This version of the page http://www.lvivcenter.org/uk/conferences/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-26. The original page over time could change.
Конференції

Конференції


Восени 2008 р. Центр відкриває новий конференц-зал у правому крилі будівлі, який вміщатиме близько 70 осіб. Конференц-зал буде забезпечений сучасною аудіовізуальною технікою та відповідним обладнанням для професійного перекладу. Після відкриття нового, попередній конференц-зал використовуватиметься для семінарів, дослідницьких майстерень та кіновечорів.

Новини

29-31 жовтня 2008 р. Центр проводитиме міжнародну конференцію "Єврейська міська спадщина Центрально-Східної Європи" присвячену багатогранній матеріальній та культурній спадщині єврейської цивілізації, майже знищеній під час Голокосту та занедбаній у повоєнний період. Детальніше про конференцію Ви можете дізнатися тут.

Майбутнє

Починаючи з 2008 р. Центр планує організовувати щонайменше одну міжнародну конференцію щороку. Тематика літньої конференції 2009 р. – «Секс у містах: проституція, біле рабство та сексуальні меншини в габсбурзький період». На конференції, запланованій у 2010 р. , порушуватиметься питання відносин між містом і селом. Її попередня тема: «Місто і село у Центральній та Східній Європі, 1800-2000 рр.»

Невдовзі з’являтиметься додаткова інформація.

Якщо у Вас виникатимуть питання щодо конференц-залу, просимо писати на електронну адресу: institute@lvivcenter.org


Минуле

2007

  • Історія має місце
  • Опера та Місто