This version of the page http://www.personal-plus.net/241/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-29. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №38 (241) 3-9 жовтня 2007 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss
Вибори-2007

Перекур до наступної баталії...

Віктор Вірний, політолог, «Фундація Аналітичної Думки» Дострокові вибори визнані такими, що відбулися. Безумовним переможцем стала Юлія Тимошенко на відміну від Партії регіонів і пропрезидентського блоку з десяти партій. Партія регіонів програла, навіть за умови своєї першості і нинішньої, порівняно з попередніми виборами до Верховної Ради 2006 року, більшої підтримки виборців.
[ читати далі... ]

Рахувати не вміють?

[ читати далі... ]

Підкупали студентів

[ читати далі... ]

Москва попереджає

[ читати далі... ]
Освіта

Чи сильний міністр Ніколаєнко?

В.Клісенко, м. Суми У пресі поширено статтю О.Ковальчука «Освіта, нарешті, має сильного міністра». Я теж виборець, але хотів би поділитися своїми думками. Чи все так добре у відомстві п. Ніколаєнка з освітою, судити не мені. Я не педагогічний працівник. А ось що стосується науки, то сумніваюся в тому, що пан міністр припинив «розвал науки», про що пише автор. Чи може бути сильний міністр, у якого слабкі помічники? Гадаю, ні. Отже, йтиметься про деяких з них.
[ читати далі... ]

Захистіть гімназію!

[ читати далі... ]

Чим займалися школярі 1 жовтня

Минулі вибори подарували несподіваний вихідний українським школярам. За найприблизнішими підрахунками у країні відпочивали понад півмільйона дітей. Оскільки виборчі дільниці в більшості випадків розташовані саме в школах, багато великих міст вирішили скасувати заняття 1 жовтня.
[ читати далі... ]

В Україні з’явиться пам’ятник Наталці-Полтавці

У Полтаві встановлять монумент літературній героїні Котляревского. Під час святкувань із нагоди 55-річчя від дня відкриття літературно-меморіального музею Івана Котляревського про це заявив мер міста Андрій Матківський.
[ читати далі... ]
Гаряча тема

Земля, вода, повітря — вічні цінності!

Валентин Лисенко, політолог Ні в кого не викликає сумнівів, що особливості національного характеру зумовлюються географічними, кліматичними, генетичними, історичними і психологічними факторами. Хоч би що говорили про вплив глобалізаційних тенденцій і стирання міжкультурної різниці, етнокультурні стереотипи залишаються реальністю. Кожна культура, і українська, зокрема, містить в собі власний унікальний комплекс дисциплінарних практик, норм і цінностей, однією з яких є і залишатиметься любов українця до землі. Його від землі відірвати неможливо.
[ читати далі... ]
На Світло

Без мови не буде України

Надія Сенчило Нікому не потрібно зайвий раз доводити, що мова — інструмент розуму, а звідси — запорука добробуту та щастя. Як говориш, так і мислиш, так і живеш. Без рідної мови не може бути держави. Вона забезпечує нації самобутність, гідність, інформаційний суверенітет, суспільну цілісність, згуртованість і єдність, творчий потенціал і поступ.
[ читати далі... ]

Чи потрібен Київміськбуд Ахметову?

Сергій Поляков Ситуація довкола можливого тіньового продажу Київміськбуду загострюється. Як уже неодноразово повідомлялося, Київрада нещодавно скасувала власне рішення про заборону приватизації 80% акцій холдингу Київміськбуд. Фактично це означає початок продажу найбільшого будівельного підприємства України. Однак процедура приватизації пішла відверто тіньовим і незаконним шляхом.
[ читати далі... ]
Наука

Чи справді мертва нежива природа?

Наталя ОКОЛІТЕНКО [ читати далі... ]
Суспільство

Таємні товариства: міфи та реальність

Ми продовжуємо публікацію книжки Миколи Сенченка та Валерія Гастинщикова «Таємні товариства: міфи та реальність»
[ читати далі... ]
Тема

Ян Бернхоф: демография Холокоста

Ми продовжуємо публікацію матеріалів Міжнародної конференції «Дослідження Голокосту. Глобальне бачення», що відбулася минулого року в Тегерані.
[ читати далі... ]
Дерибан

Особливості «національної» підготовки пілотів...

Кременчуцький льотний коледж: ДІЮ СЕРТИФІКАТУ АВІАЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЦИВІЛЬНОЇ АВІАЦІЇ З ПІДГОТОВКИ ЛЬОТНОГО СКЛАДУ ПРИЗУПИНЕНО
[ читати далі... ]
Дерибан

Особливості «національної» підготовки пілотів...

Кременчуцький льотний коледж: ДІЮ СЕРТИФІКАТУ АВІАЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЦИВІЛЬНОЇ АВІАЦІЇ З ПІДГОТОВКИ ЛЬОТНОГО СКЛАДУ ПРИЗУПИНЕНО
[ читати далі... ]
Світ

Американський журналіст видав плани Джорджа Буша стосовно Ірану

Адміністрація Джорджа Буша вирішила змінити свою тактику стосовно Ірану і замість масованого бомбового удару по його ядерних об’єктах має намір застосувати «точкову» військову операцію, повідом­ляє РІА «Новости».
[ читати далі... ]

Путіна псувати не можна!

Суд Саратова почав розгляд позовної заяви про позбавлення ліцензії газети «Саратовський репортер», повідомляє Бі-Бі-Сі. Місцеві журналісти зібралися разом і вийшли на мітинг на підтримку своїх колег. Нагадаємо, що це видання хоче позбавити ліцензії Середньо-Волжське управління Росохранкультури, яке побачило в публікації колажу, що зображав Володимира Путіна у формі офіцера СС, пропаганду екстремістських ідей.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19