This version of the page http://www.hotel-opera.lviv.ua/opera_winelist.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-24. The original page over time could change.
Готель Опера: Карта вин 
Ресторан Панорама
Future flash movie
НОМЕРИРЕСТОРАНИКОНФЕРЕНЦ-ЗАЛСПЕЦПРОПОЗИЦІЇКОНТАКТИ

РЕСТОРАНИ
Ресторан Опера
    Слово від шеф-кухаря
    Меню
    Карта вин
    Замовити бізнес ланч
    Спеціальні пропозиції
Ресторан Панорама
    Історія ресторану
    Меню
    Спеціальна пропозиція
    Винна карта
    Коктейльна карта
    Сигарна карта

Карта вин
ІГРИСТІ ВИНА УКРАЇНИ
Крим біле (напівсухе)
0,75
45.00
Крим червоне (брют)
0,75
45.00
Крим червоне (напівсолодке)
0,75
45.00
ІТАЛІЙСЬКІ ІГРИСТІ ВИНА
ВЕНЕТО
Москато спуманте
0,75
135.00
Зонін
Має квітковий аромат та смак персика та мускусу. Подається як аперитив, а також до тигрових креветок, салату зі свіжих печериць під сиром Пармезан.
ІСПАНСЬКІ ІГРИСТІ ВИНА
КАВА
Кюве Равентос брют
0,75
207.00
Кодорню
Розкішне сухе ігристе вино – найбільш відоме з іспанських ігристих. Легке, освіжаюче, з приємною кислотністю та насиченим фруктовим смаком.
ШАМПАНСЬКЕ
Моет&Шандон Брют Імперіал
0,75
395.00
Моет&Шандон
Фруктове гармонійне та надзвичайно свіже вино. В ароматі ледь вловимі ноти горіхів, меду та сухофруктів. Відрізняється мінеральними та квітковими тонами. Добре поєднується з фуа-гра, овочевими салатами, устрицями, крабами, печивом та помірно солодкими десертами.
Брют Мілезим 1990
0,75
860.00
Анріо
Ароматне та дуже легке вино з чудовою структурою. З квітковими та медовими відтінками в смаку. Подають до м’ясного карcпачо, страв китайської та індійської кухні.
ВИНА ФРАНЦІЇ БІЛІ
БОРДО
Бордо Блан
0,75
120.00
Борі-Маню
Легке та гармонійне вино солом'яно-жовтого кольору, з ароматом польових квітів, фруктів та меду, має приємний смак з легкою пікантною гірчинкою. Прекрасно поєднується з рибою та морепродуктами. Сорт винограду: Совіньон Блан, Семільон.
СОТЕРН
Шато Шант Люазо (десертне)
0, 75
315.00
Роберт Жipo
Вино кольору старого золота. Аромат неповторний та багатий, в ньому переплітаються відтінки цукатів, манго, зрілих фруктів та зів'ялої трави. Вино солодке, проте не приторне. Воно є одним з найкращих десертних вин Франції. Подають до сирів з пліснявою, фуа-гри, птиці, білого м’яса та десертів.
ЕНТР-ДЕ-МЕР
Шато О-Галі
0,75
122.00
Робер Жipo
Приємне вино золотисто-солом'яного кольору з зеленкуватими відблисками. Аромат фруктовий з нотками мускату, смак збалансований, свіжий та м'який. Прекрасно поєднується з холодними рибними закусками, рибою та морепродуктами.
БУРГУНДІЯ
ШАБЛІ
Шаблі
0,75
190.00
Вільям Февр
Вино дуже світлого, солом'яного кольору з легким ароматом лимону, дубу, меду, смажених горіхів, поєднання цих компонентів не відвертає увагу від класичного мінерального смаку Шаблі. В букеті поєднується свіжість та легкість. Чудове доповнення до рибних страв.
Шаблі Прем’єр Крю Фуршом Вінобль де Волеран
0,75
306.00
Вільям Февр
Елегантне, витончене вино з сильним присмаком мінералів, ванілі, яблук та груш. Поєднується з салатом з лобстера та персиків.
