This version of the page http://www.volyn.com.ua/?arch=68 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-19. The original page over time could change.
"Волинь" - незалежна громадсько-політична газета, новини економіки, політики, освіти, культури, спорту, програма телепередач
ЕЛЕКТРОННЕ ВИДАННЯ №68 ЧЕТВЕР, 19 ЧЕРВНЯ 2003 р.
календар | погода | анекдот
ПЕРША | ФОРУМ | АРХІВ | ВІДГУКИ | ПРО НАС | РЕКЛАМА | ПЕРЕДПЛАТА | КОНТАКТИ
 ЗМІСТ    |    ПЕРША
 ЕКОНОМІКА
 ОФІЦІОЗ
 ЛЮДИНА І СУСПІЛЬСТВО
 КРИМІНАЛ
 НАШЕ ЗДОРОВ'Я
 СТАДІОН
 ВСЯКА ВСЯЧИНА
 ПРОГРАМА ТБ
 РЕКЛАМА | ОГОЛОШЕННЯ
 ТОРБА ДИВ | ЗАГАДОК
 ГОРОСКОП | КРОСВОРД
ПОШУК ПО СТАТТЯХ

розширений пошук

ПИТАННЯ ТИЖНЯ
ЯКБИ ПОВЕРНУТИ ЧАС НАЗАД, ЧИ ВИЙШЛИ Б ВИ НА МАЙДАН У 2004 РОЦІ?

ТАК
  35 %
НІ
  38 %
А Я І НЕ ВИХОДИВ
  27 %

Всього проголосувало: 642



ЛЮДИНА І СУСПІЛЬСТВО

КОВЕЛЬСЬКИЙ МАУГЛІ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО ЛЮДЕЙ
Зарослий. Брудний. Переляканий. Він стояв на чотирьох, вовкувато дивився з-під лоба і якщо хтось наближався, починав кричати. Навіть не кричати, а скавучати. Коли хлопчику дали їсти, він миттєво вткнувся обличчям в тарілку і став жалібно хлебтати, не забуваючи при цьому насторожено зиркати по боках. “Боже, це ж Мауглі!” – почали плакати виховательки садочка. Такого хлопчика в садочок привезла міліція – його знайшли на ковельському вокзалі. З вигляду малюку було близько півтора року. Він зовсім не вмів говорити – лише видавав якісь нелюдські звуки.
читати далі...
НЕЗРЯЧИЙ ДЗЮДОЇСТ
ЕТИЧНІ НОРМИ СУЧАСНОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ
I СТАЛА БАБУСЯ МАМОЮ ДЛЯ БЛИЗНЯТ
інші матеріали рубрики

НАШЕ ЗДОРОВ'Я

ШІСТЬ ОПЕРАЦІЙ ЗА ОДНУ ВЕСНУ
ПЕРЕЖИВ МАЛЕНЬКИЙ ПАЦІЄНТ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ, ІСТОРІЯ ЯКОГО - РІДКІСНИЙ ВИПАДОК У МЕДИЧНІЙ ПРАКТИЦІ Хірурги продемонстрували "вищий пілотаж" Хірург вищої категорії Василь Никитюк, який оперував дев'ятирічного Володю Левонюка з села Самари Ратнівського району, каже, що інформації про лікування подібної патології у дітей не вдалося знайти в Інтернеті, та й в медичній літературі таких випадків описано небагато.
читати далі...
ХТО ЗДОРОВИЙ, ТОЙ І ЩАСЛИВИЙ
інші матеріали рубрики

СУСПІЛЬНА ДУМКА

Я ТАК ДУМАЮ!
ЯКБИ ПОВЕРНУТИ ЧАС НАЗАД, ЧИ ВИЙШЛИ Б ВИ НА МАЙДАН У 2004 РОЦІ?
     
     ОБГРУНТУЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, СВОЮ ВІДПОВІДЬ (НАЙЦІКАВІШІ ВАШІ ДУМКИ БУДУТЬ ОПУБЛІКОВАНІ У ДРУКОВАНОМУ НОМЕРІ "ВОЛИНІ"). ДЯКУЄМО.
ОБГОВОРИТИ
інші теми обговорення

ОФІЦІОЗ

ГОЛОВА ОБЛРАДИ ПРИЙНЯВ ДЕЛЕГАЦІЮ СТОЛИЧНИХ ЖУРНАЛІСТІВ
Делегація Комісії з журналістської етики та "Хартії - 4" цього тижня побувала на Волині. За два роки її члени, а це - Володимир Мостовий, Сергій Рахманін ("Дзеркало тижня"), Микола Вересень та Ігор Солдатенко ("Хартія - 4"), Валерій Іванов (Інститут журналістики Київського національного університету), Сергій Гузь (незалежна медіа - профспілка), Мортон Енберг (співробітник з розробки проектів координатора від ОБСЄ в Україні), відвідали 20 областей України. У кожному регіоні відбувалися зустрічі із представниками влади.
читати далі...
ВУЛИЦІ ПОВИННІ МАТИ СУЧАСНІ НАЗВИ
АНАТОЛІЙ ФРАНЦУЗ РАЗОМ З ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ ПОБУВАВ НА РІВНЕНЩИНІ
ПРИВАТИЗАЦІЯ ЗЕМЛІ – ГОЛОВНА ТЕМА СЕМІНАРУ
інші матеріали рубрики

