This version of the page http://xxv.com.ua/?p=89 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-22. The original page over time could change.
XXV » Безкоштовний free-лічильник з PHP
(На чесь Свята Перетинання Світів ..) XXV презентував "Мальовничий Хаос". Хто бажає прийняти участь в опитуваннях 'що в лівій колонці .. але не хоче витрачати ресурсів на перезавантаження сторінки - опитуйтесь спокійно [перезавантажиться тільки віконце опитування]. Кому цікаво довідатись дещо про пунктуацію (в тому ж числі : і на сайті "XXV") - раджу почитати статтю "Про пунктуацію".. в розділі "Трохи науки". З питань розміщення реклами на цьому сайті .. або з інших відповідних питань - прошу звертатись за контактною поштовою адресою olexa.drit@xxv.com.ua .
Доброго дня


olexa drit

Дехто з друзів XXV

Балачка українською
Опитування
Кнопка і її код

Для того щоб бачити цю кнопку .. в такому ж вигляді .. на своєму сайті - повідомте адресу сайту (де Ви .. її встановлюватимете).. після її встановлення .
Моя контактна адреса:
olexa.drit@xxv.com.ua .
Деякі повідомлення
Щоб надіслати коментар - можна не залишати імені, поштової адреси, та адреси сайту . Іноземномовні коментарі - видалятимуться (не залежно від того як набрані [кирилицею .., чи латиницею]). Посилання на російськомовні сайти - видалятимуться теж [а на російські - і поготів].
Участі в акції "Спілкуйся рідною!(http://mova.ridne.net)".. не беру !Інтернетсторінка http://mova.ridne.net/profile
/261 - є фальшивкою !
(Побачивши на сторінках цього блогу .. орфографічну або якусь іншу помилку) виділіть її .. мишою .., і (кінчиком носа ..).. обережно натисніть клавішу "Контроль"(Ctrl). (Якщо після цього .. помилка не зникне) плюньте (подумки ..).. в виділене місце ... і продовжуйте перегляд .. далі .
Увага !

Оприлюднювати через засоби масової інформації .. відповідні матеріали за моїм авторством або співавторством - можна тільки з мого власного дозволу (у випадку співавторства - й дозволу співавторів).

olexa drit
Порушення авторських прав - злочин !
Теж цікаве

Статистика відвідувань
u сьогодня -
239
з 02\07\08 -
21571


Головна
Збірка "01+11"
Колекція посилань
Sофт
Трохи музики
Трохи гумору
Трохи науки
Трохи політики
Щоденникове

XXV

З Входженням в Храм .. Христородиці !

04.07.2008

Безкоштовний free-лічильник з PHP

Опубліковано в Веб-майстрам, Софт — olexa drit @ 18:17
  • (Дякуючи українському ІТ-порталу “UA-Admin”.., та завдячуючи тому чудовому інтернет-підручнику з PHP (.. розташованому на його сторінках)) вирішив (- на прикладі того лічільника ‘що мітиться в цьому підручнику .., та якого (- зазвичай ..) не обминає жоден з достатньо нормальних браузерів) створити (інакше оформлений ..) лічільник який (- за певних потреб ..) міг би статися в нагоді багатьом веб-майстрам (зокрема: й деяким користувачам сервісу “Blog.net.ua”.. котрі (з тих чи інших причин ..) не взмозі перейти на платний хостінг … і потерпають від нестачі (на власних блогах ..) лічільників відвідування).
  • В ітозі: пропоную наступний код абсолютно безкоштовного free-лічильника з PHP :
  • <table height=31 width=88 bgcolor=#0066CC>
    <th width=25 style="border:1px solid #e9e900"><a target=_blank href="http://xxv.com.ua/?p=89" style="font-size:20px;font-family:wingdings,arial;color:#e9e900;text-decoration:none" title="Безкоштовний free-лічильник з PHP">u<a></th>
    <th align=right style="font-size:9px;font:arial;color:#e9e900">
    <? if(file_exists("cter.txt")){$f=fopen("cter.txt","r+");}
    else{$f=fopen("cter.txt","w+");}
    flock($f,LOCK_EX);
    $c111=fgets($f);
    if(!$c111)$c111=0;$c111++;
    fseek($f,0,SEEK_SET);
    fwrite($f,$c111);
    flock($f,LOCK_UN);
    fclose($f);echo $c111;
    ?></th></table>