ЕЛЬЗАС
Гевюрцтрамінер Гран Крю Енгст
0,75
230.00
Кольмар
Вино золотисто-жовтого кольору, має яскравий аромат, характерний для цього сорту винограду. Має багатий довгий післясмак. Підходить як аперитив. Подається також з гострими сирами та десертами: фруктовий мус.
Рислінг Гран Крю Енгст
0,75
197.00
Кольмар
Вино золотистого кольору, завдяки грунту має квітковий аромат, смак з нотками мигдального горіху. Навіть зріле вино зберігає свою свіжість, складність та тонкий мінеральний присмак. Прекрасно поєднується з морепродуктами, а також підходить до ніжних м'ясних страв та як чудовий аперитив.
ДОЛИНА ЛУАРИ
Розе д’Анжу (рожеве)
0,75
108.00
Гі Саже
Вино має насичений рожевий колір. Ароматне гармонійне та освіжаюче, залишає легкий сухий післясмак, характерний для вин цього регіону. Підходить до сирів, гострого рагу, яловичини, ягнятини, а також до страв з дичини.
ВИНА ІТАЛІЇ БІЛІ
ВЕНЕТО
Піно Гріджіо Ле Россе
0,75
174.00
Томмасі
Вино зі свіжим ароматом з нотками тропічних фруктів. В нього повний та гармонійний смак та травалий яблучний післясмак. Подають до світлого м’яса, курки, свинини та морепродуктів під легкими вершковими соусами.
ВИНА ІСПАНІЇ БІЛІ
ПЕНЕДЕС
Шардоне
0,75
153.00
М.Бах
Прекрасно збалансоване вино, в якому багатий і складний смак гармонійно доповнюється округлістю та тривалим післясмаком. Подається до рибних закусок та морепродуктів.
PIOXA
Антеа
0,75
162.00
Маркес де Касерес
Чудово збалансоване вино, в якому багатий та складний смак гармонійно доповнюється округлістю та довгим післясмаком. Може бути добрим аперитивом, а також підійде до риби під соусом, рису та пасти, приправленої морепродуктами та сиром.
ЧІЛІЙСЬКІ БІЛІ ВИНА
ЦЕНТРАЛЬНА ДОЛИНА
Совіньон Блан Резерва
0,75
127.00
Луіс Філіп Едвардс
Освіжаюче легке вино з ароматами цитрусових, дині та травяними відтінками. Добре поєднується з різноманітними рибними стравами, прекрасний аперитив, окрім того можна подавати на протязі всієї трапези.
ДОЛИНА МАЙПО
Шардоне Резерва
0,75
140.00
Кузіно Макул
Вино має приємний солом’яний з золотистими відблисками колір, відрізняється квітковим ароматом. Приємна структура вина з тонами тропічних плодів та мінеральними нотками. Поєднується з рибою на грилі, або ж річковою рибою під соусом.
БІЛІ ВИНА АРГЕНТИНИ
МЕНДОЗА
Шардоне
0,75
120.00
Ф.Ла Лінда
Вино блискучого золотисто-жовтого кольору. Має багатий та свіжий смак з тонким ароматом трав з відтінком персику та абрикосу. Ідеально поєднується з морепродуктами, білим м’ясом та м’якими сирами.
Шардоне Резерва
0,75
160.00
Луіджі Боска
Золотисто-жовтий колір. Аромат ананаса, манго та дині з відтінками меду та тостів, які супроводжуються ванільним відтінком, його надає французський дуб. В смаці – солодка розкіш, багатство та округлість. Гармонійним поєднанням буде риба, морепродукти, біле м’ясо, м’які сири, страви зі спеціями, копчене м’ясо, смажена індичка.
Гевюрцтрамінер (десертне)
0,75
185.00
Луіджі Боска
Перше та єдине вино, яке можна точно визначити за його ароматом та кольором, воно добре структуроване та має глибокий золотий колір. Аромат ягід, тропічних фруктів та мускусу з легкими квітковими відтінками пелюсток троянди та фіалок. Гармонійна структура, вино вершкове, пряне (імбир та кориця), соковите з чудовим після-смаком. Підходить до білого м’яса, свинини, десертів, сирів та фуа-гра.
