BRAMA - News - Weather - Elections - Business - Sports - Brama Press - Calendar - Classifieds

         
    Перша сторінка.    Погляд.    Поступ у Львові.    Поступ з краю.    Поступ у світі.    Економіка у Поступі.    Інтерв''ю у Поступі.    Арт-Поступ.    Літературний Поступ.    Спорт-Поступ.    post-Поступ.    Пост-Faktum.   
  Цитата Поступу
Прощайте ваших ворогів - це найкращий спосіб вивести їх з себе
Оскар ВАЙЛЬД
 
7 квітня 2004 р.
   ·  на головну  · 1999-2002  · досье  · архів світлин  · форум
Купол
Львів
  16:38 05-12-2008 -   Завтра військові Львівського гарнізону відзначатимуть День збройних сил України  
  16:0 05-12-2008 -   На Львівщині продовжується природне зменшення кількості населення  
  15:36 05-12-2008 -   Інвалідам Львівщини урочисто передали сім автомобілів «Славута»  
  15:20 05-12-2008 -   Мерія не має грошей розрахуватися за ремонт доріг - депутат Львівської міськради  
  15:17 05-12-2008 -   Військовій частині у Брюховичах відімкнули електроенергію  
Україна
  16:38 05-12-2008 -   В Україні, незважаючи на кризу, доходи населення ростуть  
  15:55 05-12-2008 -   У Херсоні жінка намагалася продати новонародженого сина за 20 тисяч доларів  
  14:56 05-12-2008 -   Вищою особою РПЦ стане митрополит Київський Володимир  
  14:3 05-12-2008 -   Українці здали до міліції 5 тисяч 322 одиниці вогнепальної зброї  
  12:5 05-12-2008 -   Серед 9-класників українскьких шкіл 64% дітей мають хронічні захворювання  
Світ
  12:1 05-12-2008 -   Сьогодні помер патріарх Московський і всієї Русі Алексій Другий  
  10:2 05-12-2008 -   Буш востаннє за своє президентство запалив вогні на головній ялинці США  
  10:26 04-12-2008 -   У Мехіко відкриється виставка, присвячена російській царській династії Романових  
  10:32 03-12-2008 -   У Москві засудили банду скінхедів, які скоїли 20 убивств  
  16:58 02-12-2008 -   Сьогодні виповнилося сорок років комп'ютерній миші  

Знайомства
Загрузка

Погода у Львові
Загрузка
Новини



  ·  · 
 
Поступ 1999-2002 рр. у попередній версії

Поступ з краю  » 

___________________________________________________________________________

Удовенко захищає татар
Р. Р.
 
Керівник Комітету Верховної Ради України з прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Геннадій Удовенко заступився за меджліс кримськотатарського народу. Він також виступив проти розпуску меджлісу, бо вважає, що організація не причетна до березневих провокацій у Криму. Як стверджує Удовенко, сутички в реґіоні не можна пов'язувати з тим, що Верховна Рада ще не врегулювала майнові проблеми кримських татар.

Керівник комітету з прав людини також зазначив, що комусь вигідно розіграти кримську карту напередодні 60-ї річниці насильницької депортації татар. Через напруження ситуації на півострові Удовенко проведе в Криму виїзне засідання свого комітету, метою якого буде вивчення соціально-політичної ситуації в Кримській Автономії. Окрім того, народний депутат висловив стурбованість появою у Сімферополі краснодарських і донських козаків.

Обговорити в форумі

Новини KІНO і TВ Робота та Кар'єра
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...



» 
Народ не довіряє політикам
Ростислав КОВАЛЬ
 
Уряду довіряють більше, ніж парламенту. Як свідчать результати досліджень, проведених Фондом "Демократичні ініціативи" і Центром соціальних і політичних досліджень "СОЦІС", у березні українці й надалі не довіряли ні уряду, ні президентові, ні парламенту, ні більшості політиків, що вкотре підтверджує існування розриву між владою і народом, які живуть окремо одне від одного.

З усіх органів влади найбільш негативний баланс довіри-недовіри був у парламенту, який становив аж -46%. Друге місце у "негативному рейтингу" довіри-недовіри займає президент України, який отримав не набагато кращий результат -- -41%.
Детальніше>>
» 
Смерть на дорогах
Юрій ТИШКУН
 
Дороги стають щораз більше небезпечними для людей. Так, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, дорожньо-транспортні пригоди стали однією з трьох основних причин смерті та поранень землян. У зв'язку з цим Всесвітній день здоров'я, який відзначають 7 квітня, вирішено провести під гаслом "Безпека на дорогах залежить від кожного з нас".

