This version of the page http://www.regions.lviv.ua/?results=15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-08. The original page over time could change.
Партія регіонів - Офіційний сайт Львівської обласної організації - Новини зі Львова




 
02.12.2008

"Джерело" прикрасить Золочівський замок

   30 листопада у Золочеві урочисто відкрили пам’ятник сакрального мистецтва «Джерело»,  який став символічним в’їзним знаком до перлини цього міста – Золочівського замку.  Ініціатор зведення комплексу - Директор львівського картинної галереї Борис Возницький, переконаний, що цей комплекс стане справжньою окрасою міста.
   «Ми мріяли впорядкувати цю територію вже давно, адже вона знаходиться перед в’їздом у замок і була абсолютно занедбаною та неприглядною. Тому певні роботи ми проводили тут вже чотири роки поспіль. Реалізувати ж задумане змогли завдяки фінансовій допомозі народного депутата Петра Писарчука. Завдяки його підтримці ми облагородили територію та звели мистецький комплекс «Христос і самарянка.»
     За словами Бориса Возницького,  комплекс спорудили на місці, де знаходяться підземні джерела з дуже чистою та якісною водою, яку багато місцевих мешканців вважають цілющою. Однак, з часом тут утворився заболочений рів, заповнений сміттям і благоустрій території вимагав чималих коштів.
    Комплекс зведений з карпатського каменю та прикрашений композицією «Христос і самарянка»  – дипломною роботою студентів Львівської академії мистецтв.
    Відкриття комплексу стало своєчасним, оскільки у замку планується відкриття Великого палацу.  За словами завідувача музею «Золочівський замок» Надії Гупало, на 1 поверсі відреставрованого Великого палацу будуть історичні зали, а на другому поверсі знаходитиметься відділ давніх інтер’єрів, що відтворюватиме побут дворян.

Прес-служба народного депутата Петра Писарчука
01.12.2008

Регіонали готові допомогти Стебнику

  31 жовтня  цього  року  на  сесії  Стебницької  міської  ради  депутати  висловили  недовіру  міському  голові. Конкретної  роботи  помаранчевої  мерії  у  місті  не  видно. 
28.11.2008

Кадрові зміни у Жовківському районі

27 листопада 2008 року відбулись збори Жовківської районної організації Партії регіонів.На зборах задоволено заяву Дребота Ярослава Матвійовича щодо складання повноважень голови Жовківської районної організації Партії регіонів. Згідно рішення зборів новим головою Жовківської районної організації Партії регіонів обрано Волошина Володимира Максимовича та переобрано раду районної партійної організації укількості 7 осіб.

Прес-служба
28.11.2008

Міська влада зробила львів'ян донорами у реалізації своїх примарних мрій. Відкритий лист народного депутата України Петра Писарчука.

За неспроможність керівників Львова знайти інвестора на будівництво стадіону до "Євро-2012" львів'янам доведеться заплатити із власних кишень. Поетапно із міського бюджету буде виділено 610 млн.грн., а це ставить під загрозу виконання соціальних статей. Фактично львів'яни стали заручниками амбіцій міської влади, яка вирішила збудувати стадіон будь-якою ціною. Ситуація є особливо небезпечною, бо розгортається на тлі фінансово-економічної кризи, в якій опинилась Україна. Про це йдеться у відкритому листі народного депутата України Петра Писарчука до міського голови Львова, депутатів Львівської міської ради та мешканців міста.


«Усі ми пам’ятаємо, як гордо львів'яни зустріли звістку про те, що наше місто стало претендентом на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Адже багаторічний європейський досвід свідчив, що міста, які здобували таку честь, переживали справжній бум свого розвитку завдяки притоку приватного капіталу.

І тому львів'яни вправі були сподіватись, що Євро–2012 – це унікальний шанс вирішити чимало наболілих проблем, прискорити розвиток інфраструктури нашого міста, створити нові робочі місця та поповнити бюджет міста.

Однак, пройшов час ейфорії і підготовка Львова до чемпіонату перетворилась на справжній фарс. Сьогодні влада, не дбаючи про наслідки, втягнула громадськість в дискусію бути чи не бути стадіону у Львові, намагаючись під патріотичним прикриттям збудувати його коштом громади. Це стало показовим результатом півторарічної «активної» роботи влади з метою пошуку привабливого інвестора.

Аби уникнути відповідальності, можновладці не знайшли іншого способу врятувати ситуацію як залізти у кишені львів’ян і взяти ні багато не мало -610 мільйонів гривень бюджетнихкоштів на будівництво спортивної споруди, яка у первинному задумі мала стати для когось привабливим бізнес-проектом. Хоча усі прекрасно усвідомлюють, що така сума є астрономічною для міського бюджету і ставить під загрозу виконання важливих соціальних програм. А це наші школи, лікарні, дитячі садки… Влада очевидно призабула, що, розпоряджаючись коштами громади, має в першу чергу інвестувати їх у людину, а не у віртуальні проекти. Бо, що робити із стадіоном, яким коштом його утримувати після проведення цих двох чемпіонських матчів, ніхто не знає і це питання залишається відкритим і досі.

Усі ці сумні події розгортаються тоді, коли до Євро-2012 залишається 2,5 роки, а держава опинилася в епіцентрі важкої фінансово-економічної кризи, яка змушує боротись за виживання український бізнес, а фінансові труднощі постають перед багатьма родинами.

Дорогі батьки міста, схаменіться! Знайдіть у собі мужність визнати, якщо ви не знайшли інвестора за сприятливих умов, то сьогодні це зробити буде набагато важче. Поцікавтесь,чи готові львів'яни за амбіції, а скоріше за неспроможність належним чином організувати підготовку до Євро–2012 платити таку непомірну ціну? Чи хочуть вони бути донорами у реалізації ваших примарних мрій та задумів.