ВИНА АВСТвЇ БІЛІ
ФРАЙШТАДТ РУСТ
Айсвайн солодкий
0,75
350.00
Ельфенхоф
Дуже насичене десертне вино, створене з підмерзлих ягід винограду, за особливою технологією. Краще всього підходить як завершення святкового обіду, або ж вдалого вечора.
ВИНА ФРАНЦІЇ ЧЕРВОНІ
БОРДО
Бордо
0,75
110.00
Робер Жіро
Збалансоване, гармонійне, помірно терпке фруктове вино, яке, як кажуть французи, “не дуже задирає носа”. Вино чудово підходить до м’яса гриль, до м’ясного пирога, а також до баклажанів.
Гранд Резерв де Бо гваж
0,75
130.00
Борі-Маню
Добре збалансоване повнотіле вино з високим вмістом танінів, надзвичайно м’яким смаком та тривалим вражаючим післясмаком. Ідеально підходить до вишуканих страв з баранини, телятини, субпродуктів та грибів.
МЕДОК
Медок
0,75
140.00
Робер Жіро
Елегантне, добре збалансоване вино, повнотіле з легкою структурою, в міру терпке, фруктове, відчуваються м’які тони карамелі та ванілі. Прекрасно поєднується з білим та червоним м’ясом, дичиною та ніжними сирами.
Шато Ляборде
0, 75
135.00
Борі Моню
Чистий рубіново-червоний колір з оранжевими відблисками. М'яка терпкість поєднується з легким ароматом ванілі та перестиглої вишні. Прекрасно підходить до ніжних сирів та делікатних м'ясних страв.
Шато Блаяк
0,75
165.00
Борі-Маню
Вино має легку структуру та характерне вражаючими ароматами карамелі та ванілі. Прекрасно доповнить страви з білого та червоного м’яса, дичини та підійде до ніжних сирів.
СЕНТ-ЕМІЛЬОН
Шато Тур де Комб
0,75
315.00
Робер Жіро
Тепле міцне та дуже насичене вино. Відрізняється густиною та ароматом червоних ягід, кедру, сигар і свіжоскошеної трави. Червоне м’ясо, домашня птиця, перната дичина та зрілі сири підкреслять смак цього вина.
БУРГУНДІЯ
БОЖОЛЕ
Божоле
0,75
150.00
Бушар Пер & Філз
Вино насиченого вишнево -червоного кольору з ароматом червоних ягід та гострими нотками з легкою терпкістю. Прекрасно підходить до багатьох м'ясних страв.
Бургунь Піно Нуар ля Віньє
0,75
205.00
Бушар Пер & Філз
Вино яскравого пурпурового кольору з елегантним букетом та ароматом диких ягід і свіжості. Подається до всіх типів м'ясних страв під ніжними соусами, а також до сирів.
ДОЛИНА РОНИ
Кот-дю-Рон Віляж Кайран
0,75
200.00
Відал Флері
Вино з невеличкою гірчинкою та помітним злегка квітковим ароматом. Одне з найкращих в своєму апеласьоні. Подають до м’ясних закусок, жирних страв з м’яса, до домашньої птиці та до сирів.
Шатонеф-дю-Пап 1998
0,75
465.00
Відал Флері
Складне та сильне вино з дуже насиченим букетом в якому переважають тони черешні, шоколаду, свіжої деревини та аніса. Поєднується із яловичиною, ягнятиною, гострим рагу, стравами з дичини та сирами.
ВИНА ІТАЛІЇ ЧЕРВОНІ
ВЕНЕТО
Тенута Іль Сестанте Вальполічелла Классіко
0,75
245.00
Томмасі
Добре збалансоване та врівноважене вино з насиченим пряним ароматом чорного перцю та трюфелів з солодкими вишневими нотками у смаку. Подають до білого та червоного м’яса, а також до сирів.
