Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net ua Copyright 2008 korrespondent.net korrespondent@kpmedia.ua <![CDATA[Точка зору: Кінець олігархії]]> Світова економічна криза дає шанс молодій країні позбавити економіку й політику від примітивного господарювання олігархів, які загнали Україну в безвихідне становище, пише сьогодні Віктор Мороз, головний редактор журналу Сучасність, у своїй колонці в журналі Корреспондент.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/639525 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Нарешті криза]]> Криза має змусити українських політиків провести непопулярні, але потрібні країні реформи, пише Томаш Фіала, директор інвестиційної компанії Dragon Capіtal, у своїй колонці для журналу Корреспондент.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/639471 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Відключення каналів]]> Україні варто діяти справедливо в контролі ефірного простору країни, що вона нещодавно і продемонструвала, знову дозволивши мовлення одному з російських телеканалів, пише у своїй редакційній колонці, опублікованій у свіжому номері київська англомовна газета Kyiv Post.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/638549 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Трибун і народ]]> Барак Обама переміг найбільшу політичну традицію США. Тепер світ має стати краще, висловлює впевненість оглядач Радіо Воля Віталій Портніков у своїй колонці в щотижневику Корреспондент.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/638427 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Ющенко, таки, може говорити]]> У п’ятницю ввечері на телеканалі Інтер Віктор Андрійович явно переборщив зі спробами показати свою значимість, вважає головний редактор журналу Корреспондент Віталій Сич у своїй колонці у газеті 15 хвилин.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/636038 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Без натяку на смуток]]> Криза не так вдарила по кишенях великих бізнесменів, як вказала їм, по яких корзинах потрібно розкладати яйця, пише у своїй колонці редактор рубрики Світ/Гроші газети 15 хвилин Юрій Мартиненко.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/635006 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net
<![CDATA[Точка зору: Вивчити уроки кризи]]> Зростаюча криза в Україні - розплата за кілька солодких і бездумних років, пише у своїй колонці для журналу Корреспондент Єгор Соболєв, координатор бюро журналістських розслідувань Свідомо.
]]>
Точка зору http://ua.korrespondent.net/opinions/632511 Новини роздiлу Точка зору на korrespondent.net