This version of the page http://vezha.org/day-2008-10-2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-04. The original page over time could change.
2 Жовтня 2008 — Новини Івано-Франківськ, Прикарпаття
4 Листопада 2008 www.vezha.org

В Рогатині проведено фестиваль “Опільські весільні забави”

2 Жовтня 2008, 16:45, Культура, Переглядів: 254
У м. Рогатині на площі Роксолани відбувся районний фестиваль “Опільські весільні забави”. Захід складався з двох частин: обрядових елементів опільських весільних музик та танцювально – розважальної за участю весільних музик.
У фестивалі прийняли участь близько 160 учасників – аматорів фольклорних колективів району.

У Києві мешканця Прикарпаття завалило бетонними плитами

2 Жовтня 2008, 16:13, Суспільство, Переглядів: 281
У Києві на місці нелегального будівництва у гаражному кооперативі, робітника завалило бетонними плитами.
Трапилося це, коли будівельники укріпляли стіни котловану, поблизу проїжджав потяг. Колія проходила майже в двох метрах до краю величезної ями, у котрій знаходився будівельник. Від руху потягу пісок у котловані почав осипатися.

Підприємства газового господарства Івано-Франківської області не готові до опалювального сезону

2 Жовтня 2008, 16:04, Суспільство, Переглядів: 196
12 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за результатами перевірок стану готовності спеціалізованих підприємств газового господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

Вперше Кубок УЄФА на Прикарпатті

2 Жовтня 2008, 15:42, Спорт, Переглядів: 257
В Івано-Франківській області пройдуть матчі другого кваліфікаційного раунду жіночого Кубка УЄФА. Вчора, першого жовтня, з цієї нагоди відбулася прес-конференція міського голови Івано-Франківська, голови обласної федерації футболу Віктора Анушкевичуса та заступник виконавчого директора Федерації футболу України Василь Заброда.

З 23 вересня по 2 жовтня роздрібні ціни на світлі нафтопродукти залишалися стабільними

2 Жовтня 2008, 15:35, Економіка, Переглядів: 176
За даними моніторингу цін, що його проводить Державна інспекція з контролю за цінами в основних чотирьох операторів області, з 1 по 23 вересня роздрібні ціни на світлі нафтопродукти знижувалися, з 23 вересня по 2 жовтня 2008 року – залишалися стабільними.

Консульство Польши во Львове отказало в выдаче визы Тарасу Прохасько

2 Жовтня 2008, 15:26, Суспільство, Переглядів: 218
Как сообщил сам Прохасько, польская сторона пригласила его на международный форум, в котором намерены принять участие литераторы из ряда европейских стран. Однако сотрудник польского консульства потребовала от писателя дополнительные документы.

Як тварини в будинку вплинуть на вашу дитину?

2 Жовтня 2008, 15:14, Суспільство, Переглядів: 190
Якщо ви все-таки вирішили, що у вашому будинку чи квартирі з’явиться тварина, фактично новий член родини, то разом із ним у життя вашої дитини ввійде цілий новий світ. Загальновідомо, що дитина, в якої є домашній улюбленець, виростає здоровою фізично та психічно, більш самостійною. Вона вчиться правильно поводитися з тваринами, а також відповідальності за іншу живу істоту.

Додаткової сесії не буде, вступники матимуть змогу складати тести зовнішнього незалежного оцінювання тільки раз

2 Жовтня 2008, 14:54, Освіта, Переглядів: 242
Додаткової сесії не буде, вступники матимуть змогу складати тести зовнішнього незалежного оцінювання тільки раз. Про це повідомив директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук.

Хто винен у падінні зарплат?

2 Жовтня 2008, 13:54, Суспільство, Переглядів: 207
Держкомстат зафіксував у серпні різке падіння зарплат — на 2.8 % у порівнянні з липнем. Причому найбільше зниження спостерігається в промисловості, фінансовому секторі й сфері нерухомості. Це перші наслідки фінансової кризи, упевнені експерти. Тепер вони очікують погіршення ситуації.

Колодязь, що приносить смерть

2 Жовтня 2008, 12:30, Суспільство, Переглядів: 206
Невідомі підземні отруйні гази стали причиною передчасної смерті 44-літнього надвірнянця та важкого отруєння його 21-літнього колеги по роботі. Першого жовтня працівник одного із приватних підприємств Надвірної заліз у криницю, щоб дістати звідти водяного насоса. Коли тиша з-під землі стала підозрілою, співробітники чоловіка занепокоїлися та кинулися до криниці. Їх побоювання, на жаль, мали усі підстави: сердега, надихавшись невідомих газів, знепритомнів.

