This version of the page http://www.magnus-store.com/index.php?id=55 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-27. The original page over time could change.
Торговельний центр "Магнус" у Львові. Торговий центр львів,модний магазин.Історія новини Магнусу.Магазини в приміщенні торгового центру Магнусу.
   
МАГАЗИНИ :

В самому центрі міста Львова, у ста метрах від відомої Львівської Опери знаходиться ТЦ “МАГНУС”. П’ятиповерховий центр має висоту дев’ятиповерхового будинку, що суттєво виділяє його серед інших споруд навколо.  Загальна площа центру становить більше 4500 кв.м.

Оновлений “МАГНУС” почав функціонувати у серпні 2003 року. До того він був відомий як Львівський ЦУМ.

Після реставрації змінився не тільки вигляд, а й асортимент товару, що пропонується в ТЦ “МАГНУС”.  На сьогоднішній день це більше тридцяти магазинів з якісним оригінальним товаром, від львівських, київських та польських операторів. Це одяг, взуття, спортивні товари, все для дітей, аксесуари, сувеніри, подарунки, ювелірні вироби, біжутерія, спортивна та сувенірна зброя, посуд, меблі, світильники, постільна білизна, штори, годинники, дорожні речі, побутова техніка, мобільні телефони, книги тощо.

Серед марок, представлених в ТЦ “МАГНУС” є такі, як Soc’ieta, Ferre, Chanel, D&G, Carre’ Blanc, Lese Charmel, BGN, Samsonite, Piere Cardin, Neri Karra, Baldinini, Shy, Diesel, Reserved, Stabo, Solar, Mango, Amefa, BergHOFF,  Wojcik, BoBiju та інші.

На п’ятому поверсі знаходиться бістро, яке постійно привертає як львів’ян, так і гостей міста чудовим видом на історичний центр Львова.

Середня величина магазинів 80-100 кв. м. Такий розмір дозволяє максимально комфортно здійснювати покупки.

Крім того, «МАГНУС» активно сприяє розвитку творчої молоді. В нас завжди можна побачити роботи молодих львівських митців. Це живопис, батик, фотографія, кераміка, ковальство.  


10:00 - 20:00; Львівське бістро "ТарКо" 9:00 - 23:00
вул. Шпитальна, 1
244-42-65
magnus@magnus-store.com