ТОСКАНА
К’янті Класіко Резерва Рокка Гуічарда
0, 75
250.00
Барон гказолі
Рокка Гуічарда – одне з найкращих вин Барона гказолі, неодноразовий переможець багатьох дегустацій. Найкраще поєднання з цим вином – тушена з овочами яловичина або стейк.
К’янті Класіко Броліо
0,75
230.00
Барон гказолі
Вино втілює в собі виноробство Італії. “Сильне” вино, добре збалансоване та в міру терпке, має рівний сяючий гранатовий колір, яскравий фруктовий аромат. Рекомендується як до м’ясних закусок, так і до смаженого на грилі м’яса.
ВИНА ІСПАНІЇ ЧЕРВОНІ
ПЕНЕДЕС
Темпранільо
0,75
172.00
Бах
Вино має яскраво виражений ягідний смак з тонами дубу та ванілі; в ньому присутні м’які, але відчутні таніни. Найкращим доповненням до цього вина стануть м’ясні страви.
PIOXA
Резерва
0,75
257.00
Маркес де Касерес
Тривала витримка в діжці, а потім в пляшці надає цьому вину силу, гармонійність та витонченість. Прекрасно поєднується зі стравами з яловичини, смаженим м’ясом та сирами.
ЧІЛІЙСЬКІ ЧЕРВОНІ ВИНА
ЦЕНТРАЛЬНА ДОЛИНА
Каберне-Совіньон Гранд Резерва
0,75
160.00
Луіс Філіп Едвардс
Вино глибокого рубінового кольору, з ароматами фіалок, чорної вишні з відтінком дубу. Смак насичений, повнотілий з виразною танінністю.
Карменер Гранд Резерва
0,75
160.00
Луіс Філіп Едвардс
Вино глибокого рубінового кольору з ароматами ожини та спецій, з відтінками кави та ванілі. Смак м’який повнотілий та насичений.
Дона Бернарда
0,75
280.00
Луіс Філіп Едвардс
Вино глибокого насиченого рубінового кольору. Аромат з з яскравими тонами червоних фруктів та шоколаду,що переплітаються з нотами ванілі та підсмажених тостів. Багата гамма фруктових відтінків доповняється смаком ванілі, що зявився завдяки тривалій витримці в діжці. Стиглі округлі таніни залишають тривалий помірно солодкуватий післясмак.
ДОЛИНА МАЙПО
Мерло Резерва
0,75
140.00
Кузіно Макул
Глибокий багряний колір, аромат малини, солодкого шоколаду, мокко - все це Мерло. Вино насиченне, але не важке, з приємними нотками фруктів. Має багатий довгий післясмак та повну структуру. Підходить до страв з білого та червоного м'яса, сирів.
Каберне-Совіньон Антігуас Резерва
0,75
140.00
Кузіно Макул
Bино вишуканого багряного кольору, переважає аромат смородини, але після аерації розкривається вся повнота букету, відчуваються лісові та евкаліптові нотки. Смак повний, приємний, шовковисто-терпкий та фруктовий: червона смородина, сушена вишня, а також присмак диму та кедру. Прекрасне вино для їжі - поєднується із смаженим та копченим м'ясом.
Фініс Терра
0,75
285.00
Кузіно Макул
Комплексне, добре збалансоване вино, витримане в новому французському дубі. Має глибокий рубіновий колір, аромат смородини, шоколаду та ванілі. Рекомендується декантувати. Вино має виключний потенціал до витримки. Поєднується зі смаженою качкою, кролем.
ЧЕРВОНІ ВИНА АРГЕНТИНИ
МЕНДОЗА
Мерло Резерв
0,75
165.00
Луіджі Боска
Округле, фруктове вино з неяскравою терпкістю та помітною солодкавістю. Колір глибокий червоно-фіолетовий, аромат чорної смородини та сливи звідтінком ожини. Має маслянистий та концентрований післясмак.
Каберне-Совіньон
0,75
120.00
Ф.Ла Лінда
Вино гранатово-червоного кольору з чорними відливами. Має аромат чоного перцю та чорної смородини з насиченим прямим смаком з молодими танінами. Добре поєднується з червоним м’ясом, дрібною дичиною та твердими сирами.
