Зробити стартовою
Відомості про район





Виплати

Бізнес-Інтернет-центр


Місцеві ради

Райдержадміністрація



Каталог послуг

Порядок реєстрації

Реєстр регуляторних актів


Запобігання проявам корупції



Новини

Геральдика місцевих рад району


Депутати районної ради

Депутати міської ради


Депутати селищної, сільських рад

Інші органи влади


Судова влада -


Розклад руху

Автобусів

Поїздів

Маршрутний автобус

Фотогалерея

Галерея 1

Галерея 2

Галерея 3

Галерея 4

Галерея 5

Галерея 6

Галерея 7

Галерея 8
Відомості про район / Бізнес-Інтернет-центр

  БІЗНЕС-ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТР

Любомльська районна організація “ Бізнес – Інтернет – центр ” заснована в листопаді 2003 року зборами підприємців як громадська неприбуткова організація.Зареєстрована в державних органах як юридична особа в грудні 2003 року. Форма власності - колективна.

Засновниками виступили ТОВ “ Надія ”, яке спеціалізується на оптово-роздрібній торгівлі (директор Шлапа Д.Т.); ТОВ “Любомльське РБП ”, спеціалізується на роботах пов’язаних з будівництвом (директор – Хом’як О.А.); В завдання Любомльського районного центру соціальних служб для молоді – входить надання різноманітних послуг молоді , в т.ч. з питань ведення підприємництва (директор Боярчук С.М.).

Створення “ Бізнес – Інтернет - центру ” обумовлене необхідністю згуртування суб’єктів підприємницької діяльності , захист їх прав , інтересів , ініціатив , а також надання кваліфікованої допомоги по веденню бізнесу, організації діяльності в якості надійного союзника , ділового партнера , який пропонує шляхи до вирішення поточних проблем , підвищує професійний рівень клієнтів , представляє їх інтереси в державних органах . Це є основною метою діяльності БІЦ.

З лютого 2004 року діяльність “Бізнес – центру ” підтримується європроектом “ Покращення середовища для розвитку малого та середнього підприємництва в Україні ”. В рамках даного проекту було проведено шість презентацій організації, одинадцять тренінгів з бухгалтерських питань , оподаткуванні , звітності , законодавству в галузі підприємницької діяльності , управлінню персоналом , Інтернету , менеджменту, а також близько 200 консультацій з даної тематики.

Протягом першої половини 2004 року спеціалістами БІЦ було підготовлено проект “ Покращення умов надання послуг споживачам ”, який успішно реалізовується в рамках європроекту “ Покращення середовища для розвитку малого та середнього підприємництва в Україні ”.

Серед наших клієнтів як підприємці-початківці, так і досвідчені бізнесмени.

До їх послуг “ Бізнес – Інтернет – центр” пропонує:

- Тренінги та консультації( юридичні аспекти, бухгалтерський облік, оподаткування, менеджмент);

- Бізнес-планування та бізнес-ідея

- Реєстрація та робота в єдиному реєстраційному вікні;

- Інформаційна підтримка (пошук та підготовка інформаційних та рекламних матеріалів);

- Інтернет послуги;

- Кадрова агенція ( пошук роботи, тестування та навчання персоналу);

- Організація та проведення презентацій, конференцій, круглих столів, виставок);

- Підготовка та проведення моніторингів;

- Комп’ютерне навчання;

- Забезпечення обміну досвідом та співпраці з іншими районами і країнами.

З початку діяльності спеціалісти організації взяли участь в реалізації 7 проектів, які фінансувалися Європейським Союзом та іншими європейськими інституціями. З березня 2007 року розпочалася реалізація проекту «Підтримка розвитку транскордонного підприємництва», партнером в якому з української сторони є Любомльський «Бізнес-Інтернет-центр». З польської сторони основним реалізатором цього проекту виступає Люблінський Воєводський центр зайнятості.
Під час відкриття проекту 16.04.2007 р. в Любліні розпочав діяльність Інформаційний пункт, який розташований на базі Воєводського центру зайнятості по вул. Окоповій,5.
До послуг відвідувачів даного пункту консультації з питань
- започаткування та проведення господарської діяльності в Польщі та на Україні;
- виконання роботи на території Польщі через іноземців без обов’язкового дозволу на роботу;
- послуги зі сфери бізнесу для українських та польських підприємців.
Ознайомитися з даними матеріалами, а також отримати кваліфіковану консультацію можуть як жителі Польщі так і України з вівторка по п’ятницю з 8.00 до 12.00 год. До послуг жителів Любомльщини консультування через засоби Інтернету, яке забезпечують спеціалісти «Бізнес-центру».
Також в рамках даного проекту пройшов чотирьохденний візит українських бізнесменів в сусідню державу. Під час візиту відбулися зустрічі українських підприємців з польськими в м.Хелм 26.06.2007р. В зустрічах брали участь 50 підприємців з України та 120 підприємців з Польщі. Учасників своїм виступом порадував вокальний ансамбль Любомльського будинку культури.
27.07.2007 р. Бізнесмени двох країн були учасниками семінару, який пройшов в м.Красностав. А наступного дня гості з України мали змогу ознайомитися з роботою деяких підприємств Люблінщини.

ГАЛЕРЕЯ:

Хелм: 26-28.06.2007

Краснистав : 27.06.2007

Влодава: 28.06.2007

Запрошуємо до співпраці вітчизняних та закордонних партнерів.

Контактна особа: директор “ Бізнес – Інтернет – центру ” - Боярчук Сергій Миколайович.

Адреса : Україна, Волинська область, м.Любомль, вул. 1 Травня,18. тел. +38(03377) 2-20-03 тел./факс +38(03377) 2-22-50 . E-mail : lyuboml_bic@ukr.net


Державні ресурси








ЛЮБОМЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА
Відділ ведення Державного реєстру виборців

Євроінтеграція


Погода

ГОЛОДОМОР

Курси валют





Статистика






пошук


версія для друку


winfixer winfixer2005 remove errorsafe

  Розробка, дизайн Веб-студія "Терен"

© 2004 Любомльська районна державна адміністрація
При передруці матеріалів гіперлінк на www.lbmadm.gov.ua обов'язковий