This version of the page http://vipalpha.com/blog6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-17. The original page over time could change.
VIP COMMUNITY :: Блог порталу :: VIP Alpha
АФІША
КЛУБИ
COMMUNITY
ФОРУМ
НОВИНИ
КОНТАКТ
АВТОРИЗАЦІЯ

eMail:
Пароль:

Реєстрація!   •   Забув пароль?


Блог порталу

VIP COMMUNITY
Микола Nichol, 12 жовтня 2008 о 00:58

Відкрили новий розід "COMMUNITY". Тут ви можете слідкувати за тими хто онлайн, самими активними, новенькими, а також можете преглянути статистику порталу.

З часом в цьому розділі буду вагомі доповнення, отож слідкуйте!!!

+

Останні коментарі в розділах афіша, блог, користувачі

Хто де живе, а також хто що слухає


Як ви давно зауважили, оновилось відображення афіш. Тепер ми показуємо по датах. Також, ми зробили невеликий крок для всесвіту і великий крок для нас - вийшли за межі Львову та львівської області на всеукраїнський нічний простір. В даний момент працює тільки Львівська обл., інші області вчаться працювати з системою і добираються адміністратори. Найближчим часом все запрацює.

В нас появилась сторінка Контакти. Якщо колись було бажання сказати нам щось, ласкаво просимо. Будемо раді почитати ваші пропозиції та зауваження.

Трохи забігаючи наперед, скажу що скоро появляться два нових розділи...

P.S. Ми активно шукаємо молоді таланти, в яких буде бажання влитись в наш колектив. Якщо бажаєте бачити новий розділ і він є доцільним для реалізації та ще й бажаєте його адмініструвати, будемо дуже раді, якщо зв'яжетесь з нами.



Коментарі (1)

Останні пости
Рейтинг користувачів
Мої друзі
Новини + Клуби
Форум
VIP COMMUNITY
Нагадування про подію
Приватні повідомлення
Добав афішу сам!
Оновлення 29.08.2008
Нова версія v. 2.0