Сира
0,75
120.00
Фінка ла Лінда
Насичений фіолетовий колір. Аромат чорних слив, прянощів та ванілі, сухий та фруктовий. Врівноважена приємна кислотність. Вино характерне своїми активними танінами, які виникли після 3-місячної витримки в американському дубі.
КОНЬЯЧНИЙ ДІМ
ДО
Спочатку була земля. Це земля Шарентез, яка найкраща для винограду, з якого роблять коньяк. Підтриманий століттями сімейного досвіду Жан-Марі До прийняв керування в 1972 році і зараз він пропонує свої ексклюзивні коньяки з власним підписом.
ДО (10 років)
0,7
280.00
Має колір жовтого золота з коричневими відблисками, аромат гармонійний з нотками дерева та тонами лісового горіха. Смак округлий та гнучкий . Підходить як аперитив з льодом, тоніком, соком, або як діжестів.
ДО Наполеон (15 років)
0,7
420.00
Має колір червоного дерева, аромат гармонійний з нотками дерева та тонами лісового горіха. Смак округлий з чудовим після-смаком. Підходить як діжестив.
КОНЬЯЧНИЙ ДІМ
ШАТО де БОЛОНЬ
Збудованний в 1480 Шато де Болонь один з самих давніх памяток архітектури, він занесений в список історичних памяток Франції. В 1917 році власником Шато де Болон став Крістіан Томас, який не тільки зберіг традиції цього дому, але й приніс йому репутацію “відмінної якості” як в Франції, так і за ії межами.
Шато де Болонь 7 років
0,7
295.00
Чудовий янтарний колір, в ароматі відчуваються квіткові тони: присутня герань; цукат та сухі гілочки. Смак фруктовий, чудово збалансований, округлий. Врівноважений, що не характерно для коньяків з такою витримкою.
Шато де Болонь 12 років
0,7
460.00
Золотий колір, з майже оранжевими відблисками, в ароматі відчуваються хліб, мигдаль, дикий персик, кориця. Смак фруктовий, дуже багатий, апельсиновий, свіжий з довгим післясмаком.
Шато де Болонь 1976р.
0,7
1092.00
Коньяк з тривалою витримкою в дубі та яскраво вираженим характером. Мідно-золотого кольору з ароматом польових лілій, лісового та мускатного горіху, груші. В смаку переважають ноти кориці, ванілі, родзинок та соснового меду. Смак та аромат багатий, округлий.
ГРАППА ( ІТАЛІЯ )
Граппа Фріулана
0,7
210.00
Ноніно
Біла граппа, що її отримують з відбірних віджимок чорного та білого винограду.
Граппа Оптіма
0,7
238.00
Ноніно
Відбірні вижимки чорних сортів винограду з Граве та Коллі дель Фріулі. Аффінаж до трьох років в маленьких дубових діжках. Аромат ванілі – за рахунок характерності дерева.
Граппа Вуізінар
0,7
238.00
Ноніно
Відбірні віджимки чорних сортів винограду з Граве та Коллі дель Фріулі. Аффінаж до трьох років в маленьких діжках з дикої черешні. М’яка, солодка та ніжна.
КАЛЬВАДОС ( ФРАНЦІЯ )
НОРМАНДІЯ
Кальвадос V.S.O.P.
0,7
210.00
Пер Маглуар
Кальвадос прекрасного темно-золотистого кольору з яскравим виразним ароматом розквітлих яблунь. Аромат комплексний, цікавий та дуже приємний. Кальвадос має чудовий бадьорячий смак зі збалансованим поєднанням тонів стиглості з фруктовою свіжістю та відтінками особливостей грунту. Фруктові та аромати дубу добре збалансовані. Прекрасно поєднується зі зрілими сирами (олівак, маруаль, комамбер), смак яких не перебиває стійкий аромат кальвадосу. Чудовий діжестив. Витримка: в дубових діжках мінімум-на протязі 4 років.
Copyright © 2006. Готель Опера. Всі права застережені.