В Україні головну увагу безпеці водіїв та пішоходів у цей день вирішило приділити Міністерство охорони здоров'я. Воно не лише подало статистику ДТП на дорогах України 2003 року, але й пояснило, як врятувати життя людям, які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду.

За даними статистики, минулоріч Україна випереджала країни Заходу за кількість ДТП в п'ять разів. Причому більшість із них траплялась за участі пішоходів, зазначив виконувач обов'язків директора Українського науково-практичного центру термінової медичної допомоги та медицини катастроф Мінохорони здоров'я Сергій Гур'єв. За його словами, понад 50% ДТП (9,7 тис. випадків) в Україні трапилось із пішоходами і саме через порушення правил дорожнього руху.
Детальніше>>
» 
Кириленко під ударом
Геннадій ШИПУНОВ
 
Дніпропетровська прокуратура з'ясувала, що віце-прем'єр-міністр з питань агропромислового комплексу Іван Кириленко може бути пов'язаний із Павлом Лазаренком

Віце-прем'єр-міністр з питань агропромислового комплексу (АПК), голова Аграрної партії України Іван Кириленко може бути причетний до махінацій, які проводив у Дніпропетровській області екс-прем'єр-міністр Павло Лазаренко. Принаймні про один із фактів такої співпраці повідомив у понеділок прокурор Дніпропетровської області Сергій Сорокін. За його словами, у січні 1998 року Кириленко, який на той момент був заступником Дніпропетровської обласної ради, підписав розпорядження про продаж будинків у центрі міста декільком американським фірмам, які пов'язані з Павлом Лазаренком. Це розпорядження він підписав одноосібно, без скликання депутатів обласної ради, і тому, за твердженням Сорокіна, воно є незаконним і має бути скасоване.
Детальніше>>
» 
Зінченко проти політреформи
А. Д.
 
Заступник голови Верховної Ради Олександр Зінченко вважає, що Україні потрібен проект успішної країни -- зрозумілий більшості людей проект розвитку держави. Таку думку він висловив в інтерв'ю "Інвестгазеті".

Зінченко також зазначив, що безглуздо проводити те, що зараз називається політреформою, за абсолютної байдужості населення. "Ми просуваємо і насаджуємо політичну реформу за повного нерозуміння більшістю українців сенсу того, що відбувається", -- сказав він. "Політреформа в нинішній своїй формі закріплює ті недоліки, які склалися на сьогодні",-- зазначив Зінченко.
Детальніше>>
» 
Гозмана обміняють на Лазаренка?
Р. К.
 
У Житомирському суді розпочались слухання у справі громадянина США Натана Гозмана, якого обвинувачують у серії замовних убивств, рекеті і незаконному володінні зброєю. Гозмана, який був оголошений у міжнародний розшук, затримали у Житомирській області восени минулого року. Його спіймали на підробці документів, і саме це стало причиною порушення кримінальної справи.

Попри наміри українського правосуддя судити Гозмана в Україні, США добиваються видачі свого злочинця, аби судити його за власними законами.
Детальніше>>
» 
ВНЗ чекає банкрутство
Євген ДУДЕНКО
 
За прогнозами міністра освіти та науки Василя Кременя, з часом в Україні розориться низка вищих навчальних закладів, а першими банкрутами мають стати приватні ВНЗ. Це, за твердженням міністра, відбуватиметься через зменшення кількості випускників середньої школи. "Цього року в нас вперше виникає загроза, що ми наберемо менше, ніж 400 тисяч першокласників. Раніше до першого класу набирали 700 тисяч дітей. Це менше, ніж у вищі навчальні заклади вступило першокурсників", -- зазначив Василь Кремень в інтерв'ю газеті "День".
Детальніше>>
» 
Продали трохи "Хортиці"
Ростислав КОВАЛЬ
 
Запорізька громадська асоціація "Захисники Хортиці" звернулась до Верховної Ради з проханням на законодавчому рівні заборонити будівництво споруди для консульства Болгарії на території острова Хортиця. Острів Хортиця є історичною пам'яткою запорізького козацтва ХV-XVI cтоліть, окрім того, тут збереглась рідкісна флора і фауна. 1993 року острову надали статус національного заповідника.

