This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-02. The original page over time could change.
Новини - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт
Новини Наш блок Наш лідер Програма Інтерв'ю Прес-центр Фотобанк Форум

Новини

 

28.11.2008 17:10 - Кошти, виручені за чиновницькі авто спрямують на потреби пацієнтів київських лікарень

У Києві відбувся відкритий благодійний аукціон з продажу службових автомобілів КМДА.

Загалом, за результатами торгів зібрано 2 мільйони 828 тисяч гривень. Кошти будуть спрямовані на потреби трьох столичних туберкульозних диспансерів а також онкологічного центру та дитячої лікарні.  читати »

27.11.2008 14:56 - Леонід Черновецький: «Як православний, я з глибокою подякою приймаю нагороду від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Володимира»

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький зустрівся з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром. На зустрічі мер Києва відзначив, що столична влада приділяє велику увагу відродженню духовності в столиці, розвитку християнських цінностей і моралі серед киян. Леонід Черновецький отримав від Митрополита ювілейний орден на честь 1020-ї річниці Хрещення Русі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

27.11.2008 09:43 - Леонід Черновецький: «Наше стратегічне завдання – навести порядок у житлово-комунальній сфері»
Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький під час співбесіди з начальниками ЖЕКів заявив, що столична влада має намір жорстко контролювати якість житлово-комунальних послуг, які надаються населенню. Про це повідомляє прес-служба КМДА.  читати »

25.11.2008 19:15 - Леонід Черновецький: «На тлі політичних протистоянь у вищих ешелонах влади, Київ демонструє єдність і уміння протистояти кризі»
Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький зустрівся з головами  дипломатичних місій в Україні. На прийомі мер Києва заявив, що столична влада завжди відкрита до міжнародної співпраці, як у політичній, так і в економічній сфері. Про це повідомляє прес-служба КМДА.  читати »

25.11.2008 13:43 - Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький приймає привітання

Сьогодні Київського міського голову Леоніда Черновецького вітає з днем народження політична еліта, іноземні посли та прості кияни.

Людина, чий життєвий шлях ознаменований нестримним рухом до все нових і нових вершин. Політик, який “зробив себе сам” і успішно зреалізувався у всіх своїх життєвих починаннях, сьогодні захищає інтереси київської громади. Захищає як від руйнівних впливів ззовні, так і від “політичних буревіїв” міського масштабу.  читати »

24.11.2008 16:50 - Майдан Незалежності засяє по-новому
Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про виконання плану заходів щодо покращення стану благоустрою та дизайну Майдану Незалежності. Про це повідомляє прес-служба КМДА.  читати »

20.11.2008 16:03 - Київський міський голова зустрівся з найкращими студентами міста

Найкращі вихованці столичних вищих навчальних закладів отримали стипендії та премії Київського міського голови. Леонід Черновецький привітав талановиту молодь із Всесвітнім днем студента та пообіцяв збільшити кількість стипендіатів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

20.11.2008 10:54 - Олесь Довгий: «Перший рік активної підготовчої роботи до проведення Євро-2012 показав значно більшу ефективність місцевої влади у порівнянні з центральною»

Перший рік активної підготовчої роботи до проведення Євро-2012 показав значно більшу ефективність місцевої влади у порівнянні з центральною. Про це сказав заступник Київського міського голови - секретар Київради Олесь Довгий, виступаючи на конференції «Євро 2012: нові перспективи для регіонального розвитку в Україні». Про це інформує прес-служба КМДА.

 читати »

19.11.2008 12:11 - Київський міський голова оголосив бій хабарникам і здирникам

Київський міський голова Леонід Черновецький під час громадських слухань з проблем корупції в столиці перевів службу звернень громадян за телефоном 0-51 у цілодобовий антикорупційний режим роботи. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

14.11.2008 16:46 - Привітання Київського міського голови з Днем працівників радіо, телебачення та зв`язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку! 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі. Ваша праця допомагає людям відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування.  читати »

14.11.2008 09:15 - Леонід Черновецький: «Реконструкція Московської площі наближається до завершальної стадії»

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький особисто проконтролював початок знесення будівлі УБОЗу на Московській площі. Демонтаж будівлі 1905 року здійснюватиметься в рамках будівництва транспортної розв’язки. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

