This version of the page http://talne.info/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-11-04. The original page over time could change.
Новини » Тальнівський Інформаційний Портал
 
  КРУ  

У Катеринопільському “Колосі” зникає готівка і “випаровується” бензин

  • 0
Переглядів: 52 | Додав: kru | 20 жовтня 2008 | Категорія Новини » КРУ.

Близько 40 тис.грн. нестачі, виявили спеціалісти контрольно-ревізійного відділу у Катеринопільському районі під час ревізії фінансово-господарської діяльності районного фізкультурно-оздоровчого клубу “Колос”. Більше 30 тисяч з цієї суми зникли з корпоративної пластикової картки установи не знати куди. Ревізорам так і не вдалося побачити документи, які б підтверджували реальне використання цих коштів. А ось 7,3 тис.грн. чітко виписані у відомостях на отримання коштів на харчування членів футбольної команди. Однак двоє спортсменів і в очі не бачили грошей, які мали б отримати протягом 7 місяців 2008 року.
Та, як свідчить ревізія, у “Колосі” не тільки безслідно зникають кошти, а й «випаровується» бензин. З грудня 2005 по жовтень 2006 року тут не дорахувались 550 літрів пального. Документи, які б підтверджували використання пального, відсутні.
Матеріали ревізії передані до прокуратури Катеринопільського району.

Прес-служба КРУ у Черкаській області
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

Як роздержавлювали консервний комбінат

  • 0
Переглядів: 60 | Додав: kru | 16 жовтня 2008 | Категорія Новини » КРУ.
Ще пам׳ятають черкасці відоме за радянських часів потужне промислове підприємство Черкаський консервний комбінат, створений з метою виробництва консервів та іншої високоякісної продукції для забезпечення потреб населення України. Нині комбінат переживає не найкращі часи. За результатами діяльності у 2004, 2006, 2007 роках Комбінат отримав збитки, відповідно 825 тис.грн., 87 тис.грн., 599 тис.грн. З прибутком підприємство спрацювало лише 2005 року і той склав трохи більше 5 тисяч. Аналіз діяльності за основними коефіцієнтами характеризує підприємство як неплатоспроможне. Види діяльності, які ним здійснюються, не відповідають меті створення та завданням визначеним у статуті. Що стало причиною такої неприглядної ситуації з’ясовували фахівці КРУ у Черкаській області під час аудиту фінансово-господарської діяльності ДП «Черкаський консервний комбінат».
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

На Звенигородщині не дотримуються земельного законодавства

  • 0
Переглядів: 81 | Додав: kru | 6 жовтня 2008 | Категорія Новини » КРУ.

Серед 11 сільських рад, в яких нинішнього року проведені ревізії КРВ у Звенигородському районі, у 10 виявлено порушення земельного законодавства. Як правило, ці порушення стосуються сплати орендної плати за використання земельних ділянок. Так, внаслідок користування землею без оформлення договірних відносин місцевими бюджетами втрачено 79 тис.грн. Наприклад, СТОВ “Злагода” (с.Кобиляки) протягом 2007 року використовувало 34 не переоформлених паїв площею 86,6 га, через що місцевими бюджетами недоотримано майже 26 тис.грн.
Крім того, більше 66 тис.грн. не потрапило до місцевої казни внаслідок сплати орендної плати за оренду землі без врахування індексу інфляції, як це передбачено умовами договорів. Саме за таких обставин місцевими бюджетами недоотримано 18,6 тис.грн. за оренду 307,8 га земельних ділянок, що перебувають у віданні Чичиркозівської сільської ради.

Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

Як використовуються кошти на державні гарантії педагогічних працівників

  • 0
Переглядів: 87 | Додав: kru | 29 вересня 2008 | Категорія Новини » КРУ.

З часу ухвалення парламентарями закону щодо виплати заборгованості педагогічним працівникам з гарантії виплат, визначених ст.57 Закону України «Про освіту» (за вислугу років, на оздоровлення тощо), з державного бюджету в регіони надходять чималі суми коштів. А якщо є кошти, то залишається всього-на-всього їх правильно виплатити. Як проводились виплати заборгованих грошей освітянам Черкащини свідчать матеріали ревізій, проведених контрольно-ревізійним управлінням у Черкаській області протягом 2006–2007 років та січня–червня 2008 року. За цей період фахівцями КРУ перевірено 178 установ області. У 96 установах встановлено фінансові порушення на загальну суму 8736 тис. грн.
Ревізією використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для здійснення виплат, визначених ст.57 Закону України «Про освіту», педагогічним, науково-педагогічним та іншим категоріям працівників навчальних закладів було охоплено 153 заклади, у 73 з яких встановлено фінансових порушень на загальну суму 8177,7 тис. грн.
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

Визначено напрямки роботи КРУ на ІV квартал

  • 0
Переглядів: 90 | Додав: kru | 29 вересня 2008 | Категорія Новини » КРУ.


На виконання доручень ГоловКРУ України та планів контрольно-ревізійної роботи КРУ у Черкаській області на ІV квартал 2008 року, фахівцями служби продовжуватиметься робота, спрямована на здійснення фінансового контролю за витрачанням державних коштів та майна підприємствами, установами і організаціями області.
Так, спеціалістами КРУ буде проведена ревізія фінансово-господарської діяльності територіального управління Державної судової адміністрації в Черкаській області та Черкаського окружного адміністративного суду.
Плануються ревізії і в деяких закладах освіти та в установах у справах сім’ї, молоді і спорту. Зокрема, буде обревізовано Кропивнянський дитячий будинок для дітей шкільного віку Черкаської обласної ради, дитячий будинок для дітей дошкільного віку компенсуючого типу м.Черкас, обласний притулок для неповнолітніх та ряд дошкільних навчальних закладів і спортивних шкіл міста.
Слід чекати ревізорів і окремим установам охорони здоров׳я та соціального захисту населення. Так, достовірність бухгалтерського обліку та фінансової звітності буде перевірено в Черкаському пансіонаті ветеранів війни та праці, в Черкаському обласному онкологічному диспансері, в Черкаському обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни та обласному дитячому санаторії «Зміна».
Як розпоряджаються коштами та майном на державних підприємствах, ревізори дізнаються, відвідавши машинобудівний завод «Оризон», науково-дослідний інститут «Акорд» та спеціалізовану монтажно-експлуатаційну дільницю управління МВС України у Черкаській області.
Побувають ревізори і в Державній інспекції з контролю за цінами та Державному архіві Черкаської області.
Крім цього, фахівцями КРУ планується провести ряд аудиторських досліджень. Зокрема, буде проаналізовано фінансово-господарську діяльність ВАТ «Черкаський приладобудівний завод».
Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними обєктами можна повідомляти за “телефоном довіри” №63-07-21, який працює в контрольно-ревізійному управлінні у Черкаській області щодня.

Прес-служба КРУ у Черкаській області
Читати далі...    Коментарі (0)
  Новини  

Гуінн не підійшов "Одесі"

Переглядів: 108 | Додав: Алексей Хвалебный | 21 вересня 2008 | Категорія Новини.
З неофіційних джерел стало відомо, що американський центровий Річард-томас Гуінн може покинути БК "Одеса". За інформацією "Одеса-Спорт".
Читати далі...    Коментарі (0)
  Новини  

В Киеве будут обороняться от НАТО при помощи крестного хода

Переглядів: 93 | Додав: Алексей Хвалебный | 21 вересня 2008 | Категорія Новини.
Четвертый всеукраинский крестный ход православно-патриотической общественности против втягивания Украины в НАТО пройдет в Киеве в понедельник, 22 сентября.
Читати далі...    Коментарі (0)
  Новини  

Пляжний футбол – під патронатом міліції

Переглядів: 94 | Додав: Алексей Хвалебный | 21 вересня 2008 | Категорія Новини.
Перший етап змагань із пляжного футболу серед шкіл-інтернатів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відбувся днями в Черкасах. Ініціатором змагань виступив обласний відділ кримінальної міліції у справах дітей.
Читати далі...    Коментарі (0)
← Назад    1 2 3 4 5 6 7    Далі →