This version of the page http://m1.tv/ua/about/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-05. The original page over time could change.
M1 :: Новини М1
зараз в ефірі>>
Хіти Non-Stop
05/11/08
Новини М1 >>
>> "Music Post" повертається

"Music Post" повертається до ефіру М1. Після кількамісячної відпустки з дванадцятого жовтня щотижня на глядачів міжнародного музичного знову чекатиме двадцятихвилинний мікс найкращих інформаційних та аналітичних матеріалів про музику. Щонеділі о 12 годині Віктор Скуратівський розповідатиме про найцікавіші події, що трапились у світі музики протягом тижня.  
Як завжди на глядачів чекатимуть ексклюзивні репортажі, улюблені кліпи, журналістське розслідування та міжнародна афіша найкращих концертів. Крім цього, відтепер питання зірці у рубриці "Інтерв`ю" ставитимуть саме глядачі. З поміж усіх запитань, надісланих на редакційну скриньку протягом тижня, обиратимуть три найкращих, які і потраплять до ефіру програми. До того ж, кожен зможе перевірити свої знання у новій музичній вікторині та отримати призи за правильні відповіді на її запитання. Тож не пропустіть перший випуск оновленого щотижневика "Music Post" з Віктором Скуратівським вже цієї неділі о дванадцятій годині.
М1

2008-10-10

Архів
М1 ділиться зірковими рецептами
Бажаєш дізнатися, як без шкоди для гаманця подолати відчуття голоду? Дивись на М1 нову програму “Кухня-respect”!

2008-10-02
далі...  
На М1 стартує новий проект "Ікра"
Приєднуйся до дегустації зіркового життя та просто насолоджуйся! Найпікантніші подробиці, найгучніші скандали, приховані факти зіркових біографій у програмі "Ікра" на М1.

2008-09-18
далі...  
На М1 стартувало караоке-шоу "Народ проти"
В суботу, 6 вересня, на телеканалі М1 стартував новий проект "Народ проти...", який відразу увірвався в топовий рейтинг програм каналу. Героїнею дебютної програми стала співачка Тіна Кароль, яка відстоювала свій зірковий статус.

2008-09-04
далі...  
Визначено переможця акції до Дня незалежності України
Двадцять четвертого серпня усі бажаючі мали нагоду відсвяткувати День народження країни разом із М1 та підтримати тих, хто постраждав від стихійного лиха у Західній Україні, беручи участь у святковій акції.

2008-08-26
далі...  
Стартував новий сезон на каналі М1
У новому телевізійному сезоні на міжнародному музичному на вас чекає безліч нових та надзвичайно цікавих програм.

2008-08-11
далі...  
Святкуй День Незалежності разом з М1!
Не пропусти святковий ефір на міжнародному музичному каналі. На тебе чекає зустріч зі співачкою Ані Лорак та презентація найсвіжіших відеокліпів у оновленому "Міністерстві Прем'єр"!

2008-08-10
далі...  
Двобій контрастних кліпів на М1
Час великих подій настав! М1 та торгова марка "Tuborg" презентують новий розважально-бойовий проект "TwistЧиBlack"!

2008-06-12
далі...  
Канали М1 та М2 відзначили день захисту дітей
Першого червня кожна дитина має отримати подарунок. Під таким гаслом телеканали М1 та М2 Естрада провели благодійну акцію до Всесвітнього дня захисту дітей.

2008-06-02
далі...  
У погоди на М1 з'явилось нове тіло
У телеканала М1 з’явилося нове вродливе обличчя, а радше - тіло. Відтепер за погоду в ефірі міжнародного музичного відповідатиме солістка гурту "Нікіта" Даша Астафьєва.

2008-05-29
далі...  
Стань частиною інтерактивної карти України!
Напередодні історичного концерту Пола Маккартні маєш унікальну можливість стати частиною інтерактивної карти України!

2008-05-28
далі...  
  Анонси
Музична революція на каналі М1! Перший по-справжньому латино- американський хіт-парад в історії європейського телебачення - HASTA LA VICTORIA SIEMPRE. Привабливий та темпераментний ведучий Адріан Гарсія щотижня представляє глядачам підбірку з п'яти найкращих латино- американських композицій.
"C&C music" - це добірка з десяти мегастильних молодіжних кліпів. Щодня з понеділка до п'ятниці о 15:30 на тебе чекає свіжа порція хітів від українських і зарубіжних виконавців! Усі вони приправлені легким соусом із дружніх дівочих розмов двох чарівних ведучих - Лани та Роксолани.

“Хроніки моди” – модні дефіле з усьго світу, щомісячний звіт-дайджест моди. Крім того, ви отримаєте можливість зазирнути до "Зіркової шафи" та дізнатися, яким брендам віддають перевагу найвідоміші та наймодніші зірки.
Дивіться “Хроніки моди” щоп'ятниці о 19.30 та щонеділі о 15.00

8-хвилинного блоку eMOneNews від Кароліни Ашіон тобі замало? Хочеш знати більше курйозних пліток про найрейтинговіших людей у світі? Дивись щодня з понеділка по п’ятницю, о 21:30 підсумковий випуск шоу-бізних новин – eMOneNews King.size.

Щосуботи Василіса Фролова влаштовує вечірку під девізом "SHAKEанемо, бейбі!". Шоу в ефірі - це кілька сюжетів, присвячених останнім подіям у клубному житті столиці, ексклюзивні коктейлі та гарячі танці й пісні у виконанні іменитих гостей. Твоє pre-party – це шоу SHAKEанемо, baby на М1!

M1cipe - програма про жінок, але не лише для них. Залаштункове життя популярних українських артисток і поп-дів світу у наближеній до пересічного глядача обстановці. Як вони поєднують яскраве життя на сцені і повсякденний клопіт звичайних жінок - дивіться в неділю, о 10:00 та у четвер, о 22:00.


Якщо зранку тебе розбудили незнайомі голоси, це ще не означає, що ти заснув у клубі.
Можливо, це мама ввімкнула М1, щоб послухати розповіді гостей “Гутен Морген”.

З понеділка по п'ятницю шоу в прямому ефірі – для тих, хто приймає гостей зрання.
Нові кліпи >> Новини >>
Віталій Козловський
Дождь стучит в окно

в гарячій ротації

Прихильники бондіани зізнались у коханні до гурту "Duran Duran". Британці визначили десятку найкращих саундтреків до фільмів про агента нуль нуль сім.