This version of the page http://www.ugor.com.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-23. The original page over time could change.
Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм" |
головна
 напишіть нам      замовити брошури 01034 м.Київ вул.Рейтарська 31/16   Тел. (044) 279-0173, 279-0064

Нова система запису до Консульства Угорщини

З 17 листопада 2008 року Консульський відділ Посольства Угорської Республіки в Україні переходить на систему попереднього запису через Інтернет. Від цієї дати подання візової анкети буде можливе виключно на основі попереднього запису. Індивідуальні відвідувачі зможуть записатися на прийом через сторінку в Інтернеті: http://hungaria-kiev.redroxx.eu/.
Візовий збір необхідно заплатити в Софіївському відділенні ОТП Банку (м. Київ, вул. Софіївська 12) до подання візової анкети. Про візові збори більш докладно можна прочитати на оновленому сайті Посольства.
Просимо шановних відвідувачів перед приходом до Консульського відділу уважно ознайомитися з діючими розпорядженнями та правилами, які пов’язані з поданням візових анкет, із якими також можна ознайомитися на сайті Посольства.
Індивідуальних відвідувачів Консульство приймає на основі попереднього запису з понеділка по четвер з 09:00 до 12:30. Групи чисельністю понад 5 осіб та туристичні фірми, які записуються через Call Center, приймаються з понеділка по четвер з 13:30 до 15:30.
Розпочата також і послуга Call Center.
Call Center, по-перше, дає загальну інформацію про візові справи, по-друге проводить попередній запис для подання груп чисельністю понад 5 осіб та груп, які подаються туристичними фірмами.
В Call Center та на автовідповідач можна зателефонувати за номерами:
(+38) (044) 238-63-81 та 238-64-30.
E-mail Консульського відділу: consulate.kev@kum.hu
Веб-адреса Посольства Угорщини в Україні

Prestige Ház Hévíz – найновіший готель Хевізу

Prestige Ház Hévíz – найновіший велнес-апарт-готель Хевізу чекає гостей у 9 сучасних, стильних номерів та апартаментів. Для тих, хто прагне спокійного та ексклюзивного відпочинку,і пропонує, крім розміщення, розслабитися у джакузі, фінській сауні з ароматерапією, освіжитися під душем з діжки або шотландським душем. До послуг гостей також кімната релаксації, лікувальні та ексклюзивні масажі. Номери/апартаменти мають великий балкон, міні-кухню, ванну або душову кабіну, мінібар, сейф, LCD-телевізор, фен, халат, WIFI. Апартаменти Delux, в яких можуть проживати 2+2 особи, мають кондиціонер, кутову ванну та кухню. Світлі, просторі приміщення, сучасні меблі, теплі кольори посилюють відчуття затишку та комфорту. Триповерхова будівля Prestige Ház Hévíz знаходиться у 400 м від центру містечка та у 800 м від озера, у зеленій, тихій частині.
Обирайте професіональний та індивідуальний підхід – він того вартий. Prestige Ház. Назва зобов’язує.
більше про готель

З 1 вересня транспортний рух через КПП

22 серпня 2008 р. відбулася спільна зустріч прикордонних служб та дипломатичних представництв Угорщини та України, де угорською стороною було проінформовано присутніх про планові заходи щодо ремонтних робіт на угорській частині автотранспортного мосту Чоп-Захонь (КПП "Тиса"), повідомив нам Консул України в м. Ніредьгаза, Ален Панов.
Роботи розпочнуться 1 вересня 2008 р., у зв’язку з чим значною мірою буде обмежено транспортний рух через даний пункт перетину. Роботи виконуватимуться в чотири етапи, загальна планова тривалість ремонту - 1 рік.
У зв’язку з вищезазначеним, звертаємо увагу усіх бажаючих перетнути державний кордон через КПП "Тиса" з 1 вересня 2008 р. на необхідність враховувати збільшення строків очікування в чергах та рекомендуємо при плануванні своїх подорожей розглядати можливість внесення змін до маршрутів з використанням інших діючих пунктів перетину українсько-угорського кордону.

Інформація сайту Закарпаття online

Готель Magita запрошує у знаменитий регіон Токай

Сучасний та затишний готель Magita у всесвітньо відомому винному регіоні Токай пропонує скуштувати цих вин, ознайомитися з чудовою природою та багатими традиціями краю, провести корпоративний захід, доповнивши його приємними велнес-програмами.
Пропозицію Винного тура скачати тут

