This version of the page http://japanauto.club.co.ua/index_ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-18. The original page over time could change.
Головна - Японські авто - клуб любителів японских авто - японские автомобили
 
[English] [Русский] 
Головна

Nissan показала тизер концептуального коммерческого автомобиля 11.11.08

Компания Nissan опубликовала первое изображение-тизер концептуального коммерческого автомобиля NV2500, который широкой публике будет представлен в начале января следующего года на международном моторшоу в Детройте.

Как говорится в официальном сообщении Nissan, концепт-кар NV200 является самым большим прототипом, когда-либо построенным японской маркой. Внешность NV200 должна дать представление о том, как будет выглядеть аналогичная серийная машина, которая на североамериканском рынке коммерческих автомобилей появится в 2010 году. Более детальная информация о новинке, включая данные о технических и динамических характеристиках, на данный момент не раскрывается.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 6

// Прочитати повністю...
 
Toyota Highlander получит четырехцилиндровый мотор 07.11.08

Японский автоконцерн Toyota анонсировал четырехцилиндровый 2,7-литровый мотор, который появится на новой версии внедорожника Highlander. Как сообщается в пресс-релизе, новый двигатель станет альтернативой шестицилиндровым версиям - он будет обладать повышенной экономичностью и низким уровнем выбросов, но при этом останется довольно мощным - 187 лошадиных сил.

Toyota Highlander с новым мотором будет расходовать 10,7 литра бензина на сто километров в смешанном режиме, и 8,7 литра на "сотню" при езде по трассе. С автоматической трансмиссией внедорожник с четырехцилиндровым мотором будет достигать "сотни" всего за 9,7 секунды.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 15

// Прочитати повністю...
 
Toyota показала оновлений Aygo 05.11.08

У вівторок компанія Toyota представила оновлену міську мікролітражку Aygo, світова прем'єра якої відбудеться на початку грудня поточного року на моторшоу в Болонье. Новинка, також як і оновлені одноплатформові автомобілі Citroen C1 і Peugeot 107, представлені раніше, отримала лише невеликі зміни в зовнішності, включаючи небагато інший передній бампер із збільшеними повітрозабірниками, чия форма теж стала трохи іншою, і нові задні ліхтарі.

Технічна начинка не піддалася ніяким змінам, а під капот як і раніше встановлюватиметься 68-сильний бензиновий мотор об'ємом один літр.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 28

// Прочитати повністю...
 
Honda скорочує виробництво моделі Civic на 10 відсотків 04.11.08

У вівторок компанія Honda повідомила, що у зв'язку з низьким попитом на автомобілі в Європі, компанія понизить об'єм виробництва моделі Civic у Великобританії. Як повідомляє агентство Reuters, скорочення об'ємів випуску відбудеться в грудні 2008 року.

Компанія планувала випустити 228 тисяч автомобілей Honda Civic в цьому фінансовому році, який у Honda начинаєтся з березня, але тепер плани будуть переглянуті і об’єми збірки зменшаться на 22 тисячі машин.

Під скорочення попадають трьох- і п’ятидверні модифікації Civic. Чотирьохдверні седани, які виготовляються в США в тому числі і для російського ринку, будуть вироблятися в попередньому об’ємі.

 

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 31

// Прочитати повністю...
 
Honda зосередить зусилля на наступному сезоні 04.11.08

Керівник команди Honda Рос Браун визнав, що японська команда повністю концентрувалася на прийдешньому сезоні. "По будь-яких мірках, сезон 2008 року не став для команди успішним. Тепер наші думки і зусилля повністю спрямовані в 2009 рік, ми прагнемо мислити стратегічно, щоб придумати, як нам повернути минулу форму. У Бразилії ми, нарешті, перевернемо останню сторінку цього року", - заявив Рос Браун.

"Унікальна атмосфера Сан-Паулу, а також те, що улюбленець місцевих Феліпе Маса бореться за чемпіонський титул, подарує нам прекрасне шоу. Взагалі, "Інтерлагос" – дуже цікава траса, яка ставить безліч цікавих завдань перед гонщиками і інженерами. Місцеві уболівальники дуже емоційні, вони створюють наелектризовану атмосферу. Все це робить "Інтерлагос" ідеальним місцем для фіналу сезону", - додав Браун.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 37

// Прочитати повністю...
 
Тюнери з ICON 4x4 Design перобразили Lexus LX570 04.11.08

Компанія ICON 4x4 Design представить в Лас-Вегасі (США) тюнінгову версію позашляховика Lexus LX570. Як повідомляється в офіційному прес-релізі Lexus, кузов автомобіля буде забарвлений матовою фарбою сірого кольору, тон якої міняється залежно від місця нанесення. Зовнішні накладки і емблеми покриті чорним хромом, з боку видалені молдінги, а з даху рейлінги, що входять в базове оснащення стандартної моделі. Всі дерев'яні панелі в салоні замінені на карбонові, а заднє і бічні стекла отримали глибоке тонування.

Фахівці ICON 4x4 Design також перенастроювали впускну систему двигуна і встановили вихлопну систему власного виробництва, а гальма підсилили за допомогою шестипоршневих і чотирьохпоршневих супортів спереду і ззаду відповідно.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 33

// Прочитати повністю...
 
Перші зображення Lexus RX нового покоління 04.11.08

В середу мережеве видання Autospies опублікувало перші фотографії кроссовера Lexus RX нового покоління, які були зіскановані з японської брошури, присвяченої моделі. Очікується, що світова прем'єра цього автомобіля відбудеться в середині наступного місяця на моторшоу в Лос-Анджелесі. Як уточнює сайт Motorauthority, габаритні розміри і маса нового Lexus RX в порівнянні з кроссовером поточного покоління значно збільшаться.

