This version of the page http://www.tenet.ua/documents/reglament (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-05. The original page over time could change.
TeNeT > Документы > Регламент
статус :
остаток на конец периода :
Notice: Undefined index: userinfo in /usr/home/web/www2/templates/tenet2005_wide/tpl_header.php on line 39

 
  
 5 декабря 2008 г. Сейчас в Одессе ...   
регламент 
«Затверджую»
Генеральний директор  ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
__________________________ Єлісєєв О.В.
«___»   ____________  200__ р.
 
 
 
Регламент надання і використання послуг ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
 
 
    1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
 
1.1.   Послуги надаються тільки АБОНЕНТАМ . АБОНЕНТОМ вважається ОСОБА, що уклала з Договір на надання телекомунікаційних послуг і зареєстроване в розрахунково-інформаційній системі обліку послуг .
1.2.   АБОНЕНТ є кінцевим користувачем і не має права на надання послуг третім особам, якщо це не оформлено іншими угодами з .
1.3.   Одеський трафік – трафік між АБОНЕНТОМ і певним колом IP-мереж, що фактично пройшов через канали передачі даних або через канали передачі даних, організовані з іншими провайдерами, в межах м. Одеса.
1.4.   Процедурі підписання Договору передує процедура реєстрації АБОНЕНТА. Процедура реєстрації АБОНЕНТА – заповнення АБОНЕНТОМ Реєстраційної карти, в якій АБОНЕНТ вписує свої реквізити, реєстраційне ім'я, яке в подальшому використовуються для однозначної ідентифікації АБОНЕНТА, і послуги, що замовляються при реєстрації.
1.5.   Після реєстрації АБОНЕНТА, Абонентський відділ видає АБОНЕНТОВІ підписаний договір, і реєстраційну карту, на якій вказані:
—   номер унікального Особового рахунку (ОР) АБОНЕНТА;
—   пароль адміністратора ОР;
—   реєстраційне ім'я (імена) АБОНЕНТА і відповідний пароль (паролі);
—   адреса (адреси) eлектронної пошти АБОНЕНТА;
    Номер ОР АБОНЕНТА завжди співпадає з номером підписаного Договору і використовується розрахунково-інформаційною системою .
1.6.   Всі платежі від АБОНЕНТІВ приймаються в національній валюті України як по перерахуванню, так і через касу .
1.7.   Зміна зареєстрованих мережевих імен АБОНЕНТА рівнозначна реєстрації нових імен.
1.8.   забезпечує можливість цілодобового отримання послуг. Послуги Абонентського відділу надаються:
—   понеділок-п'ятниця:
з 09.00 до 19.00
з 13.00 до 13.30 обідня перерва;
—   субота:
з 10.00 до 17.00;
—   неділя – вихідний день.
1.9.   Якщо інше не обумовлено окремою угодою з , АБОНЕНТ самостійно оплачує всі послуги телефонних компаній (або інших організацій) зі встановлення з'єднання з комунікаційним обладнанням .
1.10.   АБОНЕНТ в усіх режимах роботи є ініціатором зв'язку з серверами .
1.11.   не несе відповідальності за якість роботи ліній зв'язку, що надаються іншими організаціями.
1.12.   АБОНЕНТ зобов'язаний регулярно звертатися до сервера http://www.tenet.ua, де публікуються офіційні повідомлення , пов'язані з обслуговуванням АБОНЕНТІВ.
1.13.   Час проведення планової профілактики не вважається простоєм і сплачується АБОНЕНТОМ.