ЕКОНОМІКА

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБIР ВАЛЕРIЯ ДIБРОВИ
Виповнилося 50 років Валерію Діброві, голові спілки селянських господарств "П'ятидні", депутатові Верховної Ради третього скликання. У Валерія Григоровича в цьому році суцільні ювілеї: у червні минуло 20 років як він очолив господарство. 25 років Валерій у парі з дружиною Валентиною - "срібне" весілля, і вони днями в соборі Різдва Христового Київського патріархату взяли шлюб. 20 років сповнилося синам-близнюкам Віктору і Олександрові. І, нарешті, донька Ірина в цьому році подарувала батькам внучку Валерію.
читати далі...
інші матеріали рубрики

КРИМІНАЛ

СМЕРТЬ У ВЛАСНІЙ КВАРТИРІ
Втеча вбивці у невідомому напрямку.
     Лідія Гуц разом із шістнадцятирічним сином того вечора прийшла на квартиру колишнього чоловіка Петра, щоб владнати деякі справи. Подзвонила у двері раз-вдруге. Ніхто не відповів. — Можливо, батько кудись пішов, — сказав Ілля і натис на ручку дверей. Двері несподівано відчинились. Мати з сином зайшли в кімнату. Всюди було тихо. Ввімкнули світло. Лідія побачила Петра, котрий нерухомо лежав на підлозі. «Мабуть знову набрався», — подумала й підійшла ближче. На підлозі, біля голови Петра, помітила калюжу крові. Мати й син злякано вибігли з квартири, зайшли до сусідки. Від неї потелефонували у «швидку допомогу» та міліцію.
читати далі...
КОЛИ ПРОКУРОР ЗАБУВАЄ ПРО СВОЮ ЧЕСТЬ
БОЙОВИЙ АРСЕНАЛ ВДОМА
ПІДПРИЄМЕЦЬ У РОЛІ... ГРАБІЖНИКА
інші матеріали рубрики

ВСЯКА ВСЯЧИНА

АСТРОЛОГИ СКАЗАЛИ НАПІВПРАВДУ
Англійський король Генріх VIII з великим нетерпінням чекав народження сина, який мав після смерті батька зайняти трон. В 1533 році король радився про це з групою своїх астрологів і провидців. Боячись гніву короля, всі вони запевнили його, що народиться син, який зійде на престол.
     У тому ж році у правителя народилась дочка, яка справді зайняла згодом престол батька й стала значно відомішим монархом, ніж Генріх VIII. Це була Єлизавета I.
читати далі...
БОРДЕЛЬ ДЛЯ СОБАК
ЛІКАРІВ ЗНАЙОМЛЯТЬ З КАЛІГРАФІЄЮ
ЗМІЇ ГОДУЮТЬ БІДНЯКІВ
інші матеріали рубрики

СТАДІОН

І КЛИЧКО, І ЛЬЮЇС ВПЕВНЕНІ У СВОЇЙ ПЕРЕМОЗІ
У ніч з суботи на неділю відбудеться боксерський супербій між українцем та англійцем Як ми уже повідомляли, суперником чемпіона світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Леннокса Льюїса в титульному бою 21 червня в Лос-Анджелесі буде Віталій Кличко. - Британцеві вперше в його професійній кар'єрі доведеться боксувати із суперником, який вищий за нього, - відзначив тренер чемпіона світу Еммануель Стюарт. - Я запросив для нього двох високих хлопців, щоб він міг краще підготуватися до бою з Кличком. Що б не говорили, а Льюїс перебуває у чудовій спортивній формі. Вважаю, він нокаутує Віталія в п'ятому раунді.
читати далі...
ПІСТОЛЕТ ЗАМІСТЬ СВИСТКА
НА КРОСОВИХ ДИСТАНЦІЯХ
РЕКОРДИ ІЗ ШТАНГОЮ
інші матеріали рубрики
НОВИНИ

ВОЛИНЬ

ВИБУХОВИЙ ПРИСТРІЙ СПРАЦЮВАВ НА ПІДВІКОННИКУ

МАЙБУТНІ ВОЇНИ ОСВОЯТЬ КОМП’ЮТЕР

ХАБАРНИКА ЗАТРИМАЛИ У РОБОЧОМУ КАБІНЕТІ

ТАРАНИВ ВЕЛОСИПЕДИСТА І З МІСЦЯ ПРИГОДИ ВТІК

ФАТАЛЬНА ЦИГАРКА

усі новини   

УКРАЇНА І СВІТ

НАРКОБІЗНЕС ПІД “ДАХОМ” ГЕНПРОКУРОРА?

БАЛОТУВАТИСЬ У ПРЕЗИДЕНТИ ЮЩЕНКУ ЗАВАДИТЬ ТІЛЬКИ ОДНЕ…

ЖІНКА ЗАВАГІТНІЛА У… 80 РОКІВ

УКРАЇНА – ШОСТА У СВІТІ ЗА ЕКСПОРТОМ ОЗБРОЄНЬ

У СКНИЛІВСЬКІЙ ТРАГЕДІЇ ЗВИНУВАЧУЮТЬ ЛЬОТЧИКІВ

усі новини   

© 2003 WEB-UKRBIZNES & RIOLA ПЕРША | ФОРУМ | АРХІВ | ВІДГУКИ | ПРО НАС | РЕКЛАМА | ПЕРЕДПЛАТА | КОНТАКТИ