This version of the page http://www.arsenal-kiev.com.ua/?pid=2523 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-26. The original page over time could change.
ЧУ №18. 10 тур. «Арсенал» 0:1 «Дніпро» :: Cайт ФК "Арсенал-Київ"


Главные события и новости футбола освещает спорт.портал Championat.ru

НОВИНИ 

ЧУ №18. 10 тур. «Арсенал» 0:1 «Дніпро»

0:1

П‘ятниця, 3 жовтня 2008, 17:00.
Київ. НТК «Баннікова» 1 500 глядачів.

«Арсенал»: Рева, Старгородський (В.Заваров, 90), Симоненко, Кузняцов, Олійник (Півненко, 53), Лисенко, Жоземар (Алан 59), Ессола, Євсєєв, Мандзюк, Хомін.
На заміні: Деонас, Літовченко, Захаревич, Богданов.
ТРЕНЕР: Олександр ЗАВАРОВ.

«Дніпро»: Старцев, Бєлік, Воробей (Коноплянка, 90+2), Русол, Денісов, Лоло (Давідсон, 68), Назаренко, Ротань, М.Пашаев, Льопа, Лисицький.
На заміні: Каніболоцький, Грицай, Феррейра, Калініченко, Гусєв.
В.О. ТРЕНЕРА: Володимир БЕЗСОНОВ.

Попередження: Хомін (44) — Льопа (74).
Арбітр: Геренда Є. (Калуш).
Асистенти арбітра: Ольшанецький В. (Івано-Франківськ), Войтюк О. (Бердянськ).
Резервний арбітр: Грисьо Ю. (Львів).
Гол: 0:1 Ротань (52).


Потрапити на матч «Арсенал» - «Дніпро» видалося не такою вже й простою справою. По-перше, треба було знайти той самий стадіон ім. Баннікова. По-друге, квитки на матч не продавалися, а на найбільшу в Україні футбольну арену без них не пропускали. Щось і згадалося про часи, коли треба було щось «діставати». Мені то нічого. Я за 7 років багато чого надивився. Однак, яким чином клуб планує підтягувати на трибуни нових вболівальників, з такими підходами до них?.. Тішу себе думкою, що це тільки через відсутність у «канонірів» власного стадіону.

На стадіон все ж таки потрапити вдалося. Після «Олімпійського» та «Динамо», НТК «Баннікова», з його чотирьма-п‘яти рядами у секторах, нагадував стадіон для тренувань, але аж ніяк не для «ЄПІЦЕНТР ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ». Саме «Єпіцентр». Принаймні, так було написано весь матч на табло. Може це головний спонсор ЧУ проводить таким чином ребрендинг?..

Втім, давайте трохи поговоримо про гру. Хоча, останнім часом її у «Арсенала» немає, тому багато говорити теж не зможемо. В цьому сезоні «каноніри» ще жодного разу не показали, на мою думку, гарної, достойної та організованої гри. Не «бий, біжи», а гру. Результат – був, гри – не було. Більше того, наша команда ще жодного разу за 10 матчів не порадувала вболівальників на своєму полі перемогою. Перемагали «каноніри» тільки на виїзді: в Одесі та у Львові. Нічию з «Шахтарем» я не вважаю нашим досягненням. Мені здається, що «Шахтар» сам не виграв, а не ми йому не дали. Хто ж їм лікар, що вони стільки моментів «запороли»? І не почули ми «Браво Федерація», бо і арбітр відсудив матч рівно для одної та іншої сторони – жалітися не було на що, тільки на фортуну та свої ноги.

Ситуація по матчу з «Дніпром» протилежна від попередньої. Дуже погано, що відпустили з Києва такий мертвий «Дніпро». Це може свідчити тільки про те, що «Арсенал» наразі за рівнем гри іще гірший. Хоча, треба сказати, що обидві команди вели рівну боротьбу, мали приблизно рівну кількість небезпечних моментів і обидві за класом повинні були б рахуватися одними із лідерів першої ліги чемпіонату України – не вище. Але це за однієї важливої умови, якби у нас була задумувана президентами клубів СИЛЬНА та ПРИБУТКОВА «Прем‘єр Ліга». Наразі це не так. Тому «Дніпро» може гордитися, що вивіз із Києва три очки і наблизився до єврокубкової зони. А наступного року, за традицією, з тих же єврокубків вилетить зі свистом від дуже посередньої європейської команди. За рівнем демонстрованої останнім часом гри – це легко. І якщо ми бачили матч між четвертою та шостою командами минулого сезону, то поки ми можемо, мабуть що хизуватися, з того, що у білорусів та молдаван чемпіонати ще гірші, а не казати про зростання рівня чемпіонату України...

Як далі будуть розгортатися для «Арсеналу» події в чемпіонаті не відомо, але в календарі у нас наступний матч із «Металістом» на виїзді, далі «Ворскла» вдома, потім виїзд в Запоріжжя на «Металург» та до Львова на «Карпати» і останій тур – вдома із донецьким «Металургом».