1.14.   Офіційні повідомлення для АБОНЕНТІВ можуть також відправлятися по електронній пошті на їх e-mail адресу.
1.15.   має право припинити надання послуг АБОНЕНТОВІ в наступних випадках:
—   АБОНЕНТ поширює інформацію, що ображає честь і гідність інших АБОНЕНТІВ і персоналу комп'ютерних мереж;
—   АБОНЕНТ поширює в мережі матеріали рекламного або комерційного змісту з порушенням встановлених правил розповсюдження рекламної і комерційної інформації;
—   АБОНЕНТ порушує авторські права на інформацію, представлену в мережі;
—   АБОНЕНТ навмисно завдав збитку іншим особам, а також здійснював дії направлені на спричинення такого збитку;
—  
АБОНЕНТ втручається в дії інших АБОНЕНТІВ або обслуговуючого персоналу (несанкціонований доступ до комп'ютерів і інформаційних джерел), або проводить в мережі дії, відповідальність за які карається згідно ст. 361, 3611, 3612, 362, 363, 3631 УК України, а також порушує будь-яку іншу статтю УК України;
—   АБОНЕНТ не вніс передоплату протягом 3 банківських днів з моменту повного витрачання коштів на своєму ОР (для АБОНЕНТОВ – юридичних осіб);
—   на ОР АБОНЕНТА (фізичної особи) утворився негативний баланс;
—   АБОНЕНТ порушив договірні зобов'язання;
—   АБОНЕНТ поширює інформацію порнографічного характеру, передбачену ст. 301 УК України;
—   АБОНЕНТ в мережі Інтернет поширює комп'ютерні віруси, SPAM і ін.
1.16.   Рекламації від АБОНЕНТІВ по послугах приймаються протягом 30 днів від дати виникнення спірної ситуації.
1.17.   АБОНЕНТ несе повну відповідальність за збереження своїх паролів. не несе відповідальності за збереження вхідного паролю/паролів АБОНЕНТА і не покриває фінансові збитки АБОНЕНТА, понесені їм в результаті використання третіми особами паролів АБОНЕНТА. АБОНЕНТ має право змінити свої паролі по пред'явленню своєї копії Абонентського договору в офісі , або, використовуючи пароль адміністратора ОР провести зміну пароля самостійно на сайті http://www.tenet.ua.
1.18.   не контролює і не несе відповідальність за зміст і конфіденційність передаваємої АБОНЕНТОМ (АБОНЕНТОВІ) інформації.
1.19.   АБОНЕНТ може використовувати в процесі споживання послуг тільки ліцензійне (отриманим (установлене) легальним способом) програмним забезпеченням, а також дозволене для використання в українських суспільних телекомунікаційних мережах обладнання. У разі відсутності у АБОНЕНТА відповідних ліцензій і дозволів, рекламації пов'язані з працездатністю програмного забезпечення і обладнання не приймаються.
1.20.   Всі одноразові зміни в номенклатурі послуг, що надаються АБОНЕНТОВІ, отримання детальних статистичних зведень, консультацій та інших послуг здійснюються в разі наявності на ОР АБОНЕНТА необхідної кількості грошових коштів для оплати цих послуг згідно Прейскуранта.
1.21.   Даний РЕГЛАМЕНТ є обов'язковим для виконання АБОНЕНТОМ, що підписав Договір на надання телекомунікаційних послуг з і не підлягає зміні з боку АБОНЕНТА. В разі незгоди АБОНЕНТА з умовами даного РЕГЛАМЕНТУ, Договір про надання телекомунікаційних послуг з даним АБОНЕНТОМ підписуватися не буде.
 
