This version of the page http://www.videofilms.com.ua/films-2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-27. The original page over time could change.

КБМДТ  "Резонанс"
Фільми

Киев - объявления о предоставлении услуг на Slando Киев
Пропонуємо до Вашої уваги етнографічні фільми
із циклу "Скарби народної культури"
серіалу "Народні свята":




       В данному розділі представлені короткі (до 2-х хвилин) кліпи, що дадуть Вам уявлення про зміст та характер представлених нами фільмів.
Вартість комплекту з 12 - ти фільмів на 6 CD-дисках становить 180 гривень
(разом з податками та поштовими витратами по Україні).
       В разі замовлення,  на Вашу адресу висилається пакет необхідних документів для оплати по безготівковому рахунку: рахунок-фактура, договір купівлі-продажу (2 прим.), накладна (2 прим.)
При бажанні придбати фільми для власного використання, чи в якості оригінальних українських сувенірів, можлива оплата готівкою (доставка поштою з післяплатою).

Якщо Вас зацікавила  наша пропозиція, прохання звертатися за телефонами у Києві:
          тел. 8 (044) 360 - 23 - 87; тел./ф. 8 (044) 513 - 59 - 29 ; моб. тел. 8 (050) 410 - 08 - 70; 
або письмово за адресою: 02156,  м. Київ, вул. Братиславська, 18/36   "КБМДТ " Резонанс"

Для перегляду натисніть на зображення
Натиснув на зображення, Ви маєте
змогу ознайомитися з технікою, котру
ми використовуємо в роботі.
Для перегляду натисніть на зображення
                    Головна
            
            Відео
     
       Фото
        
Контакти



Ціни
       КБМДТ "Резонанс" завершив творчий проект по збереженню та відновленню унікального відеоматеріалу 12-и етнографічних фільмів із циклу "Скарби народної культури" серіалу "Народні свята".

       Фольклорний серіал розрахований на всіх шанувальників української національної культури, як в Україні, так і за її межами.
Робота була розпочата на початку 90-х років XX ст. Є. Камінським (режисером кіностудії художніх фільмів ім. О.Довженка) з метою відродження, становлення, розвитку і популяризації української національної культури.
       
       За сприяння Головного управління у справах сім'ї та молоді м.Києва всі дванадцять фільмів були відновлені, оброблені та переведені в цифровий формат SVCD для подальшого розповсюдження (два фільми на одному диску).
       
       Фільми отримали Державні посвідчення Головного управління кінематографії  Міністерства культури і мистецтв України, і рекомендовані Міністерством освіти України, як навчально-наочні посібники для навчальних закладів України.

Съёмка, сьемка, оцифровка, профессиональная видеосъемка, видеосъемка, фотосъемка, фотосьемка, видеооператор, фотограф, видео монтаж, снять видео, фото, монтаж, монтаж видео, свадьба, праздники, организация праздников, свадебный фотограф, фотограф на свадьбу, Киев, этнографические, народные праздники, свята, документальные фильмы, купала, жнива, украинские сувениры, Украина, учебники