному забезпеченні
Runtime: 0.065027952194214 sec
SQL Queries: 20