З 2009 року один з етапів MotoGP буде проводитися в Угорщині

23 липня на прес-конференції у Будапешті міністр національного розвитку та економіки Угорщини Гордон Байнаї повідомив: з 2009 року один з етапів Чемпіонату світу із шосейно-кільцевих мотогонок MotoGP буде проводитися в Угорщині. Для цього в околицях озера Балатон (обл. Зала, сел. Шавой) буде споруджено трек Balatonring. Для українських шанувальників мотогонок це буде географічно найближчий і легко досяжний етап чемпіонату: близько 480 км від українського кордону, 3 км від автобану М7, 15 км від міжнародного аеропорту FlyBalaton.
За планами, угорський етап буде називатися Balaton GP. Дата проведення, згідно попереднього календаря Міжнародної Мотоциклетної федерації (FIM) на сезон майбутнього року, – 20 вересня. На тому, щоб перегони проводилися у міжсезоння, наполягала угорська сторона: це забезпечить більше рівномірне завантаження готелів і продовжить туристичний сезон на озері Балатон.
Такі змагання мають величезне значення для туризму. Перегони MotoGP є найпопулярнішими спортивними змаганнями після Формули-1 і чемпіонатів по футболі. У середньому їхня аудиторія становить 300 млн телеглядачів в 200 країнах. У випадку Balaton GP розраховують 110-140 тис. глядачів. Очікують, що близько половини відвідувачів чемпіонату складуть іноземці, і хоча приблизно 40% з них приїдуть лише на один день, близько 30% залишаться тут не менш, як на тиждень. Організатори розраховують, що шанувальники мотогонок витратять у регіоні 6-8 млн. Євро, надходження до бюджету у вигляді ПДВ і інших податків складуть близько 1,3 млн. Євро.

Велнес та активний відпочинок у Північній Угорщині

Сучасний та затишний готель Magita у всесвітньо відомому винному регіоні Токай пропонує ознайомитися з чудовою природою та багатими традиціями краю, доповнивши активний відпочинок приємними велнес-програмами.
Велнес-пропозиція у файлі для скачування

St. George Residence: історична атмосфера та сучасний комфорт

Апарт-готель St. George Residence розташований у серці Фортечного району Будапешта на вулиці Фортуна, біля площі Святої Трійці. Готель знаходиться за кілька кроків від жвавої торговельної частини фортеці по сусідству з ресторанами, кафе, сувенірними та антикварними крамницями, виставочними залами і водночас, у тихому, створеному для спокійного відпочинку місці. Кожен з апартаментів відповідає сучасним вимогам на рівні "люкс", має вітальню, спальню, ванну кімнату й повністю обладнану кухня. Площа апартаментів становить від 49 до 110 м2 . Іх можна замовити у 4 категоріях - бронза, срібло, золото, діамант. Ціна номера змінюється в межах 170-400 євро.
Тим, хто любить вдихнути історичну атмосферу, пожити в розкішних умовах, ми рекомендуємо апарт-готель St. George Residence. Зверніть увагу: послуги готелю вже оцінили представники вищого керівництва України.
більше про готель

Magita Hotel - приємний відпочинок у Північній Угорщині

Magita Hotel*** чекає на гостей у одному з найстаріших поселень регіону Хедьайя (поблизу Токаю) – Ердьобенє. Багата історія, мальовничі околиці, кришталево чисте повітря надає особливої атмосфери цьому місцю. Сучасний готель Magita на 56 місць чудово вписується у старовину, але відповідає всім вимогам – номери з ванною, телевізором та мінібаром, виходом в Інтернет; має відкритий басейн та джакузі, сауну, боулінг. У готелі є ресторан з терасою та конференц-зал. Готелю належить і окремий будиночок на 5 осіб, а також винний підвал.
докладніше про готель

Представляємо нову термальну купальню: Salt Hill Thermal Spa

Точніше, ця термальна купальня у селищі Егерсалок за 6 км від м.Егер зовсім не нова. Більш того, через мальовничий соляний пагорб, намитий термальним джерелом, це місце давно називають «угорським Памуккале». Але за останні роки купальня повністю оновилася і тепер має кілька басейнів, wellness-центр. Тут скоро завершиться й будівництво п’ятизіркового готелю. З 14 червня купальня перейшла на літній режим роботи: цілий тиждень тут чекають гостей з 9 ранку до 8 вечора, а відкриті басейни щодня, крім понеділка, пропонують і нічні купання – до 1 години ночі.


Подальша інформація

Озеро Балатон розвивається

Інтенсивний розвиток інфраструктури на «угорському морі» - озері Балатон – почався у 2002 році. Результат на сьогодні - 26 чотиризіркових та 1 п'ятизірковий готель, оновлені пляжі, аквапарки, spa та wellness стали продуктом номер один у регіоні (тут знаходиться одна третина усіх spa-готелів Угорщини). Варто відзначити й розвиток гольф туризму – у Балатонудварі, Балатондьороку, Алшопахоку, Залачані вже відкрито або готуються до відкриття гольфові поля.
Перший 5* апарт-готель Балатону знаходиться на півострові Тихань і називається
Echo Residence Luxury Apartments. Влітку тут розраховують, перш за все, на яхтсменів та гольфістів, взимку – на корпоративних гостей

Перший п'ятизірковий готель Балатона

Наступні 10 новин

Головна | Новини | Календар | Туризм | Контакт

2005-2008 (с) Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм"
2005-2008 (с) Створення сайту від "Карпати-Дизайн"