Базова версія машини стане оснащуватися шестициліндровим тим же 3,5-літровим бензиновим двигуном, проте його потужність і максимальний момент, що крутить, в порівнянні з нинішнім RX збільшаться на п'ять кінських сил і вісім Нм відповідно. Також новинка отримає нову шестиступінчасту автоматичну коробку передач (зараз п'ятишвидкісна) і систему допомоги при чіпанні в гору. Крім цього, експерти сайту Motorauthority не виключають появи в лінійці нового RX версії з восьмициліндровим бензиновим мотором і семимісцевої модифікації.

Но

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 39

// Прочитати повністю...
 
Перші кабріолети Infiniti G37 продаватимуть через святковий каталог 04.11.08
Компанія Infiniti вирішила продати першу партію з 199 новітніх кабріолетів G37 Convertible через святковий каталог Bloomingdale's. Замовлення на новинку, що отримала назву G37 Convertible Premier Edition, почнуть приймати з 10 листопада - за декілька місяців до появи цієї моделі у американських дилерів Infiniti. Все 199 кабріолетів серії Premier Edition отримають унікальну обробку салону з дерев'яними вставками ручної роботи і сидіннями з червоної шкіри, а також оригінальні грати радіатора і 19-дюймові колісні диски. Скільки коштуватиме кабріолет з "прем'єрної" серії поки не повідомляється.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 34

// Прочитати повністю...
 
Nismo розробило тюнинг-пакет для купе Nissan 370Z 04.11.08

Компанія Nismo - "придворне" тюнінгове ательє марки Nissan - анонсувало перший пакет доопрацювань для новітнього спортивного купе Nissan 370Z, світовий дебют якого пройде 19 листопада в рамках автосалону в Лос-Анджелесі. За інформацією, розміщеною на сайті 370Ztech.com, поки в Nismo створили лише стайлинг-кит, а доопрацювання технічної начинки будуть представлені пізніше.

До тюнинг-пакету увійшло нове аеродинамічне обважування кузова, що включає нові бампери, накладки на пороги і великий спойлер ззаду, з'явилася допрацьована система випуску, нові колісні диски оригінального дизайну і набір аксесуарів для обробки інтер'єру. Нові варіанти підвіски, також як і деталі для модернізації двигуна і могутніші гальма, з'являться трохи пізніше.

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 34

// Прочитати повністю...
 
Nissan Versa 1.6 стане найдешевшим новим автомобілем в США 04.11.08

Північноамериканське відділення компанії Nissan оголосило про початок продажів з 18 листопада нової версії седана Versa з двигуном 1,6 літра. Як повідомляється в офіційному прес-релізі марки, Nissan Versa Sedan 1.6 стане найдешевшим новим автомобілем, що продається в США. Рекомендована автовиробником ціна (Manufacturer's Suggested Retail Price) складе 9990 доларів США.

Добитися зниження вартості дозволив 16-клапанний чотирициліндровий двигун об'ємом 1,6 літра і потужністю 107 кінських сил, який встановлюється замість 1,8-літрового мотора на інших версіях моделі Versa. Крім того, в найдешевшому американському автомобілі застосовується 5-ступінчаста механічна трансмісія, замість стандартної для решти модифікацій 6-ступінчастої МКПП. Версії з "автоматом" також будуть дешевші за рахунок використання 4-ступінчастої автоматичної трансмісії, замість дорожчого варіатора.

Ц

Ваш відгук буде першим | Переглядів: 36

// Прочитати повністю...
 


Читайте також

 
Головна
Daihatsu
Honda
Isuzu
Mazda
Mitsubishi
Nissan
Subaru
Suzuki
Toyota
Карта сайту
Оголошення
Форум
Фотогалерея
Пошук
Контакти
Реєстрація
Опитування
Ваш автомобіль

Пошук
Вхід
Популярне

      Mitsubishi Lancer X

      Тест-драйв кроссовера Mazda CX-7

      Нові фото Mazda3

      Honda Pilot. Фото Honda Honda оголосила російські ціни на новий позашляховик Pilot

      Спортивне купе Mazda RX-8

      Infiniti виготовлятиме авто «гольф-класса»

      Suzuki представляє турбованний повнопривідний концепт SX4t

      Toyota в США підвищить ціни на авто

      Минулий рік став найуспішнішим для Mazda

      Новий Toyota Prius можна буде побачити в січні 2009 року

      Оппозитний турбодизель Subaru

RSS
Нові оголошення
аэрография от auto-life
Разное (28.10.2008)
225/40 R18 Зима
Разное (06.10.2008)
Toyota Corolla.
Toyota (25.09.2008)
 Написати оголошення
Нове на форумі
 Кнопка на обмін
admin 04-11-08 23:21
 RE: Mitsubishi Grandis
admin 04-11-08 19:16
 RE: Honda vs Rover
admin 04-11-08 19:13
 Nissan скорочує виробництво Altima
admin 25-10-08 06:29
 Toyota придумала, як перемогти Honda In...
admin 25-10-08 06:26
Фотоальбом

Лексус

Subaru Forester

Suzuki SX4

Subaru B9 Tribeca

Honda Accord Coupe
Хмаринка тегів

honda   lexus   mazda   mitsubishi   nissan   subaru   suzuki   toyota   Как   Компания   России   США   Японии   автомобиль   двигатель   компания   купе   литра   лошадиных   марки   материалам   машин   модель   мощностью   новый   объемом   поколения   появится   продажи   производство   рынке   сил   тысяч   японской   2008   2009  

Наші друзі


Автобаннерная Сеть
 
Клуб любителів японських авто - japanauto.club.co.ua 2008