 
    2. РОЗРАХУНКОВО-ФІНАНСОВА ЧАСТИНА
 
2.1   ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1.1.   АБОНЕНТОВІ надається можливість самостійно вибирати Тарифний пакет оплати послуг з представлених в Прейскуранті.
2.1.2.   Для зміни схеми оплати, а також підключення до додаткових послуг АБОНЕНТ може заповнити заявку в Абонентському відділі або самостійно провести зміни на своєму ОР, використовуючи сайт http://www.tenet.ua і пароль адміністратора ОР, що видається АБОНЕНТОВІ при реєстрації (див. п.1.4.). Заявка від АБОНЕНТА може бути прийнята співробітниками Абонентського відділу тільки після посвідчення особи АБОНЕНТА. АБОНЕНТ може засвідчити себе за допомогою оригіналу Договору з або паспорта. Юридичним особам необхідно також мати при собі лист від організації, що уповноважує свого представника проводити які-небудь (будь-які) дії на ОР АБОНЕНТА.
2.1.3.   Зміна Тарифного пакету оплати послуг, а також підключення до додаткових послуг можливо тільки за умови позитивного балансу ОР АБОНЕНТА на момент заповнення заявки, не меншого місячної абонентської плати по вибраній схемі оплати або вартості додаткової послуги.
2.1.4.   Абонентська плата по вибраному АБОНЕНТОМ Тарифному плану списується з Особового рахунку АБОНЕНТА у момент першого сеансу зв'язку того місяця, на який оформлена заявка і за умови, що на Особовому рахунку АБОНЕНТА достатньо коштів. Інакше має право припинити надання послуг АБОНЕНТОВІ.
2.1.5.   Тарифний план, вибраний АБОНЕНТОМ, діє протягом повного/неповного календарного місяця і може бути продовжений на наступний місяць за умов:
—   Перша умова – АБОНЕНТ не відмовився від вибраного Тарифного плану письмово, по e-mail або не змінив Тарифний план самостійно, використовуючи сайт http://www.tenet.ua.
—   Друга умова – на Особовому рахунку АБОНЕНТА достатньо коштів для оплати по вибраному Тарифному плану.
2.1.6.   Для АБОНЕНТІВ, що використовують режими on-line і off-line, невикористаний час в межах наданого ліміту за рахунок Абонентської плати не переноситься на наступний місяць.
2.1.7.   Для АБОНЕНТІВ, що використовують режим ВИДІЛЕНА ЛІНІЯ, невикористаний трафік в межах наданого ліміту за рахунок Абонентської плати не переноситься на наступний місяць.
2.1.7.1   АБОНЕНТ, що працює в пакеті з обмеженим трафіком, оплачує сумарний трафік, якщо вихідний трафік АБОНЕНТА, перевищує той, що входить на 40%.
2.1.8.   У разі тимчасового відключення (по причинах, викладених в п.1.15), повторне включення можливе тільки після покриття негативного залишку на ОР АБОНЕНТА і внесеннях передоплати встановленого мінімуму. Отримання послуг в повному об'ємі, гарантується АБОНЕНТОВІ наступного дня після надходження оплати на розрахунковий рахунок або в абонентський відділ .
2.1.9.   У випадку, якщо АБОНЕНТ протягом 12 місяців не споживав платних послуг , то останній в односторонньому порядку розриває Договір.
2.1.10.   У разі тимчасового відключення по причинах, перерахованих в п.1.15, повторне включення можливе тільки після покриття боргу АБОНЕНТА. Отримання послуг в повному об'ємі гарантується АБОНЕНТОВІ з наступного дня після надходження оплати на розрахунковий рахунок або в абонентський відділ .
2.1.11.   В тому випадку, якщо АБОНЕНТ, що працює в режимі ВИДІЛЕНА ЛІНІЯ, не сплатив Абонентську плату на протязі одного календарного місяця, він втрачає право на виділений йому порт підключення. Відновлення роботи можливе тільки у випадку, якщо АБОНЕНТ здійснить оплату за нове включення в порт і внесе Абонентську плату за місяць.
2.2.   ДОДАТКОВІ УМОВИ ДЛЯ АБОНЕНТІВ, що ВИКОРИСТОВУЮТЬ РОЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ НА WWW-СЕРВЕРАХ .
2.2.1.   При повному вичерпанні засобів на ОР АБОНЕНТА, доступ до його інформації на www-серверах блокується.
 
