This version of the page http://www.eximb.com/ukr/about/press/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-05. The original page over time could change.
Прес-центр — Укрексімбанк

Українська
Русский
English








  • Про банк
    • Прес-центр
      • Офіційні логотипи
    • Фінансова звітність
    • Рейтинги
    • Нагороди
    • Партнери
    • Установи банку
    • Етапи розвитку
    • Керівництво
    • Наглядова рада
    • Моніторинг та ліцензування
    • Вакансії
  • Приватним клієнтам
  • Малому та середньому бізнесу
  • Корпоративному бізнесу
  • Фінансовим установам

Розсилки

Список розсилки


Запит


E-mail



Пошук

Прес-центр

Головна » Про банк » Прес-центр
   




10 листопада 2008
Команда "Укрекcімбанк-Стратеги" – переможець національного фіналу змагання зі стратегічного менеджменту
В Україні завершився національний фінал змагання зі стратегічного менеджменту – "Global Management Challenge 2008" (GMC). Цього року від Укрексімбанку в ньому взяли участь 11 команд, чотири з яких увійшли до національного фіналу. Переможцем змагання 2008 року стала команда Укрексімбанку - "Укрексімбанк-Стратеги". Вона представлятиме Україну на міжнародному фіналі GMC, який відбудеться на батьківщині "Global Management Challenge" в Лісабоні (Португалія).

5 листопада 2008
Укрексімбанк відкрив філію в Сімферополі
3 листопада 2008 року в м. Сімферополі відкрито нову філію ВАТ "Укрексімбанк" в Автономній Республіці Крим.

9 жовтня 2008
Нові вигідні умови за вкладами клієнтів в Укрексімбанку
Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" запропонувало приватним клієнтам нові покращені умови за строковими депозитами.

7 жовтня 2008
Укрексімбанк – офіційний партнер VIII Львівського міжнародного економічного форуму "Європейське партнерство - відкриті можливості"
1-3 жовтня 2008 р. у Львові відбувся VIII Міжнародний економічний форум "Європейське партнерство - відкриті можливості". Форум організовано Львівською обласною державною адміністрацією разом із Львівською міською та обласною радами під патронатом Президента України.

3 жовтня 2008
ВАТ "Укрексімбанк" став учасником Празького клубу
1 жовтня 2008 року ВАТ "Укрексімбанк" було прийнято до Празького клубу – підрозділу Міжнародного союзу страховиків кредитів та інвестицій, відомого як Бернський союз, чому передувала наполеглива робота з міжнародної інтеграції провідної національної фінансової установи, яка активно підтримує українських експортерів. У рамках цієї роботи відбулася низка міжнародних консультацій, за підсумками яких офіційні іноземні експортно-кредитні агентства (ЕКА), які є членами Клубу, визнали високу спроможність ВАТ "Укрексімбанк" надавати кредитно-гарантійну підтримку експортерам за міжнародними правилами, а також підтвердили правильний напрям подальшого інституційного розвитку банку, включаючи функцію експортно-кредитного агентства.

2 жовтня 2008
Укрексімбанк відкрив найбільше банківське відділення
1 жовтня 2008 року в центрі Києва на вул. Тельмана, 5 відкрито нове найбільше відділення ВАТ "Укрексімбанк".

23 вересня 2008
Кількість користувачів системи Інтернет-банкінгу ВАТ "Укрексімбанк" Фінансовий портал® перевищила 30 тисяч
Кількість користувачів системи Інтернет-банкінгу ВАТ "Укрексімбанк" Фінансовий портал® у вересні 2008 року перевищила 30 тисяч осіб. Підвищення популярності електронних послуг банку є закономірним явищем, оскільки існує стійка тенденція до збільшення кількості прихильників Інтернет-банкінгу серед приватних підприємців та керівників підприємств малого і середнього бізнесу.

22 вересня 2008
Зірковий шопінг з картками Укрексімбанку
20 вересня у межах акції "Magazin Shopping Week" відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" презентувало дівчатам з групи "Алібі" та співакові Андрію Кіше стильні картки MasterCard ShoppingCard, з якими “зірки” одразу ж вирушили за покупками.

12 серпня 2008
Укрексімбанк розпочав виплату переказів Western Union в євро
З 11 серпня 2008 року відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" ввело нову послугу для фізичних осіб - виплату міжнародних грошових переказів Western Union у євро. Відтепер клієнти Укрексімбанку зможуть одержувати перекази країн Євросоюзу не тільки у доларах США, але і в євро.

1 серпня 2008
Колектив ВАТ "Укрексімбанк" перерахував одноденний заробіток на потреби потерпілих, що постраждали внаслідок стихійного лиха у західних областях України
Колектив ВАТ "Укрексімбанк" перерахував одноденний заробіток на потреби потерпілих, що постраждали внаслідок стихійного лиха у західних областях України



попередня    наступна

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


Назад




До Вашої уваги:

Фінансова звітність    ٠ Рейтинги    ٠ Нагороди    ٠ Партнери    ٠ Установи банку    ٠ Етапи розвитку    ٠ Керівництво    ٠ Наглядова рада    ٠ Моніторинг та ліцензування    ٠ Вакансії

Версія для друку
Запитати співробітника банку


Додаткова інформація

8-800-50-444-50, +380 44 247-89-48

E-mail: bank@eximb.com