Шановнi вiдвiдувачi! "Громадська приймальня" - це перший крок до втiлення у життя концепцiї так званої "електронної влади", що вже сьогоднi є досить поширеною на Заходi. У цьому роздiлi надається можливiсть iнтерактивного спiлкування iз представниками Київради. Вам пропонується надiслати листа iз питанням, що Вас турбує, або пропозицiєю Київрадi (вiдповiдь Ви отримаєте на ваш особистий e-mail). Для цього потрiбно записати текст листа у полi, що подано нижче та вибрати iз запропонованого перелiку, до якої категорiї належить ваше питання.


ЗАКОН УКРАЇНИ

Про звернення громадян

Стаття 5. Вимоги до звернення

Звернення адресуються органам державної влади i мiсцевого самоврядування, пiдприємствам, установам, органiзацiям незалежно вiд форм власностi, об`єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирiшення порушених у зверненнях питань.

У зверненнi має бути зазначено прiзвище, iм`я, по батьковi, мiсце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозицiї, заяви чи скарги, прохання чи вимоги:

Письмове звернення повинно бути пiдписано заявником (заявниками) iз зазначенням дати.

Звернення, оформлене без дотримання цих вимог, повертається заявниковi з вiдповiдними роз`ясненнями не пiзнiше як через десятьднiв вiд дня його надходження, крiм випадкiв, передбачених частиною першою статтi 7 цього Закону.


Район *
Прiзвище, iм`я, по батьковi *
Домашня адреса *
Телефон
E-Mail *
Органiзацiя
Посада
Соцiальний статус
Поле для тексту *

МАПА КИЄВА
ПОГОДА
26 Жовтня
Недiля
Вечiр
+5...+7 °C
Тиск
752...754 мм
Вiтер
2...5 м/сек
Пошта
Iм'я @kmr.gov.ua
Пароль
WWW.GOV.UA