Укр    Рус
Про компанію
Новини
Продукція
Виробництво
Доставка води
Для преси
Акції
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     




  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Головна  / Новини  / Новинка від «Миргородської» – «Фреш-Актив»
21.10.2008 

Миргородський завод мінеральних вод, який входить до складу IDS Group, випустив на ринок  унікальний, принципово новий продукт.

Назва напою – «Миргородська® «Фреш-Актив» – каже сама за себе. «Фреш» – означає свіжість, «Актив» – символізує активний, здоровий спосіб життя, енергійність, бадьорість та жагу нових вражень.
Рецептура напою є унікальною. Спеціально для Миргородського заводу його розробила відома міжнародна компанія «Frutarom». У дегустаціях для визначення смаків майбутнього напою брали участь понад 150 осіб.
«Фреш-Актив» створено на основі добре відомої всім мінеральної води «Миргородська», з додаванням якісних натуральних ароматизаторів – витяжок з екзотичних фруктів. Таким чином, «Фреш-Актив» являє собою цікаве поєднання освіжаючого коктейлю мінералів та трьох оригінальних смаків: нестримної сили лимону-лайма, несподіваного фруктового дуету груші-меліси, або оригінального цитрусового смаку світті. Завдяки цьому, а також завдяки особливій м’якій газації новий напій відмінно вгамовує спрагу, бадьорить і сприяє відновленню сил.
«Фреш-Актив» – це абсолютно здоровий напій, який має винятково природне походження. У ньому відсутні будь-які синтетичні ароматизатори та барвники, консерванти чи інші штучні додатки. «Фреш-Актив» призначений насамперед для тих, хто любить напої зі смаком (солодкі води, соки, холодні чаї тощо), але хотів би мати ще більш здорову альтернативу. Так, наприклад, «Фреш-Актив» зовсім не містить цукру, тож відтепер ви маєте змогу насолоджуватися надзвичайно свіжим смаком без остраху набрати зайві калорії. Завдяки здоровим природним компонентам цей напій рекомендується вживати всім без винятку, дорослим і дітям (хіба що за винятком немовлят, яким необхідне спеціальне харчування).
Інвестиції в розробку та виробництво нового продукту склали близько $400 тис. Планується, що на першому етапі з ліній Миргородського ЗМВ щогодини сходитиме понад 7 тисяч пляшок напою «Фреш-Актив». Рекомендована ціна новинки – 3,85 грн. за півторалітрову пляшку.


 
  Назад Версія для друку Вгору  

 
   Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2008. Всi права захищенi.