This version of the page http://lwr.com.ua/index.php?action=news&id=31410 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-28. The original page over time could change.
ТРК «Львівська хвиля»
 
Програма:
«Все й одразу» — Володимир Лучишин, Андрій Великий
Ведучі
Програми
Додати привітання
Уся влада слухачам
Хіт-парад
"Українська формула"
Хтось в мінусах, а хтось в плюсах. Економічна криза для деяких підприємств – на руку
27.11.2008, 06:23

    Не такий страшний чорт, як його малюють. Економічна криза. Деякі підприємства Львова (наприклад швейні) її взагалі не відчули, а деяким вона навіть буде на руку. Аналізують вплив кризи і самі підприємці, і влада.

   Скорочення рекламних бюджетів, витрат на зв`язок, звільнення неефективної, на думку власника, робочої сили. Це все класична...

Аудіо   Докладніше ►  
Категорія: Регіон  Економіка  
Всього лиш трохи більше року минуло з тих пір, як ТІК влаштував позитивний вибух своїм дебютним альбомом, після чого мав дуже щільний графік виступів всією країною – прийшла швидка і практично всенародна популярність. Але при цьому, як не дивно, гурт віднаходив час і для роботи над новим матеріалом – і, судячи з якості нового альбому, ставився до цієї роботи уважно, відповідально. Таке, погодьтеся, мало кому під силу.
Отже, криза другого альбому успішно минула – та й чи була вона? Перше, що кидається в очі – зміна загального настрою. Перша платівка була просякнута добрим, усміхненим, але сумом. Друга ж платівка – зовсім інша справа. "Ти любиш бренді-колу, а я люблю вино, і значить нам не бути разом все одно"...
Стосовно текстів: тут вже якщо і є сум, то його вдало закамуфльовано усмішкою настільки широкою, що за нею видно лише тридцять два зуби, здатні лускати будь-які проблеми, як "сємачки". Хоча... Приємно бачити, що і в нових піснях вистачає рядків, які мають всі шанси стати частиною розмовного фольклору.
Стосовно музики: вона теж змінилася. Стала більш насиченою, багатошаровою, збагатилася виразним, але ненав’язливим електронним начинням. Як наслідок, кожен трек звучить об’ємно, яскраво, сонячно – не випадково поліграфію прикрашає безліч соняшників. Альбом сміється і мружиться так, що неможливо втримати усмішки у відповідь.
Джерело: http://www.umka.com.ua/

 Трек-Лист:

  1. Ой, піду я на гору крутую (за участі вокального ансамблю "Соколова")
  2. Пісня про капєц
  3. Білі троянди
  4. Сінєглазочка
  5. Good-bye, girls
  6. Пісня про воно
  7. ЕРЕНБІ
  8. Свєта
  9. В День Народження
  10. Guests
  11. Ukrainian фолк-панк
  12. Happy New Year
  13. Олені RMX
"Білі Троянди".
ТІК
Стягнути ▼  
Dazzle Dreams - Dana She Dana
DazzleDreams  тихою сапою працюють над своїм наступним альбомом, який, за словами самих музикантів, готовий вже відсотків на 70. Відсотків з десять із проробленої праці можна вже з 10-го жовтня почути і в радіоефірі – це нова пісня групи,що називається Дана Ші Дана.
 
Композиція вийшла легкою і танцювальною. DazzleDreams свідомо робили її саме такою і причини цього пояснив один з учасників групи Шура Гера. «Останнім часом DazzleDreams почали сприймати такою філософською і сильно замудрою групою… оті наші чорно-білі кліпи, з філософією в текстах і в музиці… То ми хотіли трохи відійти від того аспекту і піти в сторону більшої гітовості».
 
Для досягнення поставленого ефекту хлопці зробили все можливе. Почали з назви, яка має кілька можливих трактувань – від переіначення гуцульської пісеньки «Ші-ґі-ріґі-дана», до навіть англомовного варіанту написання DanaSheDana, де Дана виступає як ім’я дівчини. На якійсь одній версії трактування назви музиканти так і не зупинилися. Зате підкріпили композицію фірмовим танцем, розробленим спеціально під трек. Так що тепер черга за глядачами і слухачами підхоплювати рухи, а самі DazzleDreams обіцяють, що вивчити танцювальні па під їхню Дану буде легше ніж свого часу під Макарену.
Стягнути ▼  
Новини  ●   Львів може першим позбутися права приймати Євро-2012. Заява представника Федерації футболу України   ●    
Календар новин    
15.10, 11:00 Львів може першим позбутися права приймати Євро-2012. Заява представника Федерації футболу України

       Львів може першим позбутися права приймати Євро-2012. Причина - постійні зволікання із початком будівельних робіт по стадіону і аеропорту, - сказав на прес-конференції керівник Виконавчої дирекції Євро-12 Федерації футболу України Іван Федоренко.
    “Буде жаль, коли Львів, який найближче до Польщі, першим виключать із процесу підготовки до Євро-12”, - наголосив Іван Федоренко.

Категорія:
Місто  Спорт  
Підписатися | Відписатися
Погода
Місто
Регіон
Політика
Соціум
Господарка
Нова музика
Спорт
Культура
Надзвичайні події
Економіка
Кримінал
Архів подій














 
 
 
 
 
 
 
 
© ТРК "Львівська хвиля" 2006-2007. Всі права застережено.
Використання будь-яких матеріалів ресурсу тільки з дозволу Адміністратора
design by
GoldWeb
X
ПнВтСрЧтПтСбНд