This version of the page http://www.ceo.kiev.ua/s3.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-14. The original page over time could change.
ЦЕО - Центр Економічної Освіти

/

» Про компанію
» Семінари в Україні
» Конференції за кордоном
» Корпоративні програми
» Дитячі мовні програми
» Сертифікація CAP/CIPA
» Статті
» Новини
» Партнери
» Реєстрація
» Підписка на розсилку
» Відгуки та пропозиції


8044 490 7610
@ ceo-hot@mail.ru

Адреса:
м.Київ,
пров. Бехтерєвський, 4-В,
3-й поверх
мапа

Поштова адреса:
а/с 5, м.Київ-53,
Україна, 04053

Семінари в Україні

8044 490 7610

ОПТИМІЗАЦІЯ ПОДАТКІВ: тільки законні методи

30 - 31 травня, м. Київ

ДОПОВІДАЧІ НА СЕМІНАРІ:
ДАНІЛОВА О. М. — начальник відділу методології та аудиту Департаменту податкового контролю Державної податкової адміністрації України.
ДРОБОТТЯ С. М. — відомий податковий консультант, редактор рубрики “ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ” газети “БУХГАЛТЕРІЯ”, в минулому начальник відділу ПДВ ДПАУ.
КРИСЕНКО Т. В. – консультант з податків та бухгалтерського обліку, аналітик, автор низки публікацій у щотижневику “ДЕБЕТ-КРЕДИТ” видавничого дому “ГАЛИЦЬКІ КОНТРАКТИ”, газети “БУХГАЛТЕРІЯ. ПОДАТКИ. БІЗНЕС” та ін.
БАТІЩЕВ В. Т. – відомий консультант з податків, редактор збірників систематизованого законодавства газети “БУХГАЛТЕРІЯ”.
ПАВЛОВА О. О. — керуючий партнер компанії SALEOFFSHORE, спеціаліст з міжнародних відносин та оптимізації оподатковування, автор багатьох статей по офшорній тематиці ведучих бізнес-видань в Україні.
СУШАЛЬСЬКА Т. – редактор газети «Бухгалтерія», спеціаліст з оподаткування та бухгалтерського обліку.
У ПРОГРАМІ СЕМІНАРУ:

Оптимізація і мінімізація оподатковування, як предмет конфлікту з контролюючими органами. Відхилення від оподатковування або результат податкового планування. Думка державних і контролюючих органів.
Рівні й інструменти податкового планування: Податкове роз'яснення (доказ неоднозначності, захист підприємства, офіційна думка) і документальне забезпечення і підтвердження господарської операції. Як убезпечити себе в спірних ситуаціях? Особливості обґрунтування звичайних цін.  Чи завжди необхідно експертний висновок. Збільшення статутного фонду як інструмент податкової оптимізації: спосіб залучення «неоподатковуваних» оборотних коштів, проблемні питання податкового обліку внесків у статутний фонд, внески ТМЦ, основними фондами і цінними паперами. Нематеріальні активи в податковому плануванні: майнові права або нематеріальний актив. Відмінності і визначення.
Операції, що дозволяють зменшити податковий тиск: спільна діяльність (плюси і мінуси здійснення), опціон, як інструмент мінімізації оподатковування. Приклади схем  і моделей господарських операцій, що відносяться до групи ризику.
Єдиний податок, як модель оптимізації оподатковування: спірні питання, норми Указу і думка ДПАУ. Вимоги ДПАУ, що не відповідають нормам Указу. Судова практика. Коли використання єдиного податку є ефективним.
Оптимізація оподатковування з використання нерезидентних компаній. Структура офшорної компанії. Вибір афильованої компанії. Характеристика і переваги роботи в схемі банк + компанія. Керування міжнародною компанією й основні документи. Класичні схеми з нерезидентними компаніями. Практика застосування офшорних компаній в Україні.
Оптимізації податку на прибуток у 2008 році. Коментар останніх роз’яснень ДПАУ, Мінфіну. Судова практика. Валовий дохід. Безоплатно передані товари. Позики. Відмінність позики від кредиту, впив на податковий облік. Валові витрати. Критерії. Витрати, пов’язані з навчанням. Послуги: зв’язку, маркетингові. Страхування. Благодійність. Орендні операції. Оподаткування операцій особливого виду. Облік валютних операцій та курсових різниць. Орендна плата та пов’язані з нею витрати. Інші операції особливого виду. Дешевий продаж. Чи обґрунтовані вимоги щодо коректування валових витрат? Застосування звичайних цін: практичні рекомендації від експертів. Відображення в податковому та бухгалтерському обліку окремих операцій. Заборгованості. Наслідки змін Закону про ПДВ при списанні заборгованостей. Вплив ПДВ на оподаткування прибутку щодо заборгованостей. Корегування податку з прибутку і ПДВ. Підстави. Вимоги щодо  заходів по стягненню заборгованостей. Основні фонди. Індексація ОФ на 1 січня 2008 року. Скільки груп ОФ в податковому обліку, їх практичне значення. Операції з ОФ (придбання, будівництво, продаж, ліквідація). Розподіл поліпшень (власних, орендованих). Вплив невиробничих ОФ на об’єкт оподаткування. Переведення ОФ до невиробничих та навпаки.  Зміни в порядку оформлення касових операцій у 2008 р. • Прибуткові і видаткові ордери – бланки суворої звітності; оформленні авансових звітів і первинні документи, що підтверджують витрати; як уникнути штрафних санкцій за порушення в порядку ведення касових операцій. 
Новації в плануванні та адмініструванні ПДВ. Приклади різних ситуацій  з метою оптимізації. Як захищатися при документальних перевірках? Роз'яснення ДПАУ і судові рішення. Звичайні ціни при нарахуванні податкових зобов'язань і податкового кредиту по ПДВ: як довести звичайну ціну продавцеві при продажі, покупцеві – при покупці товарів (послуг)? Документальне підтвердження «звичайності» закупівельних цін. Податково-кредитні проблеми імпортерів у 2007 році. Нюанси оформлення «податково-кредитних» документів. (податкових накладних, чеків, рахунків). Документи, що заміняють податкову накладну. Накладні, отримані з запізненням. Які можуть бути проблеми при відображенні податкового кредиту по «старим» податковим накладним? . Бюджетне відшкодування ПДВ: перенесення негативного значення ПДВ у декларації за наступні періоди (рядки 24-25-26). Як застосовуються штрафи нізащо (приклади).  Розрахунок сум бюджетного відшкодування: що головніше – форма або закон? Проведення камеральних і документальних перевірок, зустрічні перевірки і перевірки за «ланцюжком» постачальників. Судова практика, зв'язана з бюджетному відшкодуванням ПДВ. Електронна звітність: обов'язок або можливість? Що спричиняє наданні реєстрів податкових накладних у ДПІ? Корегування податкових зобов'язань і податкового кредиту: зміна суми компенсації вартості товару; повернення товарів і авансів. Нова форма Розрахунку корегування – додаток 1 до декларації по ПДВ. Імпорт і експорт товарів. Застосування нульової ставки ПДВ (ДМД - підтверджуючий документ). Імпорт-експорт послуг: об'єкт і база оподатковування, платник, податковий агент, дати виникнення податкових зобов'язань і права на податковий кредит. «Курсові різниці» по ПДВ. Особливості застосування п. 6.5 «д»: реклама, маркетинг і т. д. для нерезидента.
Податкове планування заробітної плати та інших виплат. Виплати, що включаються в поняття «заробітна плата» і їхній вплив на різні аспекти: структура заробітної плати на підприємстві, і її вплив на кадрові і фінансові питання. Додаткові блага працівникам: умови про надання житла; безкоштовне харчування на підприємстві; суми знижок при придбанні вироблених (реалізованих) товарів підприємством, інші додаткові блага. Навчання працівників: підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації; юридичне оформлення і вплив на фінансові питання підприємства. Соціальний пакет для працівника: медичне обслуговування; медичне страхування; Матеріальна допомога: на лікування, поховання, інші нестатки.
Актуальні питання утримання внесків а Пенсійний фонд та фонди соціального
страхування.

Аналіз практики контрольно-перевірочної роботи за дотриманням платниками податків податкового законодавства.  Порядок організації та здійснення перевірок органами ДПС. Права органів ДПС при проведенні перевірок та застосування  фінансових санкцій.

Вартість обслуговування учасника (без урахування знижок - дивись нижче) - 1590 грн. (в тому числі ПДВ).
Участь у семінарі Вам необхідно підтвердити оплатою та зареєструватися за нашими телефонами
(044) 490-76-10 (багатоканальний - 11 ліній)
Чекаємо на Ваші дзвінки з 9.00 до 18.30 без перерви. Телефонуйте зараз!

Розклад семінарів


Пн   3 10 17 24  
Вт   4 11 18 25  
Ср   5 12 19 26  
Чт   6 13 20 27  
Пт   7 14 21 28  
Сб 1 8 15 22 29  
Нд 2 9 16 23 30  

Головна сторінка Надіслати листа Русский