This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=51 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-11. The original page over time could change.
На Нашествії-2008 ВВ розігнали навалу дощу / Діяння ВеВешні // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
Пошук у вістях


Свіжі надбання

V/A
Українське Бароко. Шедеври Української Музики
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція (collector's edition, 2 DVD)
DVD
V/A
Фестиваль "РОК СІЧ"
CD


Новини поштою






  
Чільна сторінка ВІСТІДіяння ВеВешні
На Нашествії-2008 ВВ розігнали навалу дощу

Воплі Відоплясова повернулися з найбільшого рок-дійства Російської Федерації – з фестивалю Нашествіе-2008, який відгудів 4-6 липня. ВВ беруть у цій забаві участь вже далеко не перший раз, виступають своєрідними культурними послами від України, і за словами чільника гурту Олега Скрипки, цього разу порадував особливо теплий прийом «гостей з дружньої України», як оголошував виступ нашої рок-боївки ведучий. На противагу щирій гостинності до вевешників з боку затійників Нашествія, погода цьогоріч буянила: по-суті, усі три дні фесту шкварила заливна злива. «Як завжди, я поміж піснями виголошував різні віршовані дотепки та гасла, – розповідає Скрипка. – І оце десь після нашої третьої пісні й кажу: Хай процвітає дружба народів! – і бац! – хмари розійшлися, засяяло сонечко і світило вже до завершення нашого виступу». Після Воплів Відоплясова сонце протрималося ще близько півгодини, а після того знову зарядила злива. За свідченням вевешників, то був єдиний проблиск світла протягом усіх днів забави.

Не дивно, що після такого «чаклунства» допитливі новинарі почали випитувати в Скрипки, як сталася така дивина, чи не замішаний тут бува Нечистий. «Нащо я їм і відповідаю, мовляв, ВВ працюють з етнікою, з нашими співочими витоками і світоглядом взагалі, – підморгує ватажок Воплів Відоплясова.
– Тож дечого у наших народних відунів, знахарів і мольфарів таки навчилися».
 
(с) Світлина запозичена з www.newsmusic.ru
09 липня 2008   18:43

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль