This version of the page http://www.telekritika.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-09. The original page over time could change.
Телекритика — Про нас
«СЕГОДНЯ МУЛЬТИМЕДИА» СКОРОТИЛА ПОНАД 100 ПРАЦІВНИКІВ   | ВАДИМ РАБИНОВИЧ ПРОДАВ СВІЙ МЕДІАХОЛДИНГ  | 8 ГРУДНЯ НА «1+1» СТАРТУЄ СКЕТЧ-ШОУ «СМІШНІШІ ЗА КРОЛИКІВ» | ОЛЕНА ШРАМКО ПІШЛА З ПОСАДИ ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА ЖУРНАЛУ «ДЕЛОВОЙ» | З ЖУРНАЛУ EGO ЗВІЛЬНЕНО ДИРЕКТОРА ПРОЕКТУ ТА ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА. ВИДАННЯ ОЧОЛИТЬ АНДРІЙ ТАРАНЕНКО | ДМИТРО КОРЧИНСЬКИЙ: «Я НЕ ХОТІВ ВИСТУПАТИ ТЛОМ ДЛЯ МАЯЧНІ ГРАЧА» | ГАЛИНА ЛЕВИЦЬКА ПРО УКРАЇНСЬКИЙ САМВИДАВ | 12 ГРУДНЯ НА ЛЬВІВСЬКІЙ ОДТРК - СПЕЦПРОЕКТ ІГОРЯ ЧАЙКИ «МЕДІАВАРТА. НЕЕТИЧНІ ПИТАННЯ. ВИЇЗНА КОЛЕГІЯ)»

Топ–новини

  • «Сегодня Мультимедиа» скоротила понад 100 працівників  // 08.12.2008 21:03
  • Вадим Рабинович продав свій медіахолдинг // 08.12.2008 17:28
  • 8 грудня на «1+1» стартує скетч-шоу «Смішніші за кроликів»  // 08.12.2008 15:12
  • «Інтер» «награчував» 18,8% проти 13,59% у Шустера  // 08.12.2008 13:32
  • Олена Шрамко пішла з посади головного редактора журналу «Деловой» // 08.12.2008 11:23

Про нас

«Телекритика» - це Інтернет-видання і журнал про медіа, що публікують як вузькоспеціалізовану, так і загальну інформацію, аналітичні та публіцистичні матеріали широкого спектру жанрів і тем, що стосуються роботи ЗМІ та медійного контексту України та світу.

 
Інтернет-видання «Телекритика» було засноване Наталією Лигачовою – творцем жанру телевізійної публіцистики в українських ЗМІ - у вересні 2001 року.
 
Наталія Лигачова (liga@telekritika.kiev.ua) – заслужений журналіст України, шеф-редактор видань проекту «Телекритика». У 1984 році закінчила Інститут журналістики Київського державного університету. Працювала у Держтелерадіо УРСР, Національній телекомпанії України, газетах «Киевские ведомости», «Дзеркало тижня», журналі «Натали», а з 1996 року – газета «День», де регулярно виходила її телепубліцистична колонка. З 2001 року очолює громадську організацію «Телекритика» і започатковує завдяки цільовому ґранту, наданому у серпні 2001-го Федеральним урядом США громадській організації Internews-Україна, інтернет-видання «Телекритика». Протягом цих років видання реалізувало низку моніторингових проектів, видало декілька книжок, провело чимало круглих столів, семінарів та чат-конференцій із провідними медійними, громадськими та політичними діячами. «Телекритика» відіграла важливу роль у так званій «журналістській революції», що передувала «помаранчевим» подіям осені 2004 року. Новий етап розвитку «Телекритики» розпочався наприкінці 2006 року після входження до складу холдингу «Главред-Медіа» (зараз – «Главред-УНІАН»).
 
Місією «Телекритики» початку 2000-х була боротьба проти цензури та за професійну журналістику, виховання журналістської солідарності, відстоювання та популяризація демократичних стандартів журналістики, підвищення якості телевізійного продукту. З часом функції видання розширились, і воно стало майданчиком для професійної дискусії, комунікатором медійної спільноти і, нарешті, джерелом якісної та ексклюзивної інформації про події українського та світового медіапростору. Головний редактор сайту «Телекритика» - заступник шеф-редактора видань «ТК» Отар Довженко (otar.tk@gmail.com).
 
З 2004 року ГО «Телекритика» випускає однойменне друковане видання, яке у 2007 році було оновлене та переведене на вищий якісний і професійний щабель. Тираж видання становить 3 тисячі примірників. Головний редактор журналу «Телекритика» - Євген Мінко (minko@telekritika.kiev.ua).  
 
Найновішим проектом «Телекритики» є інформаційно-розважальний сайт «Дуся». Віртуальна Дуся Катасонова (dusia.tk@gmail.com), завжди добре поінформована про всі плітки, таємниці та підводні течії українського медіапростору, з автора «Телекритики» перетворилась на окремий впізнаваний бренд. Восени 2008 року медійникам, які опинились у фокусі уваги сайту, вже вдруге вручатиметься премія імені Дусі Катасонової. Головний редактор сайту «Дуся» - Олеся Савенко.
 
З питань розміщення реклами звертайтесь до маркетинг-директора «Телекритики» Юлії Магай (magay.tk@gmail.com) – мобільний телефон 8(098)4466195.
 
Редакція «Телекритики» розташована у Києві за адресою: бульвар Шевченка, 34, 3-й поверх.
Телефони редакції: (044) 235-70-91, 235-22-55
 
Загальна редакційна адреса: info@telekritika.kiev.ua
 
Щоб отримувати повідомлення про найважливіші, на думку редакції, матеріали, опубліковані на «ТК», підпишіться на нашу розсилку.
Головна RSS