This version of the page http://www.nonijuice.kiev.ua/index_ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-28. The original page over time could change.
Сок НОНИ в Украине
Информационный сайт о соке TAHITIAN NONI™ Juice
©Tahitian Noni International, Inc. Used with permission. All rights reserved..
Якщо Ви дорожите своїм здоров'ям, здоров'ям Ваших рідних і близьких, - пропонуємо ознайомитися з інформацією про новий продукт на ринку України - соку НОНІ.
Сок НОНИ в Украине

Сок НОНИ в Украине

поисковый каталог сайтов и ресурсов интернета

сок TAHITIAN NONI™

Сок TAHITIAN NONI™

Сок Нони в Украине


каталог

построение бизнеса с TAHITIAN NONI™ ДДО Украины

Здоровье - каталог сайтов фирм и компаний, Киев - Каталог компаний, фирм и веб-сайтов Украины, Киев. Добавить сайт в каталог Здоровый образ жизни, Здоровье, Киев.

Сок Нони в Украине

Сок Нони в Украине

Сок Нони в Украине

Era.com.ua - Украинский интернет портал

Сок Нони для Вашего здоровья

Нони - Сок Tahitian Noni в Украине и мир

.

Нони - Сок Tahitian Noni в Украине и мир

Медицина и фармацевтика - белый каталог медицинских сайтов

     
   
   
 


Продукція TAHITIAN NONI(tm) бере початок на Таїті - батьківщині Ноні. Це одне із найбільш екологічно чистих місць в світі. Чисте повітря, кришталева вода, багаті вулканічними відкладеннями землі - ідеальні для рослини Ноні, яка насичена живильними речовинами.

Наступна складова нашої продукції - це саме дерево Ноні. З цього дерева отримують основні інгредієнти для продукції: плоди, листя і насіння.

У основі всієї діяльності компанії на островах Таїті лежить пошана до природи Таїті і унікальні партнерські відносини з місцевим населенням. У кожному продукті TAHITIAN NONI(tm) приховано бажання народу Таїті поділитися своїм безцінним даром - Ноні - зі всім світом.

Економіка Таїті значно окріпла після того, як там почали збирати врожай з дерев Ноні. За ті десять років, що сік TAHITIAN NONI(tm) продається на ринку, були створені тисячі робочих місць, а Ноні став основною продукцією сільськогосподарського експорту Таїті.

Складові частини Ноні

Основа будь-якої продукції TAHITIAN NONI(tm) - один з елементів дерева Ноні: плоди, листя або насіння. Кожний з цих елементів володіє унікальними властивостями, дія яких ідеально збалансована в кінцевій продукції.

Плід. Містить могутні антиоксиданти, укріплює імунну систему і підвищує рівень життєвих сил. Один з основних інгредієнтів TAHITIAN NONI(tm) Juice, Екстракта TAHITIAN NONI(tm) і іншої продукції.
Листя. Допомагають заспокоїти роздратовану шкіру і покращують травлення. Входять до складу Гелю з листя ноні TAHITIAN NONI(tm) і Листового чаю TAHITIAN NONI(tm).
Насіння. Багаті лінолевою кислотою, однією з ессенціальних жирових кислот, що сприяє оздоровленню і зволоженню шкіри. Є джерелом безцінного Масла насіння TAHITIAN NONI(tm).

Наука об'єднується з традиціями

TAHITIAN NONI(tm) отримує з складових частин Ноні запатентовані вихідні інгредієнти, з’єднуючи стародавні традиції з досягненнями сучасної науки, результатами досліджень і передовими виробничими технологіями.

  • В результаті досліджень були відкриті таємниці і корисні властивості вихідних інгредієнтів Ноні.
  • Кожний  інгредієнт захищений ексклюзивним авторським правом компанії.
  • Кожний з цих інгредієнтів надзвичайно важко відтворити, що гарантує лідируючу позицію компанії на ринку продукції з Ноні за забезпечує важливу конкурентну перевагу

Продукція, рівною якої немає

Продукція TAHITIAN NONI (tm) не має собі рівних, тому що кожен вироб є втіленням традицій, досягнень науки, високої якості і багато чого іншого.

TAHITIAN NONI(tm) контролює кожен крок процесу виробництва - від дерева до пляшки. Збирачі врожаю, що пройшли відповідне навчання, спеціально розроблені процеси виробництва і розливу, найкраща система контролю доводять, що продукція TAHITIAN NONI(tm) найбільш  краща і чиста.

Із самого початку місією компанії стало поліпшення життя покупців завдяки новим високоякісним продуктам з Ноні. Пройшло вже десять років з тих пір, як компанія відправила першу коробку соку TAHITIAN NONI(tm).

З детальнішою інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.tahitiannoni.com/worldnoni

TAHITIAN NONI™ є торгівельною маркою Tahitian Noni International, Inc
Tahitian Noni International Independent Distributor
©Tahitian Noni International, Inc. Used with permission.  All rights reserved.

 










Сок НОНИ в Украине