    3. ТЕХНІЧНИЙ ОПИС І ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ
 
3.1.   РЕЖИМ DIALUP
3.1.1.   Режим DIALUP надає доступ до інформаційних ресурсів і стандартних сервісів комп'ютерних мереж з персонального комп'ютера АБОНЕНТА.
3.1.2.   З технічної точки зору надання послуг в режимі DIALUP – це IP-з'єднання з сервером доступу по комутованій телефонній лінії з динамічним виділенням IP-адреси з блоку мереж на час сеансу роботи, або із статичною (постійно зарезервованим за АБОНЕНТОМ) IP-адресою. Робота в режимі DIALUP вимагає наявності у АБОНЕНТА комп'ютера достатньої продуктивності, з операційною системою, що підтримує роботу з мережею Інтернет через комутований доступ; модему (бажано, з швидкістю не менше 14400 бит/сек) і телефонної лінії.
3.1.3.   надає АБОНЕНТУ ім'я користувача (login), пароль для входу в мережу і (за бажанням) адресу електронної пошти у форматі Інтернет.
3.1.4.   При роботі в режимі DIALUP тарифікації підлягає ефективний модемний час роботи АБОНЕНТА. Ефективний модемний час – це час, що пройшов з моменту ідентифікації введених користувачем на сервер свого логіна і пароля і до моменту розриву з'єднання. Вказані моменти часу фіксуються власними засобами і відображаються на лицьових рахунках Абонентів в табличному вигляді. Облік часу ведеться з точністю до секунди.
3.2.   РЕЖИМ широкосмугового некомутованого доступу Business@Net
3.2.1.   Режим Business@Net надається по некомутованих дротяних, волоконно-оптичних і радіо каналам зв'язку.
3.2.2.   Технологія надання послуг в даному режимі є постійним або сеансовим з'єднанням з сервером доступу , використовуючи протоколи Ethernet/IP як транспорт.
3.2.3.   надає одну динамічну або статичну (залежно від пакету) IP-адресу і забезпечує його маршрутизацію.
3.2.4.   По заявці АБОНЕНТА йому можуть бути видані додаткові IP-адреси з оплатою згідно діючим Тарифам; для використовування додаткових IP-адрес АБОНЕНТУ необхідний маршрутизатор.
3.2.5.   При відмові від послуги АБОНЕНТ втрачає права на використовування виданих раніше IP-адрес з блоку мереж і безкоштовного розміщення зон DNS на серверах .
3.3.   РЕЖИМ широкосмугового некомутованого доступу Dom@Net
3.3.1.   Режим Dom@Net надається по некомутованих дротяних і волоконно-оптичних каналах зв'язку.
3.3.2.   Технологія надання послуг в даному режимі є сеансовим з'єднанням з сервером доступу , використовуючи протоколи Ethernet/IP як транспорт.
3.3.3.   надає одну динамічну IP-адресу і забезпечує його маршрутизацію.
3.3.4.   По заявці АБОНЕНТА йому може бути виданий статична IP-адреса з оплатою згідно діючих Тарифів.
3.3.5.   АБОНЕНТ зобов'язаний набудувати комп'ютер таким чином:
—   швидкісний режим мережевого адаптера – автоматичне визначення швидкості і дуплексу (speed auto, duplex auto);
—   ім'я комп'ютера в мережі відповідає логіну АБОНЕНТА;
—   робоча група єдина для всіх користувачів під мережі; для кожної під мережі, ім'я робочої групи указується в листі настройок АБОНЕНТА, або технічним фахівцем ;
—   у мережевому підключенні локальної мережі повинне бути набудоване автоматичне отримання IP-адреси і шлюзу (по протоколу DHCP); забороняється указувати IP-адресу уручну.
3.3.6.   Організований канал зв'язку для підключення АБОНЕНТА є власністю . АБОНЕНТ несе матеріальну відповідальність за збереження ділянки каналу зв'язку, що знаходиться в приміщенні АБОНЕНТА у розмірі вартості такої ділянки, включаючи витрати на його ремонт.
3.3.7.   має право припинити надання послуг АБОНЕНТУ в будь-якому з випадків описаних в п.1.15, а також у випадках коли АБОНЕНТ був помічений в підміні реквізитів, деструктивному скануванні мережі, зміни настройок з'єднання, зміни режиму роботи мережевого адаптера, зміни імені комп'ютера в мережі, зміни робочої групи, або нелегальних з погляду правильності функціонування мережі діях.
3.4.   РЕЖИМ WI-FI@NET
3.4.1.   Технологія надання послуг в даному режимі є сеансовим з'єднанням з сервером доступу , використовуючи канальні протоколи бездротової передачі даних сімейства IEEE 802.11 і Ethernet/IP як транспорт.
3.4.2.   Абонент дістає доступ в мережу після успішного проходження авторизації, використовуючи Web-browser.
3.4.3.   АБОНЕНТ самостійно вибирає місце упевненого прийому радіосигналу, що забезпечує необхідне для роботи в мережі якість.
3.4.4.   АБОНЕНТ зобов'язаний набудувати комп'ютер таким чином:
—   у мережевому підключенні локальної мережі повинне бути набудоване автоматичне отримання IP-адреси і шлюзу (по протоколу DHCP);
—   забороняється указувати IP-адресу уручну.
 