Незважаючи на це, у вересні минулого року Запорізький міськвиконком і мер Запоріжжя Євген Карташов дали дозвіл Болгарії збудувати триповерховий будинок на території заповідника. Таке рішення вони пояснили тим, що в Запорізькій області проживають 30 тисяч болгар, для яких необхідно побудувати окреме представництво. Будівництво консульства уже розпочалось.
Детальніше>>
» 
США не платять Процюкам
Ростислав КОВАЛЬ
 
Міністерство іноземних справ України досі не отримало відповіді від США з приводу компенсації сім'ї журналіста Тараса Процюка, який загинув рік тому в Баґдаді. Про це вчора повідомив керівник прес-служби Міністерства іноземних справ України Маркіян Лубківський. МЗС України неодноразово зверталося до американського уряду з приводу виплати компенсації сім'ї Тараса Процюка, однак на сьогодні всі ці звертання так і залишилися без відповіді, цитує його заяву ІМІ.

Лубківський також повідомив, що вчора міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко провів телефонну розмову з послом США в Україні Джоном Гербстом і ще раз нагадав йому про те, що українська сторона досі не отримала офіційної відповіді на своє клопотання щодо розслідування загибелі Процюка.
Детальніше>>
» 
КРАЄВИД
 
Президент України Леонід Кучма підписав ратифікований Верховною Радою меморандум, що передбачає швидкий доступ військ НАТО на територію України. Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів, штабом Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Атлантиці і штабом Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Європі щодо забезпечення підтримки операцій альянсу Україною Верховна Рада ратифікувала 17 березня.
Детальніше>>
Зміст Поступу
Перша сторінка
  ·  Відлуння трагедії 
  ·  Страсна політреформа 
  ·  В Іраку вбили українця 
  ·  Паксаса відправили у відставку 
Погляд
  ·  Школи посварилися 
  ·  Загадка "Ітери" 
  ·  В'єтнам Джорджа Буша 
  ·  Візити президентів засекретять 
Поступ у Львові
  ·  Міліція демонструє результати 
  ·  Сихівський міст до Великодня 
  ·  Нові ділянки -- на аукціон 
  ·  "Іскра" і міськрада: бої тривають 
  ·  Світовий банк знову гостює 
  ·  Здоров'я рекламуватимуть 
  ·  Юрій ІЩУК: Наш успіх базується на праці та доброму знанні податкового законодавс 
  ·  ХРОНІКА 
Поступ з краю
  ·  Народ не довіряє політикам 
  ·  Смерть на дорогах 
  ·  Кириленко під ударом 
  ·  Удовенко захищає татар 
  ·  Зінченко проти політреформи 
  ·  Гозмана обміняють на Лазаренка? 
  ·  ВНЗ чекає банкрутство 
  ·  Продали трохи "Хортиці" 
  ·  США не платять Процюкам 
  ·  КРАЄВИД 
Поступ у світі
  ·  Єлизавета ІІ проти тероризму 
  ·  spirit здійснив головну місію 
  ·  Іспанія в паніці 
  ·  Замах на президента Інгушетії 
  ·  Європа реагуватиме швидше 
  ·  У Москві буде Вавилонська башта 
  ·  СВІТООГЛЯД 
Економіка у Поступі
  ·  Нові правила для реклами 
  ·  Ціна двох хвилин 
  ·  Ще трохи польського досвіду 
  ·  Антимонопольники хочуть більше прав 
  ·  Рахункова палата проти ПДВ 
  ·  Тютюново-алкогольна колізія 
  ·  Американська допомога-2004 
  ·  З бідними потрібно поділитися 
  ·  НОВИНИ ЕКОНОМІКИ КОРОТКО 
Інтерв''ю у Поступі
  ·  Юлія ТИМОШЕНКО: Янукович -- Кощій, Кучма -- Гаррі Поттер, Медведчук -- Тараканищ 
Арт-Поступ
  ·  Ожилі картини старої Польщизни 
  ·  Концептуальне мистецтво: кілька аргументів "за" 
Літературний Поступ
  ·  Василь ГЕРАСИМ'ЮК: Нереалізована творчість -- та ж метафізика 
  ·  КАЗКИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ по-українськи 
Спорт-Поступ
  ·  Медальний наступ шаблістів 
  ·  Ліцензії здобувають у ринзі 
  ·  Об'єднує танець 
  ·  Україна повертається 
  ·  Рівновага у грі та в серії 
  ·  Факельна лихоманка 
  ·  Тенісна надія 
  ·  Передолімпійське дзюдо 
post-Поступ
  ·  Зате як ми співаємо... 
  ·  АПЕЛЬСИН РОЗБРАТУ 
Пост-Faktum
  ·  Вічний президент 
  ·  КАЛЕНДАР 

Загрузка...