This version of the page http://www.oda.ck.ua/index.php?lng=ukr&article=689 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-21. The original page over time could change.
Черкаська обласна державна адміністрація

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

www.oda.ck.ua Офіційний портал
 
 
  

Державна податкова адміністрація в Черкаській області


Графік особистого прийому громадян посадовими особами ДПА в Черкаській області

 Дні прийому  
 Прізвище, імя, по батькові, посада
 Години прийому  
Понеділок Ткаченко Юрій Олегович, голова адміністрації 14.00-16.00
Сівірін Олексій Миколайович, начальник регіонального управління по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА В Черкаській області 10.00-17.00
Федченко Володимир Васильович, начальник відділу персоналу   10.00-17.00
Вівторок Шпундра Павло Петрович, перший заступник голови адміністрації 14.00- 19.00
Сизько Борис Борисович, начальник юридичного управління 10.00-17.00
Добровольський Святослав Євстахійович, начальник відділу відомчого контролю 10.00-17.00 
Середа Біблів Євген Євгенович, перший заступник голови – начальник управління податкової міліції 14.00-19.00  
Нескороженна Раїса Миколаївна, заступник голови 14.00-19.00
Велько Тетяна Миколаївна, заступник голови – начальник управління контрольно-перевірочної роботи 14.00-19.00
Крицький Юрій Григорович, завідувач сектором апеляцій 10.00-17.00
Четвер Кучеренко Анатолій Іванович, заступник голови 14.00-19.00
Поліщук Тетяна Дмитрівна, начальник відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян 10.00-17.00
Гребеник Олександр Степанович, начальник управління оподаткування юридичних осіб 10.00-17.00
Іванченко Сергій Анатолійович, начальник відділу оподаткування фізичних осіб 10.00-17.00
П'ятниця Слюсар Анатолій Миколайович, заступник голови 10.00-19.00
Копитіна Людмила Володимирівна, заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб - начальник відділу адміністрування податку на прибуток 10.00-17.00
Зайченко Олександр Петрович, начальник РУ ДААК ДПА України в Черкаській області 10.00-17.00

Примітка:попередній запис громадян на прийом проводиться в часи роботи адміністрації за телефонами:

(0472) 540-531,540-457

Телефон довіри ДПА у Черкаській області: (0472) 540-581

 

 12 листопада річниця створення підрозділів про боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби

За час існування підрозділи показали дієвість та ефективність своєї діяльності у здійсненні благородної справи – боротьби з корупцією. Враховуючи специфіку роботи щодо протидії корупції, контролю за дотриманням законності в податкових органах, відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в Черкаській області достойно прямує до визначної дати.

Так, на виконання завдань, поставлених Президентом України та Кабінетом Міністрів України, вимог діючого законодавства та відомчих нормативних актів протягом січня-жовтня 2008 року співробітниками ВБК в ОДПС ДПА в Черкаській області проведено комплекс заходів щодо упередження та виявлення корупційних правопорушень, а також злочинів, пов’язаних з корупцією в органах ДПС області.

Зокрема, протягом звітного періоду у напрямку профілактики здійснено 274 заходи щодо упередження вчинення посадовими особами ОДПС корупційних діянь, а саме, проведено 143 лекції (бесіди) в структурних підрозділах ОДПС області по роз’ясненню законодавства, яким передбачена відповідальність за адміністративні правопорушення та посадові злочини, пов’язані з корупцією, 78 працівникам податкової служби області винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. З метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності ВБК в ОДПС ДПА в області опубліковано 32 матеріали в місцевій пресі та Інтернет, здійснено трансляції 21 матеріалу по телебаченню та радіо.

У звітному періоді знаходилось на розгляді 25 звернень (20 – громадян та 5 – юридичних осіб) на дії працівників податкових органів області, з яких по 8 зверненнях (7 – громадян та 1 – юридичних осіб) окремі факти правопорушень знайшли своє підтвердження.

З метою недопущення проникнення до органів ДПС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень або осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями, у звітному періоді здійснено перевірки 160 кандидатів на заміщення вакантних посад в органах ДПС, з яких 4-м відмовлено у призначенні.

Протягом січня-жовтня поточного року ВБК в ОДПС ДПА в Черкаській області проведено 139 службових перевірок (розслідувань).