    4. РОЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ АБОНЕНТА НА WWW-СЕРВЕРАХ (ХОСТИНГ)
 
4.1.   Інформація АБОНЕНТА приймається до розміщення на www-серверах на термін не менше 3 (трьох) місяців.
4.2.   АБОНЕНТ самостійно розробляє форму представлення інформації.
4.3.   Розміщення інформації і її оновлення здійснюється АБОНЕНТОМ по FTP протоколу.
4.4.   забезпечує можливість цілодобового доступу до інформації АБОНЕНТА, розміщеної на www-сервері.
4.5.   При повному вичерпанні засобів на ОР АБОНЕНТА, доступ до його інформації на www-серверах блокується.
4.6.   Інформація АБОНЕНТА знімається з www-серверу і не зберігається, якщо протягом 8 (восьми) тижнів з моменту повного вичерпання засобів на ОР АБОНЕНТА не буде внесена чергова мінімальна передоплата.
 
    5. ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ
 
5.1.   Підписка на додаткові ресурси з місячною або разовою платою (виклик фахівця, додаткова поштова скринька, хост-провайдінг, додатковий дисковий простір, постійна IP-адреса і т.д.) також здійснюється за умови позитивного балансу ОР АБОНЕНТА, більшого або рівнішого місячній або разовій платні за ресурс, що замовляється. Замовлений ресурс стає доступним АБОНЕНТУ в перебігу двох днів після відправки електронною поштою заявки. Підписка на додаткові ресурси може бути також оформлена і передана в Абонентський відділ факсом, з обов'язковим підписом керівника, завіреним друком організації.
5.2.   Поштовий сервіс (e-mail) використовує протокол POP3 для прийому АБОНЕНТОМ призначених для нього поштових повідомлень і протокол SMTP для передачі підготовлених АБОНЕНТОМ поштових повідомлень; додатково абонент може використовувати протокол HTTP/HTTPS (WebMail) для управління своєю поштовою скринькою.
5.3.   гарантує зберігання повідомлень в поштовій скриньці АБОНЕНТА, встановленого об'єму, протягом терміну дії Договору на абонентське обслуговування.
5.4.   АБОНЕНТУ надається можливість зареєструвати додатковий логін/поштову скриньку на своєму ОР.
5.5.   При необхідності АБОНЕНТ може збільшити розмір своєї поштової скриньки.
5.6.   АБОНЕНТ має нагоду використовувати додаткові послуги, пов'язані з електронною поштою. Серед них: мобільний користувач (доступ до поштової скриньки АБОНЕНТА з будь-якого сегменту мережі Інтернет), поштові фільтри (фільтрація і сортування пошти АБОНЕНТА на сервері ), RPOP аккаунт (можливість забирати пошту з інших поштових скриньок за допомогою серверу ), доступ по протоколу IMAP, підтримка власного поштового домена, віртуального поштового серверу та ін.
5.7.   По заявці АБОНЕНТА може надати послуги реєстрації і підтримки доменних імен, а також послуги хост - провайдінга.