This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=1153 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-27. The original page over time could change.
Мінрегіонбуд України. Офіційний сайт.

 укр  eng 
Міністерство регіонального розвитку
та будівництва України
Мінрегіонбуд України
офіційний сайт
www.minregionbud.gov.ua
Питання боротьби з корупцією обговорено в Мінрегіонбуді за участю представників зарубіжних організацій 29.07.2008

23 липня відбулась робоча зустріч заступника Міністра Негоди В'ячеслава Андроновича за участі Джона Абрама (Керівник моніторингової групи Проекту сприяння торгівлі та інвестиціям), Керрі Брекстон (президент компанії Global Business Solution) та Кужель Олександри Володимирівни (президент Аналітичного центру «Академія») щодо оцінки діяльності Компоненту вдосконалення нормативно-правового регулювання Проекту сприяння торгівлі та інвестиціям USAID/TIBA.

В ході зустрічі було обговорено стан виконання Порогової програми щодо зниження рівня корупції у державному секторі, а саме її підкомпоненту 4.2 «Реформа дозвільної системи у сфері будівництва, муніципальних послуг і гармонізація процедур землекористування та реєстрації прав на нерухоме майно». Негода В.А. проінформував учасників зустрічі щодо роботи, яку провело Міністерство в питаннях проведення аналізу нормативно-правової бази, підготовки проектів змін та доповнень до законів, що регулюють дозвільні процедури у сфері будівництва, проведення аналізу місцевих процедур видачі документів дозвільного характеру тощо.

Учасниками наради було відзначено, що Міністерство із випередженням графіку виконує завдання програми, що зумовлено нагальною необхідністю спрощення національної дозвільної системи. Заступник начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції Папка В.В. наголосив, що проведена робота вже сьогодні позитивно відзначається крупними інвесторами та будівельними компаніями. В свою чергу О.В. Кужель наголосила, що Україна не зупинятиметься на досягнутому. В рамках реалізації програми українськими спеціалістами активно вивчався іноземний досвід з питань дерегуляції, який доводить необхідність застосування нових підходів до будівельної діяльності.

Підсумовуючи результати зустрічі, Негода В.А. подякував представникам Сполучених Штатів за надання допомоги Україні в питаннях боротьби з корупцією та виразив сподівання на подальшу не менш ефективну співпрацю у зазначеній сфері.

Прес-служба Мінрегіонбуду

При використанні матеріалів сайту
посилання на www.minregionbud.gov.ua обов'язкове.

© Державний Науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві (ДНДІАСБ), Київ, 2007-2008
Автори проекту: Костянтин Кліщар, Леонід Федьков
Служба технічної підтримки сайту:
iass@ndiasb.kiev.ua.