На Івано-Франківщині зіткнулися чотири автомобілі

2 Жовтня 2008, 12:28, Суспільство, Переглядів: 262
Сумна пальма першості у статистиці загибелі людей на Івано-Франківщині й досі належить дорожньо-транспортним пригодам. На щастя, аварія, що трапилася 1-го жовтня близько 12-ої години у Крихівцях Івано-Франківської міської ради, не забрала людського життя. Однак без важких травм не обійшлося й тут.

Податкові надходження на Прикарпатті перевищили 2 мільярда гривень

2 Жовтня 2008, 12:20, Економіка, Переглядів: 179
2 млрд. 130,1 млн. грн. за підсумками 9 місяців п.р. сплатили до Зведеного бюджету податків та зборів, які контролюються органами ДПС в області, платники податків Прикарпаття. Минулорічні надходження за аналогічний період часу збільшилися на 356,3 млн. грн. або 20,1 відс.

Відбулося жеребкування традиційного турніру з міні-футболу "Кубок Галичини"

2 Жовтня 2008, 12:06, Спорт, Переглядів: 181

Bідбулося жеребкування традиційного турніру з міні-футболу "Кубок Галичини", який вперше відбудеться в Івано-Франківську з 9 по 12 жовтня.

За результатами жеребкування команди поділені на дві групи.

В Івано-Франківську продовжила роботу програма підготовки молодих лідерів

2 Жовтня 2008, 11:38, Суспільство, Переглядів: 179
1 жовтня в Івано-Франківську, уже втретє за свою одинадцятилітню історію, стартував проект "Школа лідерів". До участі у ньому зголосилися 70 молодих амбітних франківчан, котрі готові взяти на себе відповідальність за сьогодення і майбутнє в своєму регіоні, країні, світі.

Замість трьох – один

2 Жовтня 2008, 11:02, Суспільство, Переглядів: 182
Цьогоріч Державне комунальне підприємство «Електроавтотранс» мало поповнитись трьома новими тролейбусами «Електро-ЛАЗ» з низькою підлогою, обладнаних для перевезення пасажирів з особливими потребами. Однак наразі не відомо, чи до кінця року на тролейбусні маршрути виїде хоча б один новий тролейбус.

253 т городини привезли на Прикарпаття з Київської області

2 Жовтня 2008, 10:52, Суспільство, Переглядів: 171
253 т городини привезли на Прикарпаття з Київської області, згідно гуманітарної програми “Повінь” Товариства Червоного Хреста. Овочі розподілили між соціально незахищеними мешканцями трьох постраждалих районів області - Косівського, Коломийського та Снятинського.

Коли ж дороги зміняться на краще?

2 Жовтня 2008, 10:41, Суспільство, Переглядів: 195
На початку року заступник міського голови Івано-Франківська з питань житлово-комунального господарства Олександр Дерев’янко говорив, що 2008 стане роком розвитку транспортної інфраструктури. Він навіть заявив, що мерія «зробить так, що містом можна буде вільно проїхати».

Між українськими регіонами посилюється конкуренція за інвестиційні ресурси, - В.Куйбіда

2 Жовтня 2008, 10:34, Економіка, Переглядів: 167
Між українськими регіонами посилюється конкуренція за інвестиційні ресурси. Про це заявив сьогодні міністр регіональної політики і будівництва Василь Куйбіда, виступаючи на VIII економічному форумі в Львові.

Мешканець Нью-Йорку та уроженець Львівщини ініціює в Івано- Франківську відкриття осередку бейсболу

2 Жовтня 2008, 9:33, Спорт, Переглядів: 173
Про це повідомив голова Комітету фізкультури і спорту МВК Віталій Матешко. За його словами, офіційний візит Василя Тараско зі США до Івано-Франківська може започаткувати на Прикарпатті американський вид спорту – бейсбол. Голова спорткомітету переконаний, що це цілком можливо. Для відкриття такого осередку необхідне бажання керівників будь-якої спортивної або загальноосвітньої школи, де є футбольне поле.

Оперативні дані про середні рівні роздрібних цін на соціально значущі споживчі товари

2 Жовтня 2008, 9:05, Економіка, Переглядів: 176
Оперативні дані про середні рівні роздрібних цін на соціально значущі споживчі товари, що реалізуються підприємствами роздрібної торгівлі у Івано-Франківській області за 2008 рік.

В Україні стартують два баскетбольні чемпіонати

2 Жовтня 2008, 8:54, Спорт, Переглядів: 116
На початку жовтня стартує чемпіонат України з баскетболу. Вперше в історії одночасно розпочнуться два турніри.