За порушення Закону України «Про боротьбу з корупцією» відносно працівників податкових органів області складено 21 протокол про адміністративні правопорушення, з яких 17 – працівниками ВБК в ОДПС ДПА в області, 3 – прокуратурою області за матеріалами відділу та 1 – управлінням СБ України в області. За вказаними протоколами 18 правопорушників притягнуті судом до адміністративної відповідальності (за протоколами ВБК в ОДПС ДПА в області – 16) та по 2-х протоколах судами прийняті рішення про закриття адмінсправ. В даний час за адмінпротоколами керівниками органів ДПС області 11 правопорушників звільнені з ОДПС, одного працівника попереджено про неповну посадову відповідність та 6-м оголошено догани.

У звітному періоді до органів прокуратури направлено 48 матеріалів для прийняття рішення в порядку ст.97 КПК України, за якими порушено 10 кримінальних справ. Зокрема, по виявлених посадових злочинах, пов’язаних з корупцією, скоєних працівниками ОДПС області, порушено 7 кримінальних справ та 3 справи – відносно посадових осіб суб’єктів господарювання за порушення податкового законодавства.

Робота по упередженню та виявленню злочинів та адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією в органах ДПС області, продовжується.

 

ДПА в Черкаській області проведено комплекс заходів щодо упередження та виявлення корупційних правопорушень

Щодо стану протидії корупціїв органах державної податкової служби у січні-вересні 2008 року

На виконання завдань, поставлених Президентом України та Кабінетом Міністрів України, вимог діючого законодавства та відомчих нормативних актів протягом січня-вересня 2008 року співробітниками відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в Черкаській області проводився комплекс заходів щодо упередження та виявлення корупційних правопорушень, а також злочинів, пов’язаних з корупцією в органах ДПС області.

Зокрема, протягом звітного періоду у напрямку профілактики здійснено 264 заходи щодо упередження вчинення посадовими особами ОДПС корупційних діянь, а саме, проведено 143 лекції (бесіди) в структурних підрозділах ОДПС області по роз’ясненню законодавства, яким передбачена відповідальність за адміністративні правопорушення та посадові злочини, пов’язані з корупцією, 73-м працівникам податкової служби області винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. З метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності ВБК в ОДПС ДПА в області опубліковано 27 матеріалів в місцевій пресі та Інтернет, здійснено трансляції 21 матеріалу по телебаченню та радіо.

У звітному періоді знаходилось на розгляді 22 звернення (17 – громадян та 5 – юридичних осіб) на дії працівників податкових органів області, з яких по 7 зверненнях (6 – громадян та 1 – юридичних осіб) окремі факти правопорушень знайшли своє підтвердження. За однією скаргою громадянина порушено кримінальну справу по факту вчинення працівниками ОДПС злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

З метою недопущення проникнення до органів ДПС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень або осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями, у звітному періоді здійснено перевірки 135 кандидатів на заміщення вакантних посад в органах ДПС, з яких 4-м відмовлено у призначенні.

Протягом січня-вересня поточного року ВБК в ОДПС ДПА в Черкаській області проведено 130 службових перевірок (розслідувань).

За порушення Закону України «Про боротьбу з корупцією» відносно працівників податкових органів області складено 20 протоколів про адміністративні правопорушення, з яких 16 – за матеріалами ВБК в ОДПС ДПА в області, 3 – прокуратурою області за матеріалами відділу та 1 – управлінням СБ України в області. За вказаними протоколами 18 правопорушників притягнуті судом до адміністративної відповідальності (за матеріалами ВБК в ОДПС ДПА в області - 16) та по 2-х протоколах судами прийняті рішення про закриття адмінсправ. В даний час за адмінпротоколами керівниками органів ДПС області 10 правопорушників звільнені з ОДПС, одного працівника попереджено про неповну посадову відповідність та 6-м оголошено догани.

У звітному періоді до органів прокуратури направлено 48 матеріалів для прийняття рішення в порядку ст.97 КПК України, за якими порушено 10 кримінальних справ. Зокрема, по виявлених посадових злочинах, пов’язаних з корупцією, скоєних працівниками ОДПС області, порушено 7 кримінальних справ та 3 справи – відносно посадових осіб суб’єктів господарювання за порушення податкового законодавства.

Робота по упередженню та виявленню злочинів та адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією в органах ДПС області, продовжується.

 

Відділ масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян




Інформаційна підтримка - відділ інформаційної діяльності та комунікацій із ЗМІ управління у справах преси та інформації Головного управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації


Технічна підтримка - відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації

Черкаська обласна державна адміністрація

18000, м. Черкаси,бульвар Шевченка 185

e-mail: cancelar@oda.ck.ua