Боюся, щоб після першого кола «каноніри» не йшли на виліт, хоча хоронити команду ще зарано з двох причин:

1. у нас повинні ще вийти із лазарету Беньо та Закарлюка.

2. є ще гірші клуби в чемпіонаті, з якими і будемо боротися і сподіватися на світле майбутнє.

Мартинов Антон, www.arsenal-kiev.com.ua

ПРЕС-ЦЕНТР

Александр ЗАВАРОВ (главный тренер «Арсенала»):

- Сегодня была игра из разряда тех, в которых выигрывает тот, кто забьет первый гол. Моменты были и у нас, и у «Днепра». Но не нужно забывать, что это - «Днепр»,хорошая команда, которая играла в еврокубках. Думаю, что «Днепр» постепенно начинает выходить из ямы. И подбор игроков у них лучше, чем у нас. Мы старались сегодня набрать очки, но не получилось. К сожалению, ребята не настроились должным образом на «Ильичевец», и это до сих пор продолжается. Хорошо, что в чемпионате наступает перерыв: можно будет и немного отдохнуть, а некоторым игрокам - переосмыслить свое отношение к футболу. Есть много претензий к арендованным игрокам, которые, полагаю, приостановили свой рост. Если они так дальше будут продолжать, то в высшей лиге играть будет сложно. Повторюсь, что результат для нас негативный, но игра, наверное, понравилась зрителям.

- Что скажете о стадионе?

- Вы знаете, что мы всегда играем в гостях, так что нам не привыкать. Мы вчера провели здесь тренировку, почувствовали поле. Приятно было, что болельщики находились рядом с полем, переживали и болели за свои команды. Думаю, будь стадион тысяч на 20 больше - было бы хорошо.

- Каково состояние ваших травмированных игроков: Беньо и Закарлюки?

- Уже 3-4 игры подряд у нас кто-то выпадает. Для нас это большая потеря. Не играли Беньо и Закарлюка - пришлось перестраиваться. Плюс Жоземар еще не в той форме, в какой должен быть. А это наши ведущие игроки, через которых строится игра. Хотелось бы, чтобы они скорее поправились. Не хватает нам в центре полузащитника, который мог бы хорошо организовать игру. Из-за этого приходится играть чаще длинными передачами на Лысенко или на Пивненко. Игроки средней линии еще не очень хорошо конструируют игру, и это наша проблема.

Владимир БЕССОНОВ (и.о. главного тренера «Днепра»):

- Матч сложился удачно. Мы контролировали игру, большую часть времени владели мячом. Результат говорит сам за себя. Если есть победа - значит, выполнили установку. Жаль, что не реализовали еще ряд хороших голевых моментов. В команде происходят изменения, и, думаю, эта игра показала, что они в лучшую сторону.

- Что случилось с Алсидесом? И почему остался в запасе Калиниченко?

- Игра, которую показывал Максим, меня не удовлетворяет. Я все понимаю. Он оказался в сложной ситуации в «Спартаке», затем был переход - все это в положительную сторону не влияет. Все зависит от него. Если он предъявит к себе максимальные требования - значит, выкарабкается из этой ямы. А что касается Алсидеса, он на последней тренировке получил травмы колена.

- Как вам игра Максима Пашаева на позиции опорного хавбека?

- Он выполнил то, что от него требовалось.

- А нападающие, на ваш взгляд, как сыграли?

- Могу сказать то же самое. Задачу, которую я перед ними поставил, они выполнили. Как в плане атаки, так и в плане обороны. Они не только атаковали, но и хорошо оборонялись.

www.fcdnipro.ua

2008-10-03
Наступна гра 
?:?
29 Листопада 2008.
Кривий Ріг. Стадіон «Металург».
16-Тур: 23 Листопада 2008 
1:0
23 Листопада 2008.
Київ. НТК «Баннікова». 15:00.
Турнiрна таблиця
  Команда I О
1 Динамо 15 37
2 Металіст 16 34
3 Металург Д. 16 33
4 Ворскла 16 30
5 Шахтар 16 28
6 Дніпро 16 24
7 Металург З. 16 24
8 Зоря 16 21
9 Карпати 16 19
10 Чорноморець 16 17
11 Кривбас 16 16
12 Арсенал 16 14
13 Таврія 16 14
14 Іллічівець 15 12
15 ФК Львів 16 9
16 ФК Харків 16 9

Бомбардири
1. Олiйник 5
2. Лисенко 3
3. Cимоненко 2
4. Закарлюка 2




© Всі права застережені. Сайт футбольного клубу "Арсенал-Київ", 2003-2008 рік.
При повному або частковому використанні матеріалів посилання на сайт www.arsenal-kiev.com.ua обов'язкове.