RSS Пiдписка Видео РоликиRSS Пiдписка Video Movies
RSS Пiдписка Відео фільми ТБ
Увiйти | Реєстрацiя | Забули пароль? | Контакти | Допомога | Софт | Тема:

Rss Пiдписка

Really Simple Syndication (RSS) - сiмейство XML- Форматiв, призначених для опису стрiчок новин, анонсiв статей, змiн у блогах i т.п. iнформацiя з рiзних джерел, представлена у форматi RSS, може бути зiбрана, оброблена й представлена користувачевi в зручному для нього видi спецiальними программами-агрегаторами.

Як використовувати RSS?

Звичайно за допомогою RSS 2.0 дається короткий опис нової iнформацiї, що з'явилася на сайтi, i посилання на її повну версiю.iнтернет- Ресурс у форматi RSS називається RSS- каналом, RSS- Стрiчкою або RSS-фидом. Багато сучасних браузерiв, поштовi клiєнти й iнтернет- Пейджеры вмiють працювати з RSS- Стрiчками, серед них Safari, Maxthon, Miranda, Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Opera, Microsoft internet Explorer (починаючи з 7- й версiї). Крiм того, iснують спецiалiзованi додатки ( RSS-Агрегаторы), що з i обробляють iнформацiю RSS- Каналiв. Також дуже популярнi веб- агрегаторы, що представляють собою сайти по зборi й вiдображенню RSS- Каналiв, такi як Яндекс. Стрiчка, Google Reader, Новотека й Bloglines.

Одержання RSS

?ы пропонуємо несеолько RSS пiдписок для рiзних груп iнформацiї (Такi як, Найбiльш просматриваемое Вiдео , Краще Вiдео, Над усе рейтинг, Обговорюване й т.д. ). Для передплати на категорiю вiдео, просто натиснiть на жовтогарячу 'RSS' кнопку


20 Новi вiдео -
20 Top переглядiв -
20 Top коментарiв -


Copyright (c) 2007-2008 Усi права захищенi. Xvid.COM.UA