This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/news_camp_ricenna.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-25. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
13.07.08 Літній табір “Найважливіше рішення в житті”

6 – 12.07 на березі озера Пісочне в Турійському районі, за сприяння ВОБФ «Переображення» церквами Еммануїл (м.Турійськ) та Grace Emmanuel Bible Church (США, Флорида), відбувся молодіжний табір, у якому було 75 відпочиваючих з міст Турійськ, Ковель, Володимир-Волинський, сіл Бобли, Оси, Ревушки, Кустичі та Кульчин.

Програма у наметовому таборі передбачала ранкові зарядки, смачне чотириразове харчування, ранішні та вечірні програми, дискусійні групи, купання в озері та спортивні ігри. Кожного ранку оголошувалась тема дня і до його закінчення у різних формах хлопці і дівчата розважали над рішеннями, які їм слід робити у майбутньому, а саме: рішення щодо одруження, рішення щодо вибору професії, рішення щодо вибору друзів та рішення щодо вибору цілі життя.

Для проведення табору було встановлено великий намет, у якому відбувались ранішні та вечірні програми, який захищав від спекотливої та дощової погоди. Незабутніми для всіх залишаться вечірні спілкування біля вогнища, пізнавальні біблійні лекції, жваві ігри, гуртки саморобок, жива молодіжна музика наповнена християнським змістом, приготування і миття посуду у польових умовах і багато іншого.

Під час вечірніх спілкувань була нагода переглянути чотири серії фільму «Найважливіше рішення в житті» створеного на Волині у 2008 році студією «Правда PRO», структурного підрозділу ВОБФ «Переображення». Саме цей фільм відкрив організаторам табору ідеї, як будувати програму цьогорічного таборування.

Як повідомив директор табору Черняк Олександр, подібні табори є альтернативою для молоді сьогодні і показують молодим людям важливість правильного вибору у житті та допомагають приймати важливі правильні рішення, щоб постійно більше думати за духовність, стерегтись згубних звичок, що руйнують життя.

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(050)969-21-14
 
<<<всі новини
 
© 2008 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”               
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34