З повагою,
Петро Писарчук
27.11.2008

Принижена помаранчевою владою

Як і прогнозувалось нами раніше, в Миколаївську районну організацію Партії регіонів продовжують звертатись жителі району, незадоволені діяльністю влади при проведенні оцінки завданих стихією збитків. Серед останнього – звернення жительки с. Липиці Ганни Лопушинської, яка заявила, що липнева повінь завдала її господарству серйозних збитків. У фундаменті будинку та в стінах виникли тріщини, що створює аварійну ситуацію будинку в цілому. Крім цього, стихією пошкоджено всі будівельні матеріали, які вона собі придбала раніше та зберігала на подвір’їгосподарства. Також сім’я Лопушинської залишилась на зиму без урожаю, оскільки був затоплений весь город. Для встановлення збитків, на території її господарства побували численні комісії з Гірської сільської ради під керівництвом сільського голови "бютівця" Володимира Дудича. При першому обстеженні домогосподарства "компетентна" комісія стану будинку взагалі "не замітила". Після цього та сама комісія заявила, що "добрий будинок не потребує ремонту після повені". А пізніше при настирливих вимогах пані Ганни щодо справедливої оцінки збитків, та ж сама комісія все таки визнала тріщини в будинку, але хитро-мудро зазначила, що "походження їх (тріщин) внаслідок наявності повеневої води неможливо визначити, тому будинок комісією не може бути віднесений до постраждалих від повені. Все було б нормально, як би не окремі документально зафіксовані факти. Сама повінь відбулася 25-28 липня 2008 року. Перший раз комісія побувала аж 17 серпня і "нічого не бачила", пізніше візити відбувались 2-гота 15–го вересняв моменти, коли рівень води впав і загальна картинастворювала для комісії враження, "що повені не було". При проведенні аналізу цієї ситуації виникають наступні питання : 1. Може члени комісії під час проведення першого обстеження домогосподарства Ганни Лопушинськоїстали всі "незрячими", а якщо вони і справді щось бачили – чому не відобразили в першому акті інформації про стан будинку ? 2. Або члени комісії були некомпетентними і такими, які не розуміють, щорівень води може підніматись і опускатись ? 3. Чим керувались члени комісії зазначаючи, що будинокне може бути віднесений до постраждалих від повені ? Виходячи із вищенаведеного, Миколаївська районна організація Партії регіонів вважає, що дана ситуація ще раз засвідчує "справжнє обличчя" місцевої помаранчевої влади та має намір привернути увагу правоохоронних органів до вивчення даної проблеми. А тим не менше - людина в подібних ситуаціях приречена на приниження від влади. Ігор Івах
24.11.2008

Невгасима свічка пам`яті...

22 листопада сотні львів’ян, представників творчої,наукової  інтелігенції, журналісти зібрались на вулиці  Виговського аби вшанувати сумні роковини Голодомору 1932-1933 рр. До пам’ятника українцям – жертвам голодомору,  геноциду та депортацій покладено кошики  з живими квітами від народного депутата України Петра Писарчука, а також від учасників вшанування цієї події.

Було запалено сотні свічок в знак пам`яті невинних жертв. У церкві Покрови Пресвятої Богородиці відправлено траурну панахиду.

Прес-служба.

21.11.2008

Не все вимірюється грішми.

Так міркує  корінний городківчанин -приватний підприємець Роман Голойда. Він  один і на разі єдиний у Городоцькому районі хто  просто відмовився від легких грошей, які дає бізнес ігрових автоматів, тому й закрив ігровий салон, розташований у його помешканні,де було розміщено шість ігрових автоматів.

20.11.2008

Кадрові зміни у Мостиській організації

19 листопада 2008 року відбулись збори Мостиської районної організації Партії регіонів. На зборах розглянуто заяву голови районної парторганізації Кореньовської А.В. про звільнення її від виконання обов’язків голови МРО Партії регіонів та прийнято рішення задовільнити її заяву. Новим головою Мостиської районної організації Партії регіонів обрано Збитковського Любомира Степановича, який до цього часу був головою Мостиської міської організації Партії регіонів.

Прес-служба.

20.11.2008

Шляхи вирішення проблем Миколаївщини.

    Практично у кожній сфері життєдіяльності Миколаївського району та в кожному населеному пункті існує безліч проблемних питань. Чимало з них питання потребують першочергового вирішення. З метою володіння ситуацією, насамперед я вважаю за доцільне складення реєстру проблем територіальної громади. В цьому повинні бути зацікавлені всі місцеві ради району.

19.11.2008

Сергій Гориславський: "Чільники Дрогобича думають,як відірвати ласий шматок,бо завтра не буде владного крісла"

Про «дерибан», підкилимні ігрища та так званих дрогобицьких «меценатів» в ексклюзивному інтерв’ю для «МЕДІАСТАР» голова Дрогобицької організації Партії регіонів Сергій ГОРИСЛАВСЬКИЙ.
 



Нам пишуть
Службовий лист



Думка громади:

кому Ви найбільше довіряєте?

кому Ви найбільше довіряєте?

%
1. Віктору Ющенко326.7
2. Юлії Тимошенко6313.2
3. Віктору Януковичу11524
4. Арсенію Яценюку245
5. Володимиру Литвину61.3
6. Юрію Луценку40.8
7. Вєрці Сердючці7415.4
8. Савіку Шустеру91.9
9. Господу Богу15231.7
Проголосувало: 479




Архiв новин:

<<   Грудень 2008   >>
ПНВТСРЧТПТСБНД
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031