This version of the page http://www.reni.od.ua/ust_priyaz_admin.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-07. The original page over time could change.
Управление юстиции :: Рени ИнфоПортал

.::::: Официальный сайт Ренийского района 

Информационный
портал
Ренийского района

На главную

Бизнес-новости

Ваша реклама

 Сайты власти

О проекте

Город и район
     ::История  
     ::Карты города  
     ::Фотогалерея  
     ::Статистика  
     ::Маршрутки  
     ::Гостиницы  
     ::Предприятия  
     ::Банки  
     ::ФОРУМ  
 

Общество и власть
     ::Ренийская РГА  
     ::Районный совет  
     ::Городской совет  
     ::Сельский совет  
     ::Налоговая  
     ::Юстиция  
     ::Центр занятости  
     ::Районные партии  
     ::Общественность  
     ::Предотвращение коррупции  
     ::Города Украины  
 

   
Статистика
   
 

Наши партнеры
 


 
  Стать партнером  
 


 

В рамках конкурсу «Приязна адміністрація» Ренійське районне управління юстиції запрошує оцінити якість послуг, що надаються органами юстиції

В рамках Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» Ренійське районне управління юстиції запрошує фізичних та юридичних осіб оцінити якість послуг, що надаються органами юстиції.

З 30 вересня до 15 грудня 2008 року громадяни, громадські організації, юридичні особи, які звертаються до органів юстиції за наданням послуг, можуть висловлювати свої оцінки щодо роботи Ренійського районного управління юстиції. Для цього потрібно заповнити анкету (електронна версія анкети розміщена також на сайті Головного управління державної служби України за адресою: www.guds.gov.ua) та надіслати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 15, Головне управління державної служби України або в електронному вигляді на електронну адресу: priyazna-adm@guds.gov.ua.

Як повідомлялося, з 15 липня 2008 року до 15 лютого 2009 року, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 933 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація", Ренійське районне управління юстиції бере участь у конкурсі «Приязна адміністрація». Мета конкурсу - удосконалення роботи з громадськістю щодо поліпшення якості послуг та своєчасності їх надання, підвищення рівня відкритості та прозорості, спрямування роботи державних службовців на задоволення потреб громадян, формування високого рівня особистісних, професійних та етичних якостей державних службовців.

Переможці Конкурсу визначаються за результатами аналізу інформацій, наведених в анкетах учасника Конкурсу; перевірок експертних груп; оцінювання громадянами роботи органів виконавчої влади в анкетах споживача управлінських послуг.

Конкурс проводиться у три етапи: перший – організаційний (до 30 вересня), другий - аудиту (до 15 грудня), третій – підсумковий (до 15 лютого).

 
         


При любом использовании материалов сайта гиперссылка на данный сайт обязательна.

Создание и поддержка сайта :: студия "Алозавр"


Обновление сайта :: 27 Октябрь, 2008 22:54 ::