This version of the page http://www.malakava.com.ua/article/7292 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-30. The original page over time could change.
28 підприємств Прикарпаття заборгували своїм працівникам зарплату на суму 1 млн. 34 тис. грн. | MALAKAVA.COM

28 підприємств Прикарпаття заборгували своїм працівникам зарплату на суму 1 млн. 34 тис. грн.

За повідомлення Державної податкової адміністрації України, майже 1,5 тис. підприємств області виплачували заробітну плату нижче законодавчо встановленого рівня. Саме по стількох суб’єктах господарювання податківці подали матеріали до прокуратури.

Окрім того, було подано матеріали ще по 28 підприємствах Прикарпаття, які заборгували своїм працівникам зарплату на суму 1 млн. 34 тис. грн. Також перелік таких суб’єктів господарювання передано в головне управління праці ОДА та райдержадміністрації (міськвиконкоми) для відповідного реагування та розгляду.

Загалом з початку року на засіданнях спеціальних комісій, створених при райдержадміністраціях та міських радах, заслухано 738 керівників підприємств, які допустили виникнення заборгованості по зарплаті та податку з доходів фізичних осіб. В результаті 152 роботодавців області погасили заборгованість із заробітної плати на 2,3 млн. грн. та сплатили 292 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб. Також на комісіях було заслухано 1292 юридичних і 534 фізичних осіб-СГД з питань дотримання ними законодавства про оплату праці, в результаті чого 986 керівників підвищили рівень зарплати і додатково сплатили до бюджету 639 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб.

Окрім того, за наслідками проведеної податківцями індивідуально роз'яснювальної роботи 137 підприємств Івано-Франківської області погасили заборгованість по зарплаті на суму 1,42 млн. грн. та сплатили 188 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб, а 950 юридичних осіб підвищили рівень виплати зарплати та додатково сплатили до бюджету податок з доходів фізичних осіб на суму 379 тис. грн.

Коментарі

Залишити новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
Спам-захист
Введіть, будь ласка, цифри у форму. Ця незручність необхідна для того, щоб захистити наш сайт від спам-роботів.
Набирайте символи з картинки з врахуванням регістру (великих та малих літер)