Персональний
інформаційний сервер

Переглянути ролик



             


| | |




Головна


Позиція


Віктор Янукович – Лідер Партії регіонів


Знайомтеся ближче


Прес-центр


Актуальні коментарі


Хроніка зустрічей


Нам пишуть


Напиши Віктору Януковичу

Фотоархів


Аудіо та відео















ВІКТОР ЯНУКОВИЧ – ЛІДЕР ПАРТІЇ РЕГІОНІВ




Програма Партії регіонів

Ми – Партія регіонів. Ми – добровільне об'єднання громадян України, яке представляє народні інтереси в державно-політичній системі, свідомо і відповідально поставивши за мету забезпечення належного життя українців. Сьогодні нас і наших прихильників мільйони.



Символіка та мультимедіа




Стратегія економічного розвитку України

Зміст:
    Вступ
  1. Умови формування і загальні завдання Стратегії
  2. Методологічні засади розробки Стратегії
  3. Основні складові Стратегії економічного розвитку України
  4. Етапи й механізми формування висококонкурентної економіки. Перехід від індустріальної економіки до економіки високих технологій
  5. А. Антикризові стартові заходи
    Б. Перехід до етапу пізньоіндустріальної економіки загального добробуту
    В. Ривок до висот нової (постіндустріальної) економіки




Донеччина: результати роботи

Близько 30 років Віктор Янукович працює на керівних посадах. Він був генеральним директором великих виробничих об'єднань -"Донбастрансремонт", "Углепромтранс", Донецького обласного територіального об'єднання автомобільного транспорту. При цьому на посаду генерального директора виробничого об'єднання "Донбастрансремонт", яке налічувало понад 30 тисяч трудящих, Віктор Федорович не тільки призначався міністерським наказом, але й двічі – у 1989 і 1991 роках – обирався трудовим колективом об'єднання. То були бурхливі часи шахтарських страйків, і завоювати довіру людей було вкрай важко. В цей переломний для країни момент, коли розпався колишній СРСР, відбувся корінний перелом і в житті Віктора Януковича. Впливовий організатор промисловості, він поєднує великі практичні знання з науковим підходом до справи.



Результати роботи Кабінету Міністрів України на чолі з Віктором Януковичем у 2002-2004 роках

Президент України Л. Кучма у листопаді 2002 року призначив Віктора Януковича Прем'єр-Міністром. Це призначення більшістю голосів схвалила Верховна Рада України. Прем'єр-Міністр сформував Кабінет Міністрів з висуванців парламентських фракцій, що сприяло налагодженню плідної співпраці виконавчої та законодавчої гілок влади.

Вже в перший рік роботи – влітку 2003 року – Віктору Януковичу і його Урядові довелося долати так звану хлібну кризу. Вона виникла внаслідок практики попередніх років, коли в державний резерв зерно закладалося в обсягах, недостатніх для утримання цін на хліб у період сезонного дефіциту на зерно. Уряд з честю вийшов зі складної ситуації і зробив належні висновки. Літо поточного 2004 року переконує, що в державі не буде звичного для минулих років сезонного підвищення цін не тільки на хліб, а й на цукор.


 


Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать прес-службі Віктора Януковича
© 2004-2008 У разі використання матеріалів сайту посилання на ya2008.com.ua є обов'язковим.