This version of the page http://icp.org.ua/ukr/Training/Seminars/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-13. The original page over time could change.
Семінари та консультації :: Iнститут сiльського розвитку
 

Пошук    



Copyright © 2003–2005 ICP.org.ua
Використання матеріалів з цього сайту дозволено лише при гіпертекстовому посиланні на www.icp.org.ua
Адреса для листування: icp@icp.org.ua



Семінари та консультації

Інститут сільського розвитку втілює в життя проект з надання послуг з проведення навчальних семінарів та консультацій з питань покращення якості надання соціальних послуг.
Інститут сільського розвитку втілює в життя проект з надання послуг з проведення навчальних семінарів та консультацій з питань покращення якості надання соціальних послуг.
детальніше...


Нашi подiї

Стаді-тур для представників грузинських органів виконавчої влади
Інститут Сільського Розвитку провів учбовий тур (15-20 липня 2008 року) для представників грузинських органів виконавчої влади. Проект технічної допомоги Міністерства Великобританії з міжнародного розвитку (DFID) «Стійкий розвиток добробуту селян та регіональне планування в Грузії», одним із напрямків якого є допомога представникам органів влади у виробленні механізмів міжвідомчої координації при розробці програм соціально-економічного розвитку села, зацікавив досвід України в питаннях розробки регіональних соціально-економічних програм, програм розвитку аграрного сектору та галузевої підтримки, а також механізми співпраці між міністерствами та громадськими організаціями. Проектом було організовано навчальну поїздку в Україну для працівників міністерств і відомств Грузії.
детальніше...

5 РОКІВ ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ “ІНСТИТУТ СІЛЬСЬКОГО РОЗВИТКУ”
П’ять років тому, у березні 2003 року було засновано ГО "Інститут сільського розвитку".
детальніше...

“Зміцнення демократії на місцях шляхом захисту прав і можливостей сільського населення”
23 травня 2008 року відбулася конференція “Зміцнення демократії на місцях шляхом захисту прав і можливостей сільського населення”.
детальніше...

Подiї партнерiв

Презентація брошури «Пенсійна реформа: виклик для України» у м. Львові
Демографічні тенденції в Україні можуть спричинити фінансову кризу пенсійної системи, якщо не активізувати її подальше реформування вже найближчим часом.
детальніше...

У місті Донецьк відбулася презентація брошури «Пенсійна реформа: виклик для України»
Аналітично-дорадчий центр Блакитної стрічки підготував та оприлюднив брошуру, що має на меті сприяти кращому розумінню викликів пенсійної реформи для держави та громадян та пошуку оптимальних варіантів реформування.
детальніше...

Об’єднання зусиль усіх сторін соціального партнерства у вирішенні питань зайнятості сільського населення Хмельницької області
21 жовтня відбувся круглий стіл «Об’єднання зусиль усіх сторін соціального партнерства у вирішенні питань зайнятості сільського населення Хмельницької області».
детальніше...