12.11.2008 15:04 - Леонід Черновецький: «Для успішної роботи з подолання кризи потрібно забути про політичні розбіжності та зосередитися на вирішенні економічних питань»

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що для успішного подолання кризових явищ політики повинні припинити політичне протистояння і взятися за вирішення економічних питань. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

11.11.2008 14:43 - Леонід Черновецький: «Якщо зупиниться громадський транспорт у столиці, то в цьому буде провина лише Кабміну та його політиків-пустословів від БЮТ»
Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що у випадку, якщо профспілкові організації транспортних комунальних підприємств оголосять страйк, то винними у цьому будуть Кабінет Міністрів та БЮТ.  читати »

10.11.2008 09:33 - Леонід Черновецький: «Усі київські пенсіонери і пільговики їздитимуть в метро безкоштовно»
Київський міський голова Леонід Черновецький доручив в тижневий термін завершити розробку системи запровадження безкоштовних проїзних на всі види комунального транспорту для київських пенсіонерів, ветеранів та інших соціально-вразливих категорій населення  читати »

06.11.2008 13:03 - Привітання Київського міського голови з 65-ю річницею визволення Києва від німецько-фашистських загарбників

Дорогі кияни! Шановні ветерани!

У ці дні Київ і вся Україна вшановує мужність і відданість тих, хто відстояв її священну Київську землю у роки війни. День визволення Києва став одним із передвісників майбутньої Великої Перемоги.

Ми знову в ці дні повертаємося спогадами та серцем до тяжких і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити та виховувати дітей і внуків. Героїчний подвиг наших ветеранів-визволителів назавжди залишиться у серцях вдячних киян і завжди служитиме прикладом для нащадків.  читати »

06.11.2008 10:09 - Леонід Черновецький: «Я закликаю всіх урядовців і посадовців відмовитись від службових автомобілів і компенсацій, як я і моя команда»
Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький закликав всіх урядовців і посадовців вчинити так само, як він і його команда.   читати »

04.11.2008 17:27 - Леонід Черновецький: «БЮТ у черговий раз демонструє непослідовність своєї політичної сили»

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький, коментуючи виступ голови Кабінету Міністрів Юлії Тимошенко на «5-му каналі», назвав її заяву дешевою і популістською, а також  дестабілізуючою ситуацію в країні та Києві. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

03.11.2008 18:02 - Київський міський голова привітав ветеранів ВВВ з річницею визволення столиці від фашистських загарбників

Сьогодні київські ветерани, які перебувають на лікуванні у Київському міському шпиталі інвалідів Великої Вітчизняної війни, отримали від міського голови привітання з річницею визволення столиці від фашистських загарбників. За дорученням мера їм було вручено продуктові набори та організовано святковий концерт. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 читати »

Архів новин

Актуально

Леонід Черновецький: «Як православний, я з глибокою подякою приймаю нагороду від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Володимира»

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький зустрівся з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром. На зустрічі мер Києва відзначив, що столична влада приділяє велику увагу відродженню духовності в столиці, розвитку християнських цінностей і моралі серед киян. Леонід Черновецький отримав від Митрополита ювілейний орден на честь 1020-ї річниці Хрещення Русі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 

Фотобанк

01.03.2006 11:31:54

Фото 5

 

Опитування

Депутати якої з фракцій Київради найефективніше відстоюють інтереси киян?

 

Наш блок

Блок Леоніда Черновецького

Передвиборна програма

БЛОКУ ЛЕОНІДА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

на виборах депутатів до

КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

„З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ”  

 

У світі є міста, які відіграють особливу роль в історії людства, і Київ – одне з них. Всі, хто живе в українській столиці сьогодні, та їх попередники наполегливо працювали, і своєю працею створили це диво. Київ – місто нашої долі й нашої любові!

На жаль, протягом останніх років, київська влада крок за кроком губила свою головну складову, головне виправдання свого існування – відкритість  і доступність для тих, хто в цю владу повірив.

 

Наш лидер

Леонід Михайлович Черновецький. Шлях перемог

Почетный президент Правекс Банка, Леонид Михайлович Черновецкий —народный депутат Украины второго, третьего и четвертого созывов. Заслуженный юрист Украины, кандидат юридических наук, почетный работник Прокуратуры Украины. Имеет опыт прокурорско-следственной, а также преподавательской работы.

 

Статистика