  • (Щоб встановити цей лічільник на блог сервісу “Blog.net.ua” (звісно: якщо на цьому сервісі не змінилось певним чином .. програмне забезбечення .. по зрівнянню з початком цього року)) треба трохи переробити цей код .., і (- про всяк випадок ..) додати до нього тег “body” (- після чого (зайшовши в редактор .., і відкривши опцію “Meta Tags”) вписати код .. в (третє зверху ..)”віконце”.., і натиснути кнопку збереження змін).
  • (Після цієї адаптації ..) код виглядає так:
  • <body><table bgcolor=#0066CC height=31 width=88 style="position:absolute;top:0px;left:0px">
    <th width=25 style="border: 1px solid #e9e900"><a target=_blank href="http://xxv.com.ua/?p=89" style="font-size:20px;font-family:wingdings,arial;color:#e9e900;text-decoration:none" title="Безкоштовний free-лічильник з PHP">u<a></th>
    <th align=right style="font-size:9px;font:arial;color:#e9e900">
    <? if(file_exists("cter.txt")){$f=fopen("cter.txt","r+");}
    else{$f=fopen("cter.txt","w+");}
    flock($f,LOCK_EX);
    $c111=fgets($f);
    if(!$c111)$c111=0;$c111++;
    fseek($f,0,SEEK_SET);
    fwrite($f,$c111);
    flock($f,LOCK_UN);
    fclose($f);echo $c111;
    ?></th></table></body>

  • Якщо замінити значення параметрів “top” і “left” тегу “table” - лічільник розташується не в лівому верхньому куті .., а (- залежно від введених данних ..) в іншому місці сторінок .
  • (В обох вищенаведених варіантах ..) табло лічільника ..(з першим його ліком ..) матиме наступний вигляд:
  • u 1
  • Можна (- також ..).. достатньо легко зміньювати його форму, кольори, та і весь дизайн .
  • Якщо замінимо шрифт wingdings в стилі тегу a .. на wingdings 3 .., та перед <? додамо дату з котрої ведеться лік ..(з переводом на наступну строку)..[наприклад: з 05\07\08 -<br>] - матимемо:
  • u з 05\07\08 -
    1
  • Щодо правельності роботи (лічільника) - то: це (певною мірою ..) завжди залежатиме від адміністрації сервісу .
  • P.S.

  • (Коди ‘що розміщені на цій сторінці .. зараз) містять виправлення [відтепер .. можна вписувати код .. прямо з цієї сторінки .. не перекодовуючи лапок ; в усіх необхідних місцях ..- розташовані лапки ті 'що треба].
  • (- І ще)(в певних темах оформлення .. на “Blog.net.ua”).. таким чином вставити цей лічільник ..(без переробки таблиці стилів ..) - було не можливо [такий варіант спрацьовував в темі "Мінімалістік"].

    1. Обучение Черной магии. Если хотите научиться делать привороты, порчи, расквитаться с врагами, конкурентами. Устранить соперников. Научиться защищать себя и своих родных, научиться гадать, вызывать духов, демонов. Влиять на свою судьбу и судьбы окружающих. Всему этому, а также многому другому вы сможете научиться пройдя курс обучения.

      Comment by Lord-s — 01.08.2008 @ 10:36

    2. Щодо попереднього “коментаря” :
      Певне: “… многому другому вы сможете научиться …” ..- це ..- також: і створювати самостійно .. не тільки free-лічильник з PHP .
      А якщо серйозно - будьте обережні в ставленні до таких речей про котрі ідеться в цьому “коментарі” (Нашкодити власній душі [а певен: саме таке трапляється як-мінімум в переважній більшості .. щодо такого навчання].. може бути набагато легше … ніж (потім ..) переносити всі (пов’язані з цим ..) негаразди .).
      Та раджу мати справи .. з росіянами .. тільки (хіба-що ..) в “крайніх” випадках .

      Comment by olexa drit — 01.08.2008 @ 22:30

    3. Любая любовная магия. Привороты на всю жизнь. Магия денег, снятие порчи, сглаза, снятие венца безбрачия. Защитная магия, лечебная магия, талисманы, амулеты. Гадания.

      Comment by WDiana — 11.08.2008 @ 14:32

    4. Чом би цій `WDianі не зняти `собі ..”`порчу с `глаз”(з `обох)(чи з `трьох ?)? В тому ж числі : і задля того - щоб не залишати подібних “коментарів” .. в таких місцях .

      Comment by olexa drit — 12.08.2008 @ 01:13

    RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

    Leave a comment

    Дизайн - olexa drit | XXV діє на основі WordPress | Сторінка завантажена - 22.11.2008 [23:34(за Київом)|Saturday]