This version of the page http://www.dalas.com.ua/ua/bio/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-05. The original page over time could change.
ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН Київ озеленення біоенергетика газон Садовий центр Далас
Ландшафтний дизайн / Ландшафтний дизайнер Оляна Сліпченко
 

Біоенергетика

Кожному дереву властива своя особлива магія геометрії, за допомогою якої цілісна фігура дерева резонує із кровоносною, лімфатичною й нервовою системами людини. Дерево може бути донором, воно ділиться з людиною біоенергетичними запасами, чи знімає біль, стрес, понижує тиск. Біоенергетичні донори: дуб, сосна, акація, клини, береза, горобина та ін.

Донором номер один називають дуб. Він віддає надзвичайний заряд біоенергії. А дехто з учених стверджує, що дуб і думки прояснює. Також коли болить серце, необхідно ходити влітку по росі й прикладати своє серце до дуба щодня на 20 хвилин, за 10 днів серцеві недуги мають зникнути. Кажуть, що серце людини знаходиться в дубі.

 

 

Друге місце серед дерев-донорів посідає сосна та її хвойні родичі. Вона наповнює людину важкою та щільною біоенергією, це мають знати люди, котрі потерпають  від серцевих хвороб, нападів головного болю. Їм не варто гуляти в сосновому лісі – „заряджаючись” від дерев, вони зазнаватимуть великого енергетичного навантаження.

 

Чималі біоенергетичні запаси має акація. Вона дарує свіжість і бадьорість, поліпшує настрій. Її енергія особливо потрібна жінкам. Корисно гуляти і кленовою алеєю.

 

 

 

 

 

Якщо людина пригнічена, то їй варто скористатися „послугами” дерев, які поглинають енергію (осика, каштан, тополя і верба вавілонська), Вони допомагають позбутися негативної інформації, покращують прохідність енергетичних каналів, якісно змінюють стан біополя. А також ніби вбирають в себе душевний біль, тривогу, депресію.

 
ГАРЯЧА ПРОПОЗИЦІЯ

З 22 Жовтня

акція на ялівці

Детальніше

З 25 вересня

виноград дикий Veitchii

по новій супер ціні

Детальніше


  Пошук по сайту