This version of the page http://opora.rv.ua/component/index.php?&month=11&year=2008 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-07. The original page over time could change.
Рівненське представництво Громадянської мережі ОПОРА - Головна

Оголошення

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ
Оголошення | Проекти
21.01.2008 |

ОПОРА запрошує до співпраці експертів, аналітиків місцевої політики, журналістів, громадських спостерігачів, науковців та просто не байдужих рівнян. ...

Підписка на Новини






Лічильники


Реклама

Головна
З затримкою на 10 днів розпочали свою роботу дільничні виборчі комісії.
Новини та події - Останні новини
05.11.2008

Сьогодні, 5 листопада розпочали роботу дільничні виборчі комісії в місті Рівне. Територіальна виборча комісія, отримавши гарантійного листа від РОДА, змогла розпочати роботу з ДВК та підписати угоди з підприємствами про виготовлення печаток і друк виборчої продукції.  

Коментарів немає
Детальніше...
 
Уподобання мешканців Рівного щодо кандидатів на посаду міського голови
Новини та події - Останні новини
04.11.2008
Сьогодні, 4 листопада на прес конференції Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила результати соціологічного  дослідження в рамках моніторингу позачергових виборів на посаду міського голови м. Рівне. Опитування проводилось з 27 по 30 жовтня 2008 року на основі репрезентативної вибірки.
1 Коментар
Детальніше...
 
Хто буде мером?
Новини та події - Останні новини
03.11.2008

У вівторок, 4 листопада, об 11.00 в конференц - залі ТРК «Рівне 1» (м. Рівне, вул. Д. Галицького 19, 7 поверх) Громадянська мережа ОПОРА проведе прес - конференцію на якій оприлюднить результати незалежного соціологічного дослідження рейтингу кандидатів на посаду міського голови  міста Рівне за місяць до виборів. Також буде представлена інформація про забезпечення громадського спостереження в день виборів.

Коментарів немає
Детальніше...
 
З понеділка будуть відомі правила вступу до ВНЗ країни.
Зовнішнє оцінювання - Зовнішнє оцінювання
30.10.2008

 Взнати про правила вступу до ВНЗ та, відповідно, визначитись куди йти вчитись після школи цього року можна буде раніше.

 

Правила вступу до ВНЗ мають бути розроблені до суботи (Нак № 802 від 2 вересня 2008 року, п 10). Також Український центр оцінювання якості освіти рекомендував Вишам оприлюднити умови вступу до того ж часу.  Минулого року, правила вступу до Вишів повинні були подати до 20-го січня (Нак №1172 МОН)

Детальніше...
 
ДВК досі не утворено
Новини та події - Останні новини
29.10.2008

Досі не утворено дільничних виборчих комісій на позачергових виборах міського голови міста Рівне. Згідно Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" дільничні виборчі комісії повинні бути утворені за 35 днів до дня виборів. Тобто, дільничні комісії повинні бути укомплектовані людьми, мати приміщення та печатку.  На позачергових виборах народних депутатів України 2007 року та на парламентських виборах 2006 року це регламентувалось постановою №252 Центральної виборчої комісії.

Також має відбутися перше засідання, на якому члени комісії мають скласти присягу та підписати відповідні домументи. Лише після цього дільнична виборча комісія є легітимною.

 

Невирішеним залишається питання фінансування проведення виборів міського голови в Рівному. Станом на 12 годину 29 жовтня депутати Верховної Ради України так і не проголосували за виділення необхідної суми, що складає 1 млн 156 тисяч гривень. Відкритим залишається і кадрове питання – на членів ДВК не вистачає більше сотні осіб.


 

 

Коментарів немає
Детальніше...
 
Звіт з моніторингу позачергових виборів міського голови міста Рівне за 22 жовтня 2008 року
Новини та події - Останні новини
24.10.2008

Загальна ситуація

 

Останні 10 років посаду міського голови Рівного незмінно займав Віктор Чайка. Його рейтинг під час  місцевих виборів 2006 року становив 57%. У лютому 2008 Віктор Чайка передчасно помер, а за 6 місяців після того було оголошено про проведення позачергових виборів мера міста Рівного.

 

З лютого 2008 року загострилася політична боротьба між потенційними учасника майбутньої виборчої кампанії, що передбачала використанні ряду технологічних прийомів:

  • У зв'язку з високим рівнем підтримки серед населення Віктора Чайки, заступниками мера поширювалося звернення покійного міського голови («заповіт Чайки») щодо підтримки важливих для міста проектів.
  • Депутати ініціювали перейменування проспекту Миру на проспект ім.Чайки. Акції протесту проти таких дій очолив депутат обласної ради Василь Червоній, який є одним з кандидатів на посаду нового міського голови Рівного.
  • Заступник міського голови з економічних питань Сергій Васильчук ініціював реалізацію проекту «За Велике Рівне», що передбачав розширення меж міста на 85%. Втім, після офіційного оголошення початку виборчої кампанії Васильчук підтримав кандидатуру директора Рівнеоблводоканалу Володимира Хомка, а про проект нічого більше не відомо.
Коментарів немає
Детальніше...
 
Інші:
  • Прес - конференція в УНІАНi
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 7 з 120
 

Випадкове зображення


Міжнародний табір 2006

Календар Новин

<< Листопад 2008 >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
     
 1
 2
3
4
5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Друзі проекту

Освітній навігатор ОПОРА Львів

Авторизація






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація

Хто на сайті?

Зараз на сайті: 1 гість

останні новини

  • Верхній пост
  • З затримкою на 10 днів розпочали свою роботу дільничні виборчі комісії.
  • Архітектор - це престижно?
  • Уподобання мешканців Рівного щодо кандидатів на посаду міського голови
  • Хто буде мером?

Популярне

  • Аналіз виконання бюджету 2007 р. Рівненським міським управлінням культури і туризму.
  • Корупції у рівненських ВНЗ немає?
  • Площ під алкоголь і тютюн в Рівному не даватимуть
  • Працівники ДАІ не мають права вилучати посвідчення водія до рішення суду
  • Аналіз виконання бюджету 2007 р. Рівненським міським управлінням охорони здоров'я.
  • Головна
  • Контакти