This version of the page http://zoo-dom.com.ua/pravo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-04. The original page over time could change.
правовые аспекты | ZOODOM

Библиотека | правовые аспекты

правовые аспекты | советы юриста

Правила утримання тварин у м. Одесі
Рішення
Одеської міської ради
№ 2476-V від 05.04.2008
Про затвердження правил утримання тварин у м. Одесі
подробнее...

Выдержки из правил содержания животных в Одессе
Утверждены правила содержания домашних животных в Одессе
подробнее...

Кримінальний кодекс України

(Витяг)

 

Стаття 207. Жорстоке поводження з тваринами

подробнее...

Кодекс України Про адміністративні правопорушення

(Витяг) 

Стаття 88. Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах

подробнее...

Порядок і правила Проведення обов'язкового страхування відповідальності власників собак за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам

Обов'язкове страхування відповідальності власників собак за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам (далі - обов'язкове страхування), проводиться з метою забезпечення відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров'ю та/або майну третіх осіб.

подробнее...

Европейская конвенция по защите домашних животных

9 ноября 1995 года Украина стала полноправным членом Совета Европы, подписав Европейскую конвенцию по правам человека и Устав Совета Европы. Сотрудничество в области права, модернизация и гармонизация национальных законодательств является одним из приоритетных направлений в работе Совета Европы.
Для владельцев же домашних животных наиболее интересной представляется Европейская конвенция по защите домашних животных.

подробнее...

Закон України "Про Червону книгу України"

Відомості Верховної Ради (ВВР), 2002, N 30, ст.201

подробнее...

Розпорядження Про заходи щодо утримання диких тварин у м. Києві

Керуючись статтями 7, 25, 28, 30 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та з метою недопущення жорстокого поводження з дикими тваринами, підсилення гуманності та моральності в суспільстві, попередження інфікування мешканців міста Києва заразними захворюваннями від диких тварин, яких використовують у спортивних, видовищних заходах, фото– та відеозйомках, при організації розваг (дозвілля) тощо:

подробнее...

ПРАВИЛА тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах
УРСР, 1980
подробнее...

Правила ввезення та вивезення флори і фауни
Про затвердження Правил видачі дозволів та сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення за її межі зразків видів дикої фауни і флори, які є об'єктами регулювання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення.
подробнее...

ПОЛОЖЕННЯ про Реєстр тварин
Мета створення Реєстру та порядок проведення реєстрації.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ Про тваринний світ
Тваринний світ є одним з компонентів навколишнього природного середовища, національним багатством України, джерелом духовного та естетичного збагачення і виховання людей, об'єктом наукових досліджень, а також важливою базою для одержання промислової і лікарської сировини, харчових продуктів та інших матеріальних цінностей.
В інтересах нинішнього і майбутніх поколінь в Україні за участю підприємств, установ, організацій і громадян здійснюються заходи щодо охорони, науково обгрунтованого, невиснажливого використання і відтворення тваринного світу.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист тварин від жорстокого поводження
Цей Закон спрямований на захист від страждань і загибелі тварин унаслідок жорстокого поводження з ними, захист їх природних прав та укріплення моральності й гуманності суспільства.
подробнее...

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про ветеринарну медицину"
подробнее...

Порядкок содержания и обращения с домашними и другими животными в городе Киеве
    Итак, во избежание инцидентов прежде, чем пополнить ряды, так называемых “собачников” следует знать, что граждане, которые содержат собак обязаны неукоснительно соблюдать санитарно-гигиенические нормы и Правила содержания в городе Киеве животных гражданами, предприятиями, учреждениями и организациями, утвержденные распоряжением Киевской городской государственной администрации от 8.09. 1997 года № 1372 “О порядке содержания и обращения с домашними и другими животными в городе Киеве”.
подробнее...

 Запомнить Регистрация Забыли?

Консультации он-лайн

Получите грамотную консультацию от ведущих специалистов ветеринарной клиники

Реклама

Новые темы форума