До Івано-Франківської та Чернівецької областей направлена робоча група працівників апарату РНБО

2 Жовтня 2008, 8:09, Суспільство, Переглядів: 120
Рада нацбезпеки і оборони посилила контроль за реалізацією рішення "Про реалізацію органами виконавчої влади заходів, спрямованих на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації природного характеру в зонах надзвичайної екологічної ситуації в окремих місцевостях Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей". Відповідно до цього до Івано-Франківської та Чернівецької областей направлена робоча група працівників апарату РНБО на чолі з керівником управління екологічної та науково-технологічної безпеки.

В Микуличині відкрили нове приміщення дитячого садка

2 Жовтня 2008, 8:02, Суспільство, Переглядів: 99
30 вересня в селі Микуличин Яремчанської міської ради було урочисто відкрито нове приміщення дошкільного навчального закладу "Ягідка". Допомагали в реконструкції приміщення, в якому до цього часу знаходилась школа-інтернат, представники Миколаївської області.

Богородчанське ДТП слухатимуть у Надвірні

2 Жовтня 2008, 8:00, Суспільство, Переглядів: 123
Як нам стало відомо, нарешті визначилися з місцем судового розгляду справи щодо резонансного ДТП, яке трапилося в селищі Богородчанах 29 червня цього року.

«Діагноз: невиправний романтик»

2 Жовтня 2008, 7:57, Культура, Переглядів: 127
Чому чоловіки кохають одних, а одружуються з іншими? Чому дівчата, які мріють про „принців”, а заміж виходять – за невдах і зануд. Відповіді на ці та інші запитання пропонує знайти у своїй книжці івано-франківський письменник Юрій Никорак. Нині в арт-кафе клубі "Химера" він презентує роман «Діагноз: невиправний романтик».

Міліціонерам – житло службове, правопорушникам – тимчасове

2 Жовтня 2008, 7:52, Суспільство, Переглядів: 95
З одноденною поїздкою на Івано-Франківщині побував заступник Міністра внутрішніх справ України Володимир Хоменко. У цей же день прикарпатські правоохоронці запросили представників духовенства, пресу, керівників Надвірнянської районної держадміністрації на оглядини своїх новобудов. В урочистій обстановці вісьмом офіцерам Надвірнянського райвідділу внутрішніх справ заступник Міністра вручив ордери на отримання службового житла, зведеного за кошти МВС України.



Хочете поставити запитання меру і отримати відповідь на нього в телеефірі?

Надсилайте листи із запитаннями на адресу студії: вул. Галицька, 22, ТРК “Вежа” із позначкою програма “ГАРЯЧА ТРІЙКА”. Або телефонуйте у робочій час за номером 77-61-28.
І, звісно ж, можете залишати свої запитання до міського голови ТУТ.

Щосуботи о 18:30 на каналі 3-я студія дивись програму "ГАРЯЧА ТРІЙКА". Повтор програми у неділю о 8:20.
Якій варіант розвитку подій ви вважаєте найбільш прийнятним?
Коаліція БЮТ і ПР
Коаліція НУНС і ПР
Коаліція БЮТ і НУНС і БЛ
Коаліція БЮТ, НУНС і ПР
Дострокові вибори Президента
Дострокові вибори Парламенту
Дострокові вибори Президента і Парламенту
Я сам(а) собі дам ради


Програма передач радіо "Вежа"

7:00Інформаційна програма (Голос Америки)
8:45, 9:45, 10:45, 11:45, 13:45, 14:45, 16:45, 17:45Новини (Вежа)
11:00“Коротка розмова”
13:00“Коротка розмова”
18:15Інформаційна програма (Голос Америки)
18:45Інформаційна програма (Голос Америки)
19:30“Діалоги з Михайлом Маланюком”
23:00Інформаційна програма (Голос Америки)

Новини УНІАН:
Завантаження...

завантаження...
Івано-Франківська міська рада відкрила благодійний рахунок для перерахування коштів постраждалим від повені прикарпатцям.


Одержувач: виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради
Р/р 37118804054346 в ГУДК в Івано-Франківській обл.
м. Івано-Франківська; мфо 836014; і.к. 04054346
Призначення платежу: благодійна допомога на ліквідацію наслідків стихійного лиха.
По новинах

По сайту

Google




Акція



Детальніше...





Жовтень '2008
←туди       сюди→
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031









Погода на завтра:
м. Івано-Франківськ


Наші партнери:














Наша кнопка:



ЦІКАВЕ ВІДЕО
Загрузка...