This version of the page http://www.standartpark.com.ua/beton.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-29. The original page over time could change.
Бетонні водовідводи, жолоби, канали. Дренажні канали з бетону від Стандарт Парк
Купи газонну решітку по акційній ціні! Та отримай крім цього подарунок! Тільки з 10 вересня по 30 жовтня 2008 року.
  
Про компанію Прайс листи Наші потреби Дилери Дилерам і партнерам Форум Замовити каталог Посилання Карта сайту Русская версия 
Системи поверхневого водовідводу
Бетонні лотки
Пластикові лотки
Полімербетонні лотки
Водовідводи, дощоприймачі
Пісковловлювачі
Дренажні решітки
Монтаж та обслуговування
Ревізійні люки
Пластикові люки
Чавуніі люки
Укріплення та захист грунту
Газонна решітка
Георешітка
Геотекстиль
Садові бордюри
Системи очищення взуття
Придверні решітки
Модульні покриття
Брудопоглинаючі килими
Брудозахисні піддони
Накладки на сходи
Зворотній зв'язок
 
Похвалити
 
Посварити
 
Порадити

Бетонні жолоби, канали для систем поверхневого водовідводу



Серія Mini
   Бетонні жолоби серії Mini, виконані у вигляді мілких секцій - призначені для збору і відводу поверхневих вод у місцях з обмеженою глибиною занурення (гаражі, балкони, експлуатовані покрівлі). Різноманітний асортимент декоративних решіток з оцинкованої або нержавіючої сталі, міді або чавуна дозволить гармонійно вписати водовідвід практично в будь-який ландшафт.
 
 
  
Серія Standard
  Жолоби бетонні серії Standard використовуються для установки в пішохідних зонах, автостоянках, під'їзних коліях, спортивних спорудах. Відповідно до побажань замовника попередньо на бічні борти лотка можуть бути встановлені з натягом знімні П-подібні насадки, що істотно подовжують термін експлуатації водостоку і роблять його більш стійким до високих навантажень (до кл. D 400).
    
Серія Maxi 110
    Особливо міцні армовані водовідводи серії Maxi 110 встановлюються в місцях з високою інтенсивністю руху, а також здатні витримувати навантаження не менше 60 т. Клас Е600 відповідно до європейської системи стандартів DIN. Maxi 110 створені для установки на АЗС, промислових зонах, портах, складських терміналах, автомагістралях і інших об'єктах, підданих великим механічним навантаженням.
  
Серія Maxi 160
   Завдяки унікальному дизайну й інженерним знахідкам, дренажні канали серії Maxі 160 мають підвищену пропускну здатність. Бічні борти Maxі+ посилені спеціальними металевими насадками. Усе це, робить бетонні канали цієї серії незамінними в місцях з дуже великими поверхневими навантаженнями і потребою відводу великої кількості води, наприклад на АЗС, терміналах і т.д.
Серія Maxi 200   
   Бетонні канали серії Maxі 200 характерні збільшеною пропускною здатністю. Робоча ширина каналу складає 200 мм. Такі жолоби забезпечують відвід великого потоку дощової води, та здатні витримувати великі навантаження.
    
Установка систем поверхневого водовыдводу
    Установка систем поверхневого водовідводу. Монтаж, поради, рекомендації, інструкції щодо установки. Приклад установки бетонних жолобів в тротуарну основу або бетонну бруківку. Приклад установки жолоба в тротуарну основу або дорогу з асфальтовою поверхнею.




Copyright © 2000-2008 Стандартпарк
Правила використання матеріалів сайта