М'які меблі. Дивани. Крісла. М'які меблі для дому. М'які меблі для офісу

М'які меблі. Київ | М'які меблі для дому та офісу (класичні меблі та меблі в стилі модерн) - дивани, крісла, диван-ліжка, кутові дивани, пуфи | Новини меблевої фабрики | магазини салони м'яких меблів | опис механізмів трансформації та тканин, що використовуються в виробництві м'яких меблів | Корисні поради по догляду за м'якими меблями - все це Ви можете знайти на нашому сайті .

Новини

15.10.2008М'які меблі LATO на Лівому березі. З 9 жовтня відкрито новий салон м'яких меблів. Подробиці...
02.07.2008М'які меблі LATO стають більш зручними. Незабаром у продаж надійде нова модель м'яких меблів з унікальною системою трансформації - диван "Roma". Подробиці...
09.04.2008Диван-ліжко Мілан - ще одна нова модель м'яких меблів. Подробиці...
08.04.2008М'які меблі нашої фабрики поповнились новою моделлю - диваном Сієна. Подробиці...

Фабрика м'яких меблів LATO

М'які меблі нашої фабрики - це, насамперед, якісні меблі. Саме завдяки якості, а також вишуканому дизайну, Ви зможете використовувати наші меблі (дивани, кутові дивани, дивани-ліжка, крісла та пуфи) не тільки для облаштування оселі.

Завдяки широкому модельному ряду меблі LATO чудово будуть виглядати в інтер'єрі клубу, банку, готелю, офісу, ресторану чи будь-якого іншого закладу.

Звертайтесь до наших консультантів по телефону, пишіть нам, приходьте в наші меблеві салони і ми з задоволенням допоможемо зробити інтер'єр Вашого приміщеня стильним та затишним.

Догори

   
